Kızlar iyiki varsınız çünkü sadece sizlerle payaşabileceğim bir sorunum var.Hiçkimseyle paylaşamıyorum.Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz ve çok iyi anlaşıyorduk ta ki bir gece beni istemesi ve üzerinde ne var gibi sorular sormasıyla başladı herşey.Bende ona biraz arşılık verdim ve birde fantazi kurmaya başladı msjlarla bu fantazide de beni başka erkeklerden kıskanıyordu kendince.Ben o günden sonra rahatsız olduğumu ve bi daha yapmak istemediğimi söyledim o da tamam dedi.ama sadece sözlerde kaldı ve o günden beri ben kaçıyorum o tekrar konuyu açıyor ve tadımız tuzumuz kaçtı.Hiçbirşey eskisi gibi diil artık ve hep bu konunun etrafında toplanıyor.Ve bana herşeyi benimle yaşamak istediğini ve sadık kaldığı için sevinmem gerektiğini söylüyor.Bende kendimi kötü kadınlar gibi hissettiğimi söyledim ama faydası olmuyor hep aynı konu açılıyor.ve gittikçe kötü oluyor.Aranızdda böyle bişeyle karşılaşmış olan var mı??? lütfen yardım edin bana.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Çok üzgünüm çoook:Çok üzgünüm çoook