Telefondan cinsel ilişki yaşıyoruz bu doğru mu :/ yardım

Bende 1 yıl kadar telefonda konuştum şu anki erkek arkadaşımla ama böyle bir konuyu açmaya cesaret edemezdi.Neden ayrılamıyorsun anlamadım,sonun hayır olsun

Bak kardeşim,cıddı düşünen bır erkek zaten böyle konulara gırmez.Yaşın küçük olduğu için dıkkatlı olmak zorundasın.ayrıl o çocuktan bence.Burda ki herkese söylüyorum bunu sadece sana değil,erkekler cıddı düşündükleri kızla cınsellık yaşamazlar bunu unutmayın.Gönül eğlendıren erkekse herşeyı yaparak kızları tuzağa düşürür.Sadece ilerde nışanlınla ilerki yılların muhakemesini yaparak cınsellıkle ilgili konuşmalar yapabılırsın sohbet nıteliğinde.onun dışındakiler bana ters ve yanlış gelıyor.

Bak kardeşim,cıddı düşünen bır erkek zaten böyle konulara gırmez.Yaşın küçük olduğu için dıkkatlı olmak zorundasın.ayrıl o çocuktan bence.Burda ki herkese söylüyorum bunu sadece sana değil,erkekler cıddı düşündükleri kızla cınsellık yaşamazlar bunu unutmayın.Gönül eğlendıren erkekse herşeyı yaparak kızları tuzağa düşürür.Sadece ilerde nışanlınla ilerki yılların muhakemesini yaparak cınsellıkle ilgili konuşmalar yapabılırsın sohbet nıteliğinde.onun dışındakiler bana ters ve yanlış gelıyor.

Birkaç arkadaşım da bunu yaşadı çok kötü sonuçlananlar oldu.Biri şantaja maruz kaldı para için kadınları kendine aşık edip sonra şantaj yapan bi şebeke çıktı,bir diğeri de kadın erkek farketmeden adamın sanal sex bağımlısı olduğunu sosyal medya ve smslerinden yakaladı.Sağlıklı bir durum değil.
Bu erkek ciddi düşünse de düşünmese de size zarar verir çünkü sanal sex bir sapkın bir bağımlılıktır bu adamda,çünkü siz beraber yaşıyor olsanız mesela 3 ay ayrı şehir ya da ülkelerde kalmanız gerekse de bir kez denese belki daha normal karşılanabilir heyecan katmak adına,fakat bu kişi sizin tepkinizi ölçüp terslemeyeceğinizi anladıktan sonra sizi de sanal listesine eklemiş.Yani şu an bunu sadece sizinle yapmadığı gibi,evli olsanız da başkalarıyla gizliden yapmaya devam edecektir.
Yazışma ve konuşmalarınızı ve varsa(umarım yoktur ) görüntülerinizi de şantaj konusu olarak ya da internette birtakım sitelerde kullanabilir numaranızı değiştirip acilen ayrılmanızı ,ya da bir gönül bağınız yok ise ve sizin de hoşunuza gidiyorsa devam etmenizi ama kendinize bu arada sağlıklı bir ilişki ve sevgili edinmenizi öneririm.
geçmiş olsun

Gencecik bir kızsın. Düzgün insanlarla ol. Seni kullanmasına izin verme artık lütfen inanma ona ya. Yazık. Sevgi böyle bir şey değil. Evliliğini de etkilemez konuşmaların.

Back
X