telefonu kafasinda mi kirsam yoksa direk kafasini mi kirsam?

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Sabir sabir...Direk konuya giriyorum gecici bir sureligine kaynanamgille birlikde oturuyoruz.1haftadir da hastayim bebegimle birlikde annemgile geldim daha rahat ediyorum annecigim bebegimle ilgileniyor bende dinleniyorum.Sozde esim bugun beni gelip goturucekti bir isi ciktigi icin babasinin gelicegini soyledi bende hazrlandim bekliyorum bekliyorum geln giden yok! Eşimi ariyorum bakmiyor mesaj atiyorum cevap yok babasyla aram iyi degil o yuzden aramadim biraz önce konustum esimle telefonu acar acmaz neoldu dio ya adama bak sen! Hani kimse gelmedi dedim bugunde kal kafani dinle dedi noldu dedim basimagriyo dedi bende iyi diyip yuzune kapatim tripli tripli konusuyor ailesiyle tartisiyor Bana trip atiyor ve biz bu konuyu kac kere konustuk ama cözemiyoruz:duduk:yani ben bu adami saatlerce merak etim aradim insan olan insan biraz beni dusunur bu kiz neden arayip duruyor vs. diye demi ama:KK12:Allahim benim bu kocam nie boyle dusncesiz ben nerde yanlis yaptim :deli:Ooh valla yazdimda rahatladim:KK49:

Eşiniz sorumsuz davranmış, haklısınız ama kayınpederinizle aranız kötü olmasına rağmen gelip sizi alabiliyorsa ve siz de kabul ediyorsanız, arayıp “gelecek misiniz” diye sorabilirdiniz.

Geçici süreliğine de olsa bu kadar gerilimin arasında nasıl aynı evde yaşıyorsunuz?

Bence bir süre daha annenizin yanında kalmaya devam edin. Zorda kalmadıkça da bir şey rica etmeyin eşinizin tarafından. Eşinize de söyleyin tutamayacağı sözler vermesin. En azından bir açıklama yapsın.

Götürmeye geldiklerinde ağırdan alin siz de ;)

Back
X