Telefonda Fantazi kurma!!!!!!!!!!!

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Kızlar iyiki varsınız çünkü sadece sizlerle payaşabileceğim bir sorunum var.Hiçkimseyle paylaşamıyorum.Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz ve çok iyi anlaşıyorduk ta ki bir gece beni istemesi ve üzerinde ne var gibi sorular sormasıyla başladı herşey.Bende ona biraz arşılık verdim ve birde fantazi kurmaya başladı msjlarla bu fantazide de beni başka erkeklerden kıskanıyordu kendince.Ben o günden sonra rahatsız olduğumu ve bi daha yapmak istemediğimi söyledim o da tamam dedi.ama sadece sözlerde kaldı ve o günden beri ben kaçıyorum o tekrar konuyu açıyor ve tadımız tuzumuz kaçtı.Hiçbirşey eskisi gibi diil artık ve hep bu konunun etrafında toplanıyor.Ve bana herşeyi benimle yaşamak istediğini ve sadık kaldığı için sevinmem gerektiğini söylüyor.Bende kendimi kötü kadınlar gibi hissettiğimi söyledim ama faydası olmuyor hep aynı konu açılıyor.ve gittikçe kötü oluyor.Aranızdda böyle bişeyle karşılaşmış olan var mı??? lütfen yardım edin bana.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Çok üzgünüm çoook:Çok üzgünüm çoook

bence bu tür konuşmalar her sevgili arasında oluyordur sadece tel de kalsa iyi
ya fiili bişiler yapmak isterse
işte o zaman kesin tavrını koy ve gözünü iyice korkut
beni kaybedersin falan gibi

canim valla ne diyecegimi sasirdim neticede boyle seyler karsilikli istenerek yapilirsa anlami olan seyler sen rahatsiz oluyorsan hicbir manasi yok ki sevgiline kesin dille bi yaptiklarinizdann hoslanmadigini bu konu uzerinde tartismaya konusmaya devam edildikce de sogudugunu soyle iyice.
bi de yanlis anlama arkadasim ama kurulan fantezi bana biraz dusundurucu geldi.. bence sen biraz dikkat et derim bu adama.. iyice emin olmadan guvenmeden boyle adimlar atmamaya bak. benden sana kucuk tavsiye olsun bu da.

canım benim önce sakin olmaya çalış bu tepkiyi almış olman seni korkutmasın bu erkeklerin genel içgüdüsünden kaynaklanıyor. ama ben herşeyi seninle yaşamak isterim lafı beni korkuttu açıkçası çünkü altında bişiler var bu lafın yani bugün sana istemediğin artık reddettiğin halde telefonda tacizine devam ediyor ileride yanlız biryerlerdeyken istemediğin halde sana hoş olmayan şeyler yapabilir bence. çok dikkatli olmanı tavsiye ederim canım bu devirde kimseye güven olmuyor biliyorsun

simdi senin yaptigin,lolipopu cocuga uzatip,vermeden ,geri cekmek olmus............ondan sonra o cocuk kiyameti koparmasinda ne yapsin........
bence adamda kabahat yok,hata sende,,,,,,,,,bastan agirligini koysaydin,bunlar olmazdi...

yok canım fiilen bi tavrı yok zaten bu olay çıktı çıkalı görüşmedik bile diyorum ya tepkili o da bende birbir anlatıyorum aslında ben hissettiklerimi ama yinede duvara konuşuyorum sanki çokta kızıyorum hiç sesini çıkarmıyo.ilk günden beri de evlilik hayali kuruyor.insan olarak iyi biri öyle saldırgan falan da diil duygusalda ama işte sorun oldu bi defa.hiç aklıma gelmeyecek bişey başıma geldi.bu konuya gelinceye kadar dört dörtlüktü herşey diyeiblirim.birbirimizi bulduğumuz için şükredip duruyorduk.şimdi de mesafeliyiz.

simdi senin yaptigin,lolipopu cocuga uzatip,vermeden ,geri cekmek olmus............ondan sonra o cocuk kiyameti koparmasinda ne yapsin........
bence adamda kabahat yok,hata sende,,,,,,,,,bastan agirligini koysaydin,bunlar olmazdi...
elisçim sende haklısın ama arkadaş anladığım kadarıyla daha genç ve belkide başta onada hoş gelmiş olabilir ama belliki istemiyor artık .... yani o çocukta eğer seninle olan ilişkisinde samimiyse böyle yapmamalı istemiyorsa istemiyordur bir insan kesin tavrını koy güzelim erkekler izahtan anlamazlar karşısındakini ne kadar kesin konuştuğuna bakarlar.

