- Konu Sahibi ayparcam11
selam kizlar bilmiyorum ne kadr onemli bi dert benimkisi ama,bi onerilerinizi almak istedim kisaca yaziyim zamaninizi harcamiyim
mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?
onceki seferler caldirdiginda,niye caldirip kapattin ya dedim sakayla karisik
oda ' senin telini caldirdigimda hemen mesgul cikiyo bi kez caldirmadan sonra, kapaniyo kendiliginden dedi'"
ama garip olan,annemle benim telefon kartim ayni ,nasil annemi caldirdiginda oluyoda beni caldirdiginda dusmuyo?
dusmuyo bile demiyo,1 kere calip kapaniyo diyo.
dun ve bugun 1 kez caldirdi hemen geri kapadi.
ben tam simdi kim oldugunu taniyamadim gibi yapip mesaj attim caldirmayi birakir belki diye aynen soyle:
'kimsin ya sen,caldirip kapatiyosun oyun oynar gibi,taniidksanda ara ne bu boyle ya"
baska nasil bi yolla caldirip kapatmasini engellerim?
kirmak istemiyorumda,yani direk yuzune soyluyemem
simdiden tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz
odevim varda,simdi cikmam gerek,af gorun nolur
mesela bi tanidiginiz birisi(bayan) herseferinde caldirip kapatsa,senin aramani beklese,napardiniz?
onceki seferler caldirdiginda,niye caldirip kapattin ya dedim sakayla karisik
oda ' senin telini caldirdigimda hemen mesgul cikiyo bi kez caldirmadan sonra, kapaniyo kendiliginden dedi'"
ama garip olan,annemle benim telefon kartim ayni ,nasil annemi caldirdiginda oluyoda beni caldirdiginda dusmuyo?
dusmuyo bile demiyo,1 kere calip kapaniyo diyo.
dun ve bugun 1 kez caldirdi hemen geri kapadi.
ben tam simdi kim oldugunu taniyamadim gibi yapip mesaj attim caldirmayi birakir belki diye aynen soyle:
'kimsin ya sen,caldirip kapatiyosun oyun oynar gibi,taniidksanda ara ne bu boyle ya"
baska nasil bi yolla caldirip kapatmasini engellerim?
kirmak istemiyorumda,yani direk yuzune soyluyemem
simdiden tesekkurler kizlar,iyiki varsiniz
odevim varda,simdi cikmam gerek,af gorun nolur