telefonun dinlenmesi

neden boşanmıyor, adam hasta sapık resmen telefon dinlemek ne demek ...neden telefon değiştirmiyor peki?

bence adamı biraz yemlesin. Dün kardeşimle telefondaydım, bu telefon hışırdadı galiba dinliyorlar. Senin durumunu, depresyonunu, biraz da cinsel hayatımızı konuştuk ben şüpheleniyorum galiba özelimiz yayıldı savcıya başvurucam desin. O sırada da ses kaydı alsın. Savcıyı duyunca bülbül gibi öter.
kardesim ispat etmeye calisiyor iste dinledigini. ortaya ciksin ki bosanma davasinda elinde olsun. otmez zannetmem, gider yazilimi ortadan kaldirir o zaman cok kurnaz bi adam

kardesim ispat etmeye calisiyor iste dinledigini. ortaya ciksin ki bosanma davasinda elinde olsun. otmez zannetmem, gider yazilimi ortadan kaldirir o zaman cok kurnaz bi adam
Sessiz sedasız hemen bir avukata gitsin. Onlar herşeyin yolunu biliyor. Bunu kanıtlar ise kardeşin için çok iyi olur

Mesajlaşma olmusmuydu belki gizlice mesajları okumuştur . Çünkü her dakika neden karısı kimle konuşuyor onu dinlesin ki
hayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyor

hayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyor

Kardeşinizin can güvenliği tehlikede değil mi? Neden hala evde? Adam dinliyorsa ruh hastası belli ki?

Hemen bir avukata gitsin, avukat yardimci olur. Sonra mutlaka dava acsin, su otplumda ne manyaklar var:KK57:

Valla kanka o zaman seni arardım, aile muhabbeti yapar gibi başlardım sonra benim koca iktidarsız derdim:)

Anladmm dogrdur o zaman çok dikkat etmek lazım ya yan yanayken konuşun bari belli ki telefon sıkıntılı

Telefoncuya götürmeden önce içindekileri kaydedin bir yere resim vs telefoncu gerekirse tüm telefonu sıfır ilk ayarlarına getirsin birde googleda telefonda casus yazılım nasıl anlaşılır yazdım bir kaç şey var ordakilere bakın. Bir kere yapan kesin bir kere daha yapmıştır bunu eminim riskli birşey bu oyğzden iphone kullanıyorum
iPhone de olmuyor mu böyle bişey

Bulamazlar, telefonunu kırsın tek çare yeni telefon. İnternete bağlı olduğu an ortamı bile dinleyebilir.

Adam paranoyak her şey yapabilir kafasında neler kuruyor Allah bilir. Boşanmayı düşünmüyor kardeşiniz böyle mutlu yani?
yok canim boyle mutlu olur mu hic, baska seylerden dolayi hep tartismalari oluyor bu dinleme olayi da cabasi yani, dusunuyor bosanmayi

Maddi imkan varsa Telefonun aynısından alsın Diğer Telefonu da İşin ehli bir firmaya verip programı buldursun bence... Avukata danışmakta fayda var bu arada 🤔 Dava Açıp Donuna kadar alsın hakkıdır.

Back
X