telepati-astral seyahat

bernaclk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
8
1
1
arkadaşlar telepati ya da astral seyahat yapan var mı aranızda?

Evet var, sıcaklardan bunaldım mı isvece falan gidiyorum arada...Gecenlerde gerard butlerin yanına sıvıstım gizlice, beraber uyuduk.

Astral seyahat dediginiz sey icin insanlar bir ömür veriyor, sacma sapan konuları acmaktan vazgecin Allahaskına.

Son düzenleme:
konu açarken onay mı isticem senden için işine bak sıcak çarpmış heralde

benimde uzun süredir ilgim var araştırmalar yaptım ama bi yerde onlarda yetersiz geldi

Evet var, sıcaklardan bunaldım mı isvece falan gidiyorum arada...Gecenlerde gerard butlerin yanına sıvıstım gizlice, beraber uyuduk.

Astral seyehat dediginiz sey icin insanlar bir ömür veriyor, sacma sapan konuları acmaktan vazgecin Allahaskına.

Astral seyehat dediginiz sey icin insanlar bir ömür veriyor, sacma sapan konuları acmaktan vazgecin Allahaskına.

Konunun yeri burası degil.
İkincisi ise astral seyehatla ilgili arastırmalar boyle sacma sapan sorularla yapılmaz. "Aranızda yapan var mı" gibi. Boyle cevap alırsınız.

Astral seyahatı yok denecek kadar az insan yapabilmektedir, onlar da ömürlerini harcıyor.

HEr yaparım diyene tamah etmeyin o yuzden.

Konu sahibi ne için istiyorsunuz,merak ettim. Sadece ilgi mi yoksa bir amaç var mı ? Baya eski sevgilisinin evine girenleri filan okumuştum çünkü.

buranın ağası sanıyor galiba kendini cevap verme zorunluluğu nerde kendinde bulduysa işsiz heralde :D

Konu sahibi ne için istiyorsunuz,merak ettim. Sadece ilgi mi yoksa bir amaç var mı ? Baya eski sevgilisinin evine girenleri filan okumuştum çünkü.
yok ya eski sevgili falan çocuk işi parapsikolojiye zaten merağım var deneyimleri olanlar varsa fikir alışverişi yapmak amacıyla

Konunun yeri burası degil.
İkincisi ise astral seyehatla ilgili arastırmalar boyle sacma sapan sorularla yapılmaz. "Aranızda yapan var mı" gibi. Boyle cevap alırsınız.

Astral seyahatı yok denecek kadar az insan yapabilmektedir, onlar da ömürlerini harcıyor.

HEr yaparım diyene tamah etmeyin o yuzden.
neye tamah edip etmeyeceğimi senden mi öğrenecem işine baksana sen cevap verme zorunluluğunu nerde kendinde buldun :D

Olsa da 1-2 cümleyle anlatılabilecek şey değil ki bu. Derin bir araştırmaya girerseniz işinize yarayacak şeyler bulursunuz.

Back
X