ben kadriyeye gittim eskiden eskişehirdeyim o kadarda bilmiyor acıkçası. bana telden birini tavsiye edin lütfen bende size benim falcımın telini vereyim hatayda kendisiBende bir türlü ondan randevu alamadımAlanya ya gitti en son seni arayacağım dedi kaldı ve Şuan çok önemli benim için
Üyeliğiniz niye pasif oldu siz kime baktırdınızben kadriyeye gittim eskiden eskişehirdeyim o kadarda bilmiyor acıkçası. bana telden birini tavsiye edin lütfen bende size benim falcımın telini vereyim hatayda kendisi
Nasıl söyledikleri çıktı mı size kadriye hanımınmerhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizce
Göçmen evlerinde oturan macur bayanmiMerhaba ben 3 yıl önce eskişehirde yıldızname baktırmıştım da o ablayı arıyorum bana da numaraları verebilir misiniz ya da kendi defterinden açan birini hatırlıyor musunuz
Ben baktırdığımda adalarda bi kafedeydi ne kafenin ismini hatırlıyorum ne ablanın. Macır hanımın ismi neydi acaba?Göçmen evlerinde oturan macur bayanmi
Radarin oraya git. O yolun karşı tarafında sokağın içinde bahçeli bir ev. Sorarsan gosterirler . Eskiden biz öyle bulmuştuk. Niye bu kadar onu arıyorsun ki bence çok eskiden iyiydi göçmen evlerinde oturuken. 3 sene önce falan ark ile gittik o baktırdi oldukça kötü idiBu macur hocanın tam yeri neresi ve adı ne acil yazabilir misiniz
Kadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
Bana da verir misiniz memnun musunuzBen Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
Numaralarını kaybettim maalesefBana da verir misiniz memnun musunuz
Merhaba ulaşabildiniz miMerhaba bir şey soracağım eskişehir deyim ben. Daha önce ziyapaşa cad. Oturan sonra taşınan gülnur isimli falcıya son zamanlarda giden varmi. Mübarek adı ile seslendiği cinlerle bakardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?