Eliscim çok güzel anlatmışsın örneklerinlede ama canım ben hiç böyle bişey yaşamadım ki böyle olacağını da tahmin edemezdim ki o da ilk zamanlar tamam dedi konu kapandı ama açılıyor yinede.Böyle olucanı bilseydim hiç kalkışır mıydım:(((((((((((

Olabilir bence gayet normal bi durum..
Bunda anormallik göremiyorum...
Karşılıklı yapıldığında güzel olabilir fakat sen istemeyipte o zorladığı zaman böyle msjlaşmalar itici bir hal alır...

ben de sevgilimle gecelerı mesajlasıyorum o bugune kadar uzerınde ne var dıye hıç sormadı ama gayet guzel şeyler de yazdı yani :utangac:

bence bunlar olabılır sevgılıler arasında onu o an ne kadar dusundugunuzu anlatmanın en ıyı yolu olabılır mesela bakınız ben kaydirigubbakcemile4 son mesajımı ıkı dakka önce yolladım iyi geceler dedim ve bitti :asigim:

ama sizinki taciz boyutundaysa onu bilemeyeceğim bence tacizine taviz gösterme :kahve:

canim sevgilin senin ondan igrendigini ne bileyiim korktuguunu ya da artik daha az sevdigini dusunuyorsa eskisi gibi olamazsiniz tabi tatli dille bunlarin zamanin i icin erken oldugunu kendini hazir hissettiginde boyle seyleri konusmanizin daha mantikli oldugunu ama kendisini sevdigine soylersen belki aranizdaki buzlari eritirsiniz.

ama icinden geliyorsa tabi..

Eliscim çok güzel anlatmışsın örneklerinlede ama canım ben hiç böyle bişey yaşamadım ki böyle olacağını da tahmin edemezdim ki o da ilk zamanlar tamam dedi konu kapandı ama açılıyor yinede.Böyle olucanı bilseydim hiç kalkışır mıydım:(((((((((((

fazla merak ,adami canindan eder.............
biseyler yapmadan once ,sonuclarini dusunmek gerekmiyomu be guzelim..........ama olan olmus artik.......bundan sonra ayagini denk alirsin.............
karsindaki baktin laftan anlamiyo,ayrilirsin olur biterşakkıdıbari bundan sonra agirdan alşakkıdı

elisçim sende haklısın ama arkadaş anladığım kadarıyla daha genç ve belkide başta onada hoş gelmiş olabilir ama belliki istemiyor artık .... yani o çocukta eğer seninle olan ilişkisinde samimiyse böyle yapmamalı istemiyorsa istemiyordur bir insan kesin tavrını koy güzelim erkekler izahtan anlamazlar karşısındakini ne kadar kesin konuştuğuna bakarlar.

hep genclikte oluyo ya hatalar.....................neyse bundan sonrasinda akilli hareketlerde bulunur arkadas.............nede olsa sutten agzi yanan,yogurdu ufluyerek yer dime.....a.s.

kendini gerçekten boşuna üzmüşsün arkadaşım.ortada üzülecek bir durum yok ki. böyle bir olayda istemediğini söylemişsin tamam. fakat bu konulardaki çekingenliğin beni düşündürdü. o senin eşin olacak.cinselliği pis veya utanılası bir şey olarak görmek insanın soğık davranmasına neden olabilir. bu yanlış.
ben de çekinirdim o çekingenlikte de bir güzellik var. utanırdım izin vermezdim konu değiştirirdim ama bu benim tadımı tuzumu kaçırmadı bilakis sonradan düşünür gülümserdim telefonu kapatınca..

bu tür şeyleri hemen hemen herkes yapmıştır bende dahil
anormal olan birşey yok bence
erkek arkadaşın kendini istemediğin için kırılmış olabilir
eğer hazır değilsen buna izin verme ama dediğim gibi bu çok normal bir içgüdü
seni aldatmadığım için mutlu ol demiş sana.şöyle demek istemiş
seninle cinsel olarak hiçbirşey yapmamama rağmen ben yinede seni bekliyorum

zaten bi daha hiç kalkışmadım hiç geri adım atmadım ama eskisi gibi diiliz bu üzüyor beni.

