Telefonda görüşme süresi?

Ortak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
Ortak iş derken ? Olabilir. Örneğin telekom müşt. Temsilcisi ile o süreyi geçtim az önce. Biraz açar mısınız? Kim kiminle konuşuyor?

Kizlar tehlikenin farkinda degilsiniz daha, konu sahibi arkadas esinin kendi kardesinin esinden hoslandigini dusunen, kiskanclik mevzuunu arsa cikaran arkadas :KK53:

8 dk konusmus adam bir kadinla ve bunun bedelini muhtemelen 1 omur odeyecek:KK70:

ayyy bu o arkadaş mıydı ?
konuyu izlemede kalacağım ben ya, yazıp dert anlatamam :)

Ortak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
yaa acik acik konus esinle dök herseyi ortaya hersey olacagina varir durumun ciddilesiyor bak

Kocanız yengenizle 8 dk telde mi konuşmuş. Evet normal değil hele sizin gibi şüpheleri olan bir durum icin hiç değil . Ya su durumu kabullenip netleştirin ortaya dokun yada artik içinizde yaşamayın bazı şeyleri

Konuyu yazmamissiniz? Kadın erkek farketmez Bi işle alakalı birşeydir belki 30-40 dk bile konuşulabilir yani

Kizlar tehlikenin farkinda degilsiniz daha, konu sahibi arkadas esinin kendi kardesinin esinden hoslandigini dusunen, kiskanclik mevzuunu arsa cikaran arkadas :KK53:

8 dk konusmus adam bir kadinla ve bunun bedelini muhtemelen 1 omur odeyecek:KK70:
dizilerde böyle olayların dankk ettiği , kişinin gözlerini ve ağzını açarak ekrana baktığı sahneler vardır ya, heh işte öyle kaldım. :KK55: :KK55: :halay:

neden buna takiliyorsunuz ki? siz cevapsiz cagri da gorseniz takilirsinjz, eehberinde sadece kayitli mumarasini gorseniz de takilirsiniz, hatta hicbiri olmasa bile olma ihtimalini dusunur takilirsiniz. takilacak bisey illaki bulursunuz yani.

Back
X