Arada mesafe olunca uzuuun uzun knusmalar bazen yerını sessızlıklere ve rutınlere bırakabılıyor onemlı olan cok konusmak degıl az ve oz knusmak onu sevdgını ozledıgını dort gzle bekledgını hıssettr gerısı teferruat sımdı askerde ya heryer erkek senın kafa da rahat bundan da kaynaklanabılıyr adam mısal bı tatılde olsydı suan telefn kulagına yapısık gezerdın :)
Merhaba öncelikle şu sözünüze çok güldüm " gözüne fener tutulmuş tavşan gibi ", neyse asıl konuya geçeyim , benim size tavsiyem söylemek istediklerinizi önceden bi kâğıda not alın bence , hem sıkıntı da çekmezsiniz böylece
Allah kavuştursun
Karşınıza resmini alın erkek arkadaşınızın öyle konuşun yüzyüze konuşuyomuşunuz gibi birde öyle deneyin bakalım.
Bende aynıyım telefon fobisi diyorum eşim biliyor beni tanıyan herkesde bilir hiç sevmem telde konuşmayıama çok iyi msjlaşırım huyunu biliyorsa sorun etmez
Ben de ayni boyleydim.
Annemle bile konusamazdim telefonda, herkes bilir bu huyumu.
Ev telefonu caliyorsa ve ben evde teksem acmazdim o telefonu.
Uzakta okumaya baslayinca seve seve astim o durumu. Tam astim da denilemez aslinda, hala cok cok samimi olmadigim insan haricinde konusamam. Annemle babamla bile konusurken onlar muhabbet acarsa konusurum karsimdaki susarsa mal gibi kaliyorum oyle.
Ben de 1 saatten once kapatamiyorum arayani esir aliyorum benim de derdim cenem
Bende de goruntu vardir lakin ses yokturkonuymayalim mesajlasalim
( en buyuk korkum cagri merkezinde falan ise girmek)
Bende öyleyim
Yaş oldu 29 hala bir arpa boyu yol alamadım
Zaten almak içinde birşey yapmadım
Şafak bitince bu konuda çözülür
Hayırlı tezkereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?