Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var, sıcaklardan bunaldım mı isvece falan gidiyorum arada...Gecenlerde gerard butlerin yanına sıvıstım gizlice, beraber uyuduk.
Astral seyehat dediginiz sey icin insanlar bir ömür veriyor, sacma sapan konuları acmaktan vazgecin Allahaskına.
konu açarken onay mı isticem senden için işine bak sıcak çarpmış heraldeEvet var, sıcaklardan bunaldım mı isvece falan gidiyorum arada...Gecenlerde gerard butlerin yanına sıvıstım gizlice, beraber uyuduk.
Astral seyehat dediginiz sey icin insanlar bir ömür veriyor, sacma sapan konuları acmaktan vazgecin Allahaskına.
evet ben sık sık yapıyorum hatta yeni geldim seyahetten kibleyiyim sende yap istersenarkadaşlar telepati ya da astral seyahat yapan var mı aranızda?
konu açarken onay mı isticem senden için işine bak sıcak çarpmış heralde
yok ya eski sevgili falan çocuk işi parapsikolojiye zaten merağım var deneyimleri olanlar varsa fikir alışverişi yapmak amacıylaKonu sahibi ne için istiyorsunuz,merak ettim. Sadece ilgi mi yoksa bir amaç var mı ? Baya eski sevgilisinin evine girenleri filan okumuştum çünkü.
neye tamah edip etmeyeceğimi senden mi öğrenecem işine baksana sen cevap verme zorunluluğunu nerde kendinde