• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Fal Bakanlar

Yani kızlar bana İlk şey tuttu.şu gün şöyle olacak dedi dün gece oldu.gerisine bakacağız.
Zaten fala iyi bakıyor daha önce dediğim gibi.
Benim eylem ve yiğitten sonraki ilk favorim
Baska baktıran olursa onlarda yorum yapsın.sonra karar verin

Yani kızlar bana İlk şey tuttu.şu gün şöyle olacak dedi dün gece oldu.gerisine bakacağız.
Zaten fala iyi bakıyor daha önce dediğim gibi.
Benim eylem ve yiğitten sonraki ilk favorim
Baska baktıran olursa onlarda yorum yapsın.sonra karar verin
Bende çınara baktıracaktım ama buradan bir arkadaş bir söylediği şey için başka gün tam tersini söylüyor deyince vazgeçtim

Simdi şu malatyali gulseren e baktirdim.. hayatimda baktirdigim en mantikli tutarli faldi .. yemin etmek istemiyorum ama ben soylemeden ailemi vs. Tek tek saydi bana.. hic kivirmadi da soyledigi seyleri.. ani ve gecmisi cok iyi tutturdu. Gelecek icinde tarih verdi bakalim yazarim yine ama cok begendim . Bundan sonra şaşmam.. bu arada eski mesajlarıma bakarak az çok reklam yapacak biri olmadığımı anlayabilirsiniz .. şimdiye kadar eylem bakmışti ilk başlarda iyiydi ama sonradan çok bozdu . Yana Yana ii birini ariyordum nihayet buldum.. numarasini veren arkadasa teşekkür ediyorum tekrar. .​
Kimki canım ?numarasını alabilirmiyim

Back
X