- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
Yanlışlıkla atılmaz, erkekler genelde kadın şekilde hesap açıp atıyorlar. Yani yakındaki kişileri bulmak içinBu kadar paniğe ne gerek var ki msj yanlışlıkla atılmış olabilir sizehem de kadından gelmiş yani
Hiç kullanmadığım için bilmiyordum bunuYanlışlıkla atılmaz, erkekler genelde kadın şekilde hesap açıp atıyorlar. Yani yakındaki kişileri bulmak için
Whatshap kaldırılacak diye onu indirdik. Ama tedbir alırsan öyle birşeyle karşılaşmazsınız tabi. Konumun açık olursa birde kişilerin yerine herkesi tercih edersen olur o şeyler.Hiç kullanmadığım için bilmiyordum bunu
Öğrendiğim iyi oldu gün gelir indirirsem dikkat ederim ama w.... Yetiyor bana :)) teşekkürlerWhatshap kaldırılacak diye onu indirdik. Ama tedbir alırsan öyle birşeyle karşılaşmazsınız tabi. Konumun açık olursa birde kişilerin yerine herkesi tercih edersen olur o şeyler.
Telegram öyle bir durum var, kullanıcı adınız görünür olduğunda herkes mesaj yazabiliyor. Bunu kısıtlarsanız sadece rehberinizdeki kişiler yazabilirMerhaba telegram yukledım telefonuma ısım soyısım kısmına da adımı soyadımı yazdım tabi kullanıcı adı nıck falan yok sonra baktım ben kimi rehberime nasıl ekledıysem herkes bende o isimle gorunuyor dedim herhalde benimde ismim gorunmez onlarda beni nasıl kaydettilerse rehberlerıne oyle gorurler bu gece hıc tanımadığım bir kadından gulucuk mesajı aldım adı soyadı numarası acıkca gorundu bana profil resmine kadar sımdı acaba benimde adım soyadım profil resmim hep gorunmus mudur o kısıye mesajlasma olmadı engelledim ama herseyı gordukten sonra engellemenin de ne anlami kalır ki onun rehberinde nasıl kayıtlıysam o isimle mi gorur yoksa adıma soyadıma kadar ulasmıs oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?