- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
2 haftadır görüştüğüm biri var. 31 yaşında bende 28 yaşımdayım. Dün evinde buluştuk o salonda oturuyordu bende makyajimi tazeliyordum dışarı çıkacağız diye. Telefonumda salondaydi . Sonuçta gibi saklı birşeyim olmadığı için evrede ordada hep orta yerde bırakırım. Sonra aşık bir sırayla yanıma geldi x şahıs kim diye şoka uğradım bişey diyemedim suçlu olduğumdan diil bu durumla karşılaştığım için . Hemen ayakkabisini giydi hadi seni eve birakayim dedi beni dinlermisin dedim dinlemedi bile yüzüme dahi bırakmadan eve bırakıp gitti. X şahıs 4 5 aydır arkadaş olarak konuştuğum biri sakalasip sohbet ettiğim ama normal bir arkadaş . Hatta bu insanla çıkmaya başlayınca kendisine söyledim ve eskisi gibi konuşmaya başladım ama gelde ona anlat . O gece biraz olsun anlattım ama hala kendi bildiğini okudu bende bişey demedim artık bugunde aksama doğru sadece bittimi yani dedim ,bitmedi tabikide dedi. Hala soğuk bana karşı kirginim diyor bende kirginim beni bu duruma düşürdüğü için ve telefonma benden iziinsiz baktığı için. Ama şimdi susuyorum yüzyüze gelince yüzüne vuracagim bunları.
Şuan nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum. Bu soğukluğu ortadan kaldırmak istiyorum.
Şuan nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmak gerektiğini bilmiyorum. Bu soğukluğu ortadan kaldırmak istiyorum.