canım sende galiba bu çocukla hiç görüşmedin evlilik kararı aldığını söylüyorsun yani öyle düşündüğünüzü..sende korkuyorsun tabiki..şimdiye kadar bu tarz şeylerden konuşmamış biri olarak inan bende yaşamıştım bunu..
ama bu bir yerde bitmeli bence yani her erkek konuşur ama normal konuşmaların cinsellik konuşmalarının olmadığı günlerde olmalı yani..ancak öyle bu ilişki sağlıklı diyebilirim.devamlı her konuşmanızda cinsellik konuşmak istiyorsa bence düşünmekte fayda var bu ilişkiyi..
yüzyüze konuşmadığınız için kendini kullanılıyor hisssedebilirisn bend yaşadım bu duyguyu..biz aile yapımız gereği yanlış buluyoruz tatlım aynı senin gibiyim bende..
ama bence bir birbirinizi görün sonra karar verin evlenelim demeklede iş bitmiyor ki...önemli olan o evliliği sürdürebilmek..fakat başkalarıyla yapmayıp senle yapması bence hem iyi hem kötü başkasıyla yapıp yapmadğını bilemezsin uzaktaysa...ama şunu unutma bitanem BİR KADIN NE HİSSEDERSE DOĞRU HİSSEDER EMİN OL..öpüyorum canım mutlu olursun inşallah.

Son düzenleme:
canım sende galiba bu çocukla hiç görüşmedin evlilik kararı aldığını söylüyorsun yani öyle düşündüğünüzü..sende korkuyorsun tabiki..şimdiye kadar bu tarz şeylerden konuşmamış biri olarak inan bende yaşamıştım bunu..
ama bu bir yerde bitmeli bence yani her erkek konuşur ama normal konuşmaların cinsellik konuşmalarının olmadığı günlerde olmalı yani..ancak öyle bu ilişki sağlıklı diyebilirim.devamlı her konuşmanızda cinsellik konuşmak istiyorsa bence düşünmekte fayda var bu ilişkiyi..
yüzyüze konuşmadığınız için kendini kullanılıyor hisssedebilirisn bend yaşadım bu duyguyu..biz aile yapımız gereği yanlış buluyoruz tatlım aynı senin gibiyim bende..
ama bence bir birbirinizi görün sonra karar verin evlenelim demeklede iş bitmiyor ki...önemli olan o evliliği sürdürebilmek..fakat başkalarıyla yapmayıp senle yapması bence hem iyi hem kötü başkasıyla yapıp yapmadğını bilemezsin uzaktaysa...ama şunu unutma bitanem BİR KADIN NE HİSSEDERSE DOĞRU HİSSEDER EMİN OL..öpüyorum canım mutlu olursun inşallah.

Canım görüştük biz yüzyüze.ve her konuşmamızda açılmıyor cinsellik ama o kırgın gibi.istenilmediğini düşünüyor sanırım.tşk ederim cnm.

hep genclikte oluyo ya hatalar.....................neyse bundan sonrasinda akilli hareketlerde bulunur arkadas.............nede olsa sutten agzi yanan,yogurdu ufluyerek yer dime.....a.s.

Aslında hep hata,ayıp,yasak olarak gördüğümüz ve yaşamayı da beceremediğimiz şeyler yüzündne çıkmıyor mu zaten problemler??? Gençlik hatası demişsiniz ama bence hiçbişeyi yaşamayı bilmediğimizden hata oluyor.Bide fazla merak başa bela demişsiniz siz evlisiniz ve herşeyi biliyosunuz ama bizler hiç bir konuda bir fikre sahip olamıyoruz yani ne şekilde bir tepkiyle karşılaşacağımızı bilmediğimizden böyle şeylerle karşılaşıyoruz ve sorun oluyor.Sizde evlenmeden önce ne kadar ölçüp biçip hareket edebiliyordunuz ki??? bazı şeyler yaşanarak öğrenilir hiçbir öngörü kabul etmez.tıpkı içgüdülerin yönlendirmesi gibi.yinede tşk ederim.

Back
X