• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefondaki yabanci

sanirim internet üzerinden araniyorsunuz..yani pc ye program indiriliyor(yurt disinda yasiyorsaniz bilirsiniz adaha uygun fiyata arama yapilan programlar voipwise gibi) sonra numarayi yaziyosrsun kendi kullanacgin numarayi..sanirim bazi programlarda istedigin sekilde yazabiliyorsun ya da yazmasnda sacma sapan numalarda gidiyor karsiya... ama internet üzernden sanirim ben cok acil bir durumda ordan arama yapmistim cep telefonuna +80 gibi bi numara cikmis oysaki kendi cep numaram yaziyordu..

hmm tamam cnm anladim. Mantikli evet olabilir. Sizce sevgilime söyliyeyim mi bu tlf meselesini? Huzursuz etmiyeyim diye söylemek istememistim aslinda ama

cnm bak cok alakasi var! Ayni ucakta tanidiklari uazktan akrabalarimizi gördüm diyorum. Yani iliskimizi de bildigi icin onlardan duyup TRdemiyim degil miyim diye aramis olabilir diye düsünüyorum. Birde acikcasi benden kimse ummaz öyle bir cilginlik yapacagimi aslinda

sen trdeyken mi aradi bu numara yani sen hala trdemisin :44:
kuzeninin sesini tanimazmisin ki :44:

ucakta tanidiklarla karsilasiyorsun ....
aileyin tr ye gittiginden haberleri var mi ....
seni yabanci numaradab aramalari bi nevi normal diyebilirim
ama ismini de soylemesi yabanci biri olmadigi kesin

sen trdeyken mi aradi bu numara yani sen hala trdemisin :44:
kuzeninin sesini tanimazmisin ki :44:

Hayir tatlim TRde degilim. Ben TRdeyken hemen ertesi sabah bu kuzenimin kardesi aradi 5 dakika sonra da sevgilime 2 kere cagri atti. Bu ögrenen kuzenimden süphleniyorum. Normalde insanlari sesinden hemen tanirim ama o gün konustugumuzda uyuyordum basim agriyordu. Yüzümü yikayip kendime geldikten sonra aklima geldi acaba o muydu diye?

ucakta tanidiklarla karsilasiyorsun ....
aileyin tr ye gittiginden haberleri var mi ....
seni yabanci numaradab aramalari bi nevi normal diyebilirim
ama ismini de soylemesi yabanci biri olmadigi kesin

ismimi + Soyismimi söylüyor üstelik! Tamam ya kesin o´dur! Sevgilime söylemiyeyim degil mi yoksa o da kuzenimden süphelenir benim gibi sonra tatsizlik falan cikar

cnm bak cok alakasi var! Ayni ucakta tanidiklari uazktan akrabalarimizi gördüm diyorum. Yani iliskimizi de bildigi icin onlardan duyup TRdemiyim degil miyim diye aramis olabilir diye düsünüyorum. Birde acikcasi benden kimse ummaz öyle bir cilginlik yapacagimi aslinda

Hayir tatlim TRde degilim. Ben TRdeyken hemen ertesi sabah bu kuzenimin kardesi aradi 5 dakika sonra da sevgilime 2 kere cagri atti. Bu ögrenen kuzenimden süphleniyorum. Normalde insanlari sesinden hemen tanirim ama o gün konustugumuzda uyuyordum basim agriyordu. Yüzümü yikayip kendime geldikten sonra aklima geldi acaba o muydu diye?

amann bosver oysa o hersey olacagina varir takma kafana olan olmus zaten yani !

celiskili yorumlar yapiyosun hem sevgiline bu tel olayinda bahsetmek istemedigini souluyorsun hemde trdeyken ertesi sabah hem seni hemde sevgilini aradigini soyluyorsun demek ki sevgilinin yanindaydin
oda hic mi sormadi kim bu arayan diye .... hem kuzenin sevgiliyin numarasini nerden biliyor ... sen gizli geliyorsundur tr ye ucakta tanidiklarla karsilastigina bu kadar korkutuguna gore ...

amann bosver oysa o hersey olacagina varir takma kafana olan olmus zaten yani !

Benim kafama taktigim sey asil ne biliyor musun? Ucaktakilerin beni tanimasi ve bunu TRdekilere söylemeleri. Biz Nuru gördük ayni ucaktaydik. Ailemin gittigimden haberi yok cünki. Yakinda ailem de duyar! Cok korkuyorum valla

celiskili yorumlar yapiyosun hem sevgiline bu tel olayinda bahsetmek istemedigini souluyorsun hemde trdeyken ertesi sabah hem seni hemde sevgilini aradigini soyluyorsun demek ki sevgilinin yanindaydin
oda hic mi sormadi kim bu arayan diye .... hem kuzenin sevgiliyin numarasini nerden biliyor ... sen gizli geliyorsundur tr ye ucakta tanidiklarla karsilastigina bu kadar korkutuguna gore ...

arkadaslar ben kendimi ifade edemiyorum galiba kusura bakmayin kafam cok fena. Bakin tekrar söylüyorum. Ben TRdeyken CAGRI atti ögrenen kuzenimin kardesi. Daha iki gün önce de arayan kisi ögrenen kuzenimin kendisi olabilir diyorum. Bu TELEFON KONUSMASIndan haberi yok sevgilimin. Kuzenimle sevgilim cok iyi arkadaslar telefon numarasi tabii ki de var onda yani. Anlatabildim insallah dedigim gibi kafama cok taktim

5 gunlugune gitmissin tr ye daha sonrada 2 gunlugune tanidiklariyin cikipta seni gorduklerini soylemlerine bile gerek kalmaz bence ...; 5 gun ortaliktan kayboldugunda hic mi ailen suphelenmedi ...
seni 5 gun gormemisler nerde bu kiz diye ...

5 gunlugune gitmissin tr ye daha sonrada 2 gunlugune tanidiklariyin cikipta seni gorduklerini soylemlerine bile gerek kalmaz bence ...; 5 gun ortaliktan kayboldugunda hic mi ailen suphelenmedi ...
seni 5 gun gormemisler nerde bu kiz diye ...

cnm her iki konumu da okumussun belli ki dedigim gibi ben ailemden ayri yasiyorum. Uzakta okudugum icin. O yüzden beni 5 gün boyunca görmemeleri normal. Telefonla konusuyoruz her gün. Bu da sorun olmadi zaten. 2 gün TRye gidip geldikten sonra direk ailemin yanina gittim ve hafta sonunu onlarin yaninda gecirdim.

Benim kafama taktigim sey asil ne biliyor musun? Ucaktakilerin beni tanimasi ve bunu TRdekilere söylemeleri. Biz Nuru gördük ayni ucaktaydik. Ailemin gittigimden haberi yok cünki. Yakinda ailem de duyar! Cok korkuyorum valla

ne var yani sende benzetmisinizdir oyle olsa yaniniza gelirdim felan dersin dersinde dersin :1: insan insana benzer yani...ha birde tedirgin olmadan cevap ver teklemeden yani :52:
yalan soylemene tesvik etmek istemiyorum ama yapacak birsey yok
inkar edersin ama birdahada sakin yapmamak uzere:34:

ne var yani sende benzetmisinizdir oyle olsa yaniniza gelirdim felan dersin dersinde dersin :1: insan insana benzer yani...ha birde tedirgin olmadan cevap ver teklemeden yani :52:

Yok zaten dedigim gibi ilk ve son olacakti gidisim ama bana gercekten 2 günlügüne de olsa ihtiyaci vardi canimin ici o benim :39: zaten sevgilim de cok kötü oldu bu karsilasmadan hemen havaalaninda msj atarak haberdar ettim onu. Bi daha ikimizde böyle islere kalkismiyacagiz. Kadinla burun burunaydik resmen ya, yemin ederim ki bana laf atacak diye ödüm koptu. En son 1 bucuk yil önce görüsmüstük. Insallah benzettik heralde der

Yok zaten dedigim gibi ilk ve son olacakti gidisim ama bana gercekten 2 günlügüne de olsa ihtiyaci vardi canimin ici o benim :39: zaten sevgilim de cok kötü oldu bu karsilasmadan hemen havaalaninda msj atarak haberdar ettim onu. Bi daha ikimizde böyle islere kalkismiyacagiz. Kadinla burun burunaydik resmen ya, yemin ederim ki bana laf atacak diye ödüm koptu. En son 1 bucuk yil önce görüsmüstük. Insallah benzettik heralde der

belkide unutur gider o zamana kadar baksana en son 1 bucuk yil once gormussun :1:

tweety inkar etse bile bence, cikipta kimse kimseye ucakta gorduk seni demezler yalan olsa ...

inkar etse bile akrabalari alin pasaportuna bakin derler ...

bende uzakta okul okudum ve annem beni 2 gune 1 arardi

siz trden aradiysaniz annenizi 0090 alan kodu gorunur

tweety inkar etse bile bence, cikipta kimse kimseye ucakta gorduk seni demezler yalan olsa ...

inkar etse bile akrabalari alin pasaportuna bakin derler ...

bende uzakta okul okudum ve annem beni 2 gune 1 arardi

siz trden aradiysaniz annenizi 0090 alan kodu gorunur

aboooooooooo leyla amma buyuttun yok pasaporta bakacaklar ucakta gorduk derseler kizda benzetmissinizdir der
ne diecekler ki kiz oyle dedikten sonra ver pasaportuna bakayimmi kimin haddine ha eger ana babasi kizlarina guvenmeyipte kontrol edecekse onu bilemem:27:

Wirofon numarasıdır o .. yurtdışından aranmışsın muhtemelen.. ben de yurtdışındayım ve wirofon kullanıyorum

aboooooooooo leyla amma buyuttun yok pasaporta bakacaklar ucakta gorduk derseler kizda benzetmissinizdir der
ne diecekler ki kiz oyle dedikten sonra ver pasaportuna bakayimmi kimin haddine ha eger ana babasi kizlarina guvenmeyipte kontrol edecekse onu bilemem:27:

oyle deme tweety tehlikeli akrabalarda var ...

baska numaralarla felan tel actiklarina gore ...

hahahahha :1: :1: :1: ay kizlar cok yasayin emi hic gülecegim yoktu ha! Pasaport mesele olmaz cünkü avrupa vatandasi oldugum icin pasaportsuz giris- cikis yapabiliyorum. O yüzden pasaportum ailemdeydi, hic almadim bile yanima.

Back
X