- 18 Aralık 2009
- 6.592
- 8.186
- 773
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
- #1.601
Bende heraya baktırmıştım kendi içerisinde yazışırken bile çelişmişti. Bana iş ile ilgili sıkıntılısın demişti iyide ben çalışmıyordum ki. Evet bazı şeyleri bilgi ama kritik bazı şeyleri bilemedi ben su falı baktırmıştım yıldızın düşük işlem yapalım banada dedi. Bende beğenmedim. İnsanlar fikir beyan etmek için buradalar ayrıca . Bende verdiğim paraya acımıştım açıkcası arkadaşa katılıyorum. Size çıkıyor olabilir başkasına çıkmaması onun o kişiyi karaladığı anlamına gelmez. Herkes düşüncelerini yazsın diye bu site var. Ayrıca başka yerlerdede gayet eski üyelerde beğenmediğini yazıyorlar. Sizin bu kadar korumacı bir tavırda olmanıza anlam veremedim. Her falcıyı beğenende var beğenmeyenlerde var sonuçta bu enerji işi. Açıkcası bana doğru dürüst gelecekle ilgili birşeyde söylemedi söylemeye çalıştığı şey önce yanlıştı sonrada onu toparlayacağım derken kendi içinde çelişti ve havada kaldı.
yeni üye olup direk reklam yapan üyeleri gördük sonuçta burda yeni üye olup biri övülse hemen reklam deniyor karalama olarak algılamamız çok doğal