Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galeri dışında bulunan fotoğraf bölümünden ben indirebiliyorum geri galeriye galeriden silsem bile fotoğraflarda kalıyor resimlerGaleriden silinen fotoğraflar geri yüklenebilir mi?
Samsung j 7 de de yüklenebilir mı?iphone ise son silinenler klasöründe duruyo 30 gün
Samsung j yede de yüklenebilir mı.baktim telefonda dosyalar galeri hicbir yerde görünmüyorGaleri dışında bulunan fotoğraf bölümünden ben indirebiliyorum geri galeriye galeriden silsem bile fotoğraflarda kalıyor resimler
Bi program ismi biliyorum ama burda yazmak yasak mi değilmi bilmiyorum. bütün resimleri getiriyor.Galeriden silinen fotoğraflar geri yüklenebilir mi?
Baktım hicbir yerde görünmüyor birkaç hata önce sildimGoogle Fotoğraflarda duruyordur silinen fotoğraflar. Telefonda açık olan Google hesabınızla giriş yaptığınızda görebilirsiniz.
Bunun için programlar var. Silinen bütün fotoları geri getirebilirsiniz. Biraz araştırırsanız rahatlıkla bu programları bulabilirsiniz
Özel mesaj olarak yazabilirsiniz belki burada yazmak yasaktırBi program ismi biliyorum ama burda yazmak yasak mi değilmi bilmiyorum. bütün resimleri getiriyor.
Dosyalara baktım görünmüyorDosyalardan silmediyseniz kalabiliyo bazen bakabilirsiniz oraya. Dosyalarım bölümü
Yazdım umarım işine yararÖzel mesaj olarak yazabilirsiniz belki burada yazmak yasaktır
Iphone 6s içinde geçerli miBi program ismi biliyorum ama burda yazmak yasak mi değilmi bilmiyorum. bütün resimleri getiriyor.
Banada yazabilir misinizYazdım umarım işine yarar
Teşekkür ederimYazdım umarım işine yarar
Merhaba,özel mesaj attım size banada yazar mısınız zahmet olmazsaYazdım umarım işine yarar
Benimki j2 fotoğraflar kısmından indirebiliyorumSamsung j yede de yüklenebilir mı.baktim telefonda dosyalar galeri hicbir yerde görünmüyor