Telegram kullanıcıları lutfen yardım edin

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
Merhaba telegram yukledım telefonuma ısım soyısım kısmına da adımı soyadımı yazdım tabi kullanıcı adı nıck falan yok sonra baktım ben kimi rehberime nasıl ekledıysem herkes bende o isimle gorunuyor dedim herhalde benimde ismim gorunmez onlarda beni nasıl kaydettilerse rehberlerıne oyle gorurler bu gece hıc tanımadığım bir kadından gulucuk mesajı aldım adı soyadı numarası acıkca gorundu bana profil resmine kadar sımdı acaba benimde adım soyadım profil resmim hep gorunmus mudur o kısıye mesajlasma olmadı engelledim ama herseyı gordukten sonra engellemenin de ne anlami kalır ki onun rehberinde nasıl kayıtlıysam o isimle mi gorur yoksa adıma soyadıma kadar ulasmıs oldumu

Gizlilik ayarlarından yakındaki kişileri kapat. Çevrende telegram kullanan kişiler birbirlerini görebilirler. Ama numarani bilmezler korkma. Gizlilik ayarlarina gir ve hepsini kişilerim yap.

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-10-07-55-33-710_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2021-06-10-07-55-33-710_org.telegram.messenger.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 74
Whatshap kaldırılacak diye onu indirdik. Ama tedbir alırsan öyle birşeyle karşılaşmazsınız tabi. Konumun açık olursa birde kişilerin yerine herkesi tercih edersen olur o şeyler.
Öğrendiğim iyi oldu gün gelir indirirsem dikkat ederim ama w.... Yetiyor bana :)) teşekkürler

Merhaba telegram yukledım telefonuma ısım soyısım kısmına da adımı soyadımı yazdım tabi kullanıcı adı nıck falan yok sonra baktım ben kimi rehberime nasıl ekledıysem herkes bende o isimle gorunuyor dedim herhalde benimde ismim gorunmez onlarda beni nasıl kaydettilerse rehberlerıne oyle gorurler bu gece hıc tanımadığım bir kadından gulucuk mesajı aldım adı soyadı numarası acıkca gorundu bana profil resmine kadar sımdı acaba benimde adım soyadım profil resmim hep gorunmus mudur o kısıye mesajlasma olmadı engelledim ama herseyı gordukten sonra engellemenin de ne anlami kalır ki onun rehberinde nasıl kayıtlıysam o isimle mi gorur yoksa adıma soyadıma kadar ulasmıs oldumu
Telegram öyle bir durum var, kullanıcı adınız görünür olduğunda herkes mesaj yazabiliyor. Bunu kısıtlarsanız sadece rehberinizdeki kişiler yazabilir

Numaram ekli de olabilir bilemiyorum ki eski numaram sonucta hattımı degıstırdım ama telegramı kaldırmak silmek aklıma gelmedi hıc bakmadıgım ıcın sımdı ne var ne yok sildim oturumu kapattım ama benim rehberimde ekli olmayan onun rehberinde ben ekli olabilirim adımı soyadımı profil resmimi gormusmudur onu bilemiyorum

Back
X