Telefonunuzun dinlendiğini nasıl anlarsınız?? Acil Yardım !

Bir arkadaşım eşinin telefonuna yüklemişti adama itiraf edene kadar adam hiçbir şey anlamamış bile hatta 1 yıllık üyelik almıştı arkadaşım önce ıphone’a sonra da androide yüklemişti. Cızırtı falan olması telefonunuzla ilgili olabilir gibi geldi bana.

cihaz apple ise sorun yok öyle bir şey söz konusu olamaz. android ise şarjın bir anda sıfırlanması, telefonun devamlı ısınması, konuşurken kendiliğinden kapanması vs devamlı oluyorsa evet dinleniyorsunuz. cihazı sıfırlayın.
Iphone dinlenemez mi yani? Iphone için casus program yok mu? Merak ettim valla. Benim tel. iphone. Öğreneyim de kenarda dursun bilgi olarak.

Iphone dinlenemez mi yani? Iphone için casus program yok mu? Merak ettim valla. Benim tel. iphone. Öğreneyim de kenarda dursun bilgi olarak.

iphone sadece gsm operatörleri tarafından dinlenebilir. apple cihazlar kapalı kaynaklıdır yani onlara app storeda olmayan bir uygulamayı casus olarak yükleyip kontrol edemezsiniz. ama android cihazlarda 30 saniye içinde halleder işi bilen birisi.

Gecen telefonda konusurken bir sozcuk gecti bir anda telefonum karsiya yankili ulasti ..bazi sozcukler kullanirsaniz otomatik dinlenirsiniz :KK45:

iphone sadece gsm operatörleri tarafından dinlenebilir. apple cihazlar kapalı kaynaklıdır yani onlara app storeda olmayan bir uygulamayı casus olarak yükleyip kontrol edemezsiniz. ama android cihazlarda 30 saniye içinde halleder işi bilen birisi.
İyiymiş, sevindim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Kızlar bir kaç gündür özellikle kafamı karıştıran, beni şüpheye düşüren bi durum var. telefonumu arayan kişiyle ilk telefonu açtığım sırada iletişime geçemiyorum.. sesimi alamıyori tekrar bana ulaşmak için aradıklarında da bi anda normale dönüyor, ve telefondan cızırtılı, ses geldiğini söylüyorlar, sesin derinden geldiğini söylüyorlar, acaba şuan boşanma aşamasındayım eşim telefonumu dinletiyor ya da kendisi bi program kurup da telefonumu dinliyor olabilir mi internetten araştırdım biraz baktım, tüm yargılar da bunu destekliyor ama en azından bu konuda bi bilginiz varsa bana bi yardımcı olabilir misiniz? Belkide telefon bozulmuştur. bilemiyorum.. eğer gerçekten böyle bi durum varsa savcılığa mı gitmem gerekli ya da telefon bayisine gidip te mi göstereyim ??? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Ses boslukta gibi yankilaniyor diyorlar.

Bi arkadaşım eşini dinlemek istiyordu ama telini alamıyordu adamdan. Oda yeni tel alıp yazılımı yükletip verdi. 5-6 sene önceydi. Yani eşinin telefonu bi şekilde senden alması lazım programı yüklemesi için. Ama bu süre zarfında başka teknolojiler geliştiyse bilemem.

Back
X