hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyorDehşetle okudum resmen. Konu sahibi bir gelişme var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyorDehşetle okudum resmen. Konu sahibi bir gelişme var mı
salonda buyuk ihtimalEvin içine yerlestirmis olabilir mi acaba. Yatak odasi, salon mutfak falan.
kafasi atinca kardesime sariyor, telefon oldugundan emin olsak telefonu degistirecek zatenPsikopat bence bu adam.Bu ne güvensizlik geçmişte yaptığını itiraf ediyor ve yine aynı şeyi yapıyor.kardesinizde telefonu değişsin aynı marka model alsin.aklima başka seçenek gelmedi.
mesaj aticam simdi size, bakarsinizBenzerini yaşıyorum şu an. Bana ulaşabilir misiniz?
Peki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor?hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyor
bizimle konusmalarini merak ediyorPeki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor?