Telefonda Fantazi kurma!!!!!!!!!!!

ileri gidilmediği sürece sakıncası yok bence
ama sen istemediğin halde zorluyorsa hiç hoş değil :kahve:

bu mesajlaşma değil anladığım kadarıyla seni rahatsız eden, bunun sonrasında ilişkinin fiili olmasa da sadece cinsellik üzerinde odaklandığını düşünüyorsan, unutma ki bir ilişkide iki kişi de mutlu olmalı, şimdi kararı sen vermelisin, ya bir ortak noktada buluşacaksınız konuşup ya da ilişkine devam edemeyeceksin.

Karşılıklı yapıldığında güzel olabilir fakat sen istemeyipte o zorladığı zaman böyle msjlaşmalar itici bir hal alır...

bencede böle

kötü hissedilecek bir durum yok bence. bütün sevgililer bu tarz şeyler yaşıyordur ama tabi bu karşılıklı bir durum sen istemiyorsan ve hoşuna gitmiyorsa tabiki zorla olmaz

bence normal bi durum diil bi erkek sevdiği kıza kıyamaz istemeyecegi kırılacagı bişeyi ise hiç yapmaz bence en azından benim eşim flört döneminde ben yanlıs anlicam die dikkatli davranıyodu ki bu insanın ileride eşin olma ihtimali varmı orasıda meçhul bence kendini sakın ve agırdan al kolay lokma gibi yemege kalkmasın seni bu ilk telefonda baslar müsade eder ve sürdürürsen evlenmeden çok sey olur pişman olucagın şeyleri yapma ve aklını basına topla baktın dinlemiyo VUR TEKMEYİ GİTSİN SANA ERKEKMİ YOK GÜZELİM:)

Son düzenleme:
daha yumuşak bir dille anlatırsan daha uygun olur sanırım. yoksa senin hiç onu istemediğini düşünüp kendinden uzaklaştırabilirsin.

bukadar üzülmeyin karşınızdaki bir erkek
ve de erkek arkadaşınız sizi düşünmesi ve arzulaması çok normal
tamam yapın edin demiyorum ama bu her ilişkide olur az çok
eğer hoşlanmıyorsan adam akıllı konuş

böle durumlar olur
erkek arkadaşlar bir süre sonra sevdiklerini dokunmak koklama gibi isteklerde bulunurlar
yani erkek için normal bir davranış
burda sorumluluk sende
eger karşılıgını verrirsen yani kendin bilirsin
degerin %80 düşer
ama bu konuda olumlu işaretler vermezsen hakkında daha hayırlsı olur
oda sana sadık kalırmı kalmazmı kendi sevgi seviyesiyle alakalı

Valla canım telefonda böyle şeyler yapıp sadık kalınıyorsa bravo..
Senin rahatsız olduğunu bilip devam ediyosa bu telefon olaylarına.. ÇAT diye kapatırsın telefonu. Anlar o zaman...

cnm kötü hissettme kendini bu cok normal bir durum
bütün sevgililer arasında az cok yasanır bu tür seyler
tabii karsılıklı istenmesi daha önemli sen istemiyosan ve yapıyosa hoş degil

hayatim bende yasiorum senin yasadiklarini, yani bizimkisi msnde oluo
ben sevgilime karsilik veriorum yalan degil. cunku sonucta erkek yani illa bu tur istekleri var yani baskasiyla degilde tabiki seninle paylasacak. cunku ne kdr guzel sana sadik kalio ve bu tur ihtiyaclarini baskalarinda gidermio. bence sende biraz ona yardimci ol anlamaya calis. cok abartici olmadigi surece iliskinize canlilik katar bence

Kızlar iyiki varsınız çünkü sadece sizlerle payaşabileceğim bir sorunum var.Hiçkimseyle paylaşamıyorum.Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz ve çok iyi anlaşıyorduk ta ki bir gece beni istemesi ve üzerinde ne var gibi sorular sormasıyla başladı herşey.Bende ona biraz arşılık verdim ve birde fantazi kurmaya başladı msjlarla bu fantazide de beni başka erkeklerden kıskanıyordu kendince.Ben o günden sonra rahatsız olduğumu ve bi daha yapmak istemediğimi söyledim o da tamam dedi.ama sadece sözlerde kaldı ve o günden beri ben kaçıyorum o tekrar konuyu açıyor ve tadımız tuzumuz kaçtı.Hiçbirşey eskisi gibi diil artık ve hep bu konunun etrafında toplanıyor.Ve bana herşeyi benimle yaşamak istediğini ve sadık kaldığı için sevinmem gerektiğini söylüyor.Bende kendimi kötü kadınlar gibi hissettiğimi söyledim ama faydası olmuyor hep aynı konu açılıyor.ve gittikçe kötü oluyor.Aranızdda böyle bişeyle karşılaşmış olan var mı??? lütfen yardım edin bana.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Çok üzgünüm çoook:Çok üzgünüm çoook

canım kardeşim sana anlatacaklarımı can kulağıyla okumanı tavsiye ederim...

çok yalkın bi arkadaşım 2 senelik ilişkilerini evlilikle sonlandıracaklardı artık herşey kesinleşiyordu.. ama bu telefonda ve msn de fantazi işine kaptırmışlar kendilerini... nasıl olsa evleneceğiz diye kendiside bunda bi anormallik götrmüyordu başlardan..

ama bazı terslikler oldu kızın ailesi vermedi falan filan.. kız ayrılmaya mecbur kaldı bir yerde.. ama madalyonun öteki yüzünü görmesi hiçte zor olmasdı.. yazılan mesajları falan hiç birini silmemiş.. o telefon görüşmelerini kaydetmiş.... ve bunu kızın ailesine dinletecepğini söyleyip baya bi tehdit etti can dostumu... zor günler geçirdi kızcağız..

hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.. aklınızı başınmıza devşirin böyle şeylerden uzak olun..

Sizin de hoşunuza gidiyorsa neden hayatı zehrediyorsunuz ki ikinize...
Kendinizi kötü hissetmeniz için hiç bir sebep yok bence...
Ya da neden kötü hissediyorsunuz hiç sordunuz mu kendinize?
Eğer sizde istiyorsanız bunları arkadaşınızla konuşup paylaşmak başka şeyleri düşünmeyin...
Yaptığınızda yadırganacak, yargılanacak hiç bir durum yok gerçekten..

yani nişanlı falan olsanız çok çok doğal derdim sanırım..ama henüz öyle birşey yokken bunları konuşmak istemesi bana ters geldi..

Back
X