Telefonla ve Yüz Yüze Profesyonel Fal & Astroloji Hizmeti

aysesultann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
1
0
1
50
Tecrübeli ve Güvenilir Spiritüel Danışmanlık Hizmeti

Uzun yıllardır numeroloji, tarot, doğum haritası analizi, yıldızname, kurşun dökme ve astroloji alanlarında danışmanlık hizmeti veriyorum. Bu alanlara ilgi duyan, hayatında yön arayan, içsel rehberliğe ihtiyaç duyan birçok kişiyle birebir çalıştım ve bugüne kadar yüzlerce memnun danışana ulaştım.

Danışmanlıklarımda sadece sezgisel değil, aynı zamanda sistemli ve bilgiye dayalı bir yaklaşım benimsiyorum. Her insanın doğum anıyla birlikte getirdiği potansiyelini, yaşadığı döngüleri ve ruhsal yolculuğunu birlikte anlamlandırıyoruz.

Verdiğim Başlıca Hizmetler:

• Numeroloji: Doğum tarihinize göre hayat amacınızı, güçlü ve zayıf yönlerinizi keşfedin.
  • Tarot Açılımı: Sorularınıza rehberlik edecek detaylı kart yorumları.
  • Doğum Haritası Analizi: Astrolojik olarak sizi siz yapan dinamiklerin farkına varın.
  • Yıldızname: Kadim bilgilerle geleceğinizi şekillendirme rehberi.
  • Kurşun Dökme: Geleneksel yöntemle negatif enerjilerden arınma.

Danışmanlıklarımı hem telefon üzerinden hem de Ankara içi yüz yüze gerçekleştirebiliyorum. Özellikle gizliliğe, samimiyete ve karşılıklı güvene büyük önem veriyorum.

Kendinizi daha yakından tanımak, yaşamınızdaki tıkanıklıklara farklı bir bakış açısı getirmek ve enerjinizi dengelemek istiyorsanız, detaylı bilgi ve randevu için mesaj atabilirsiniz. 💜

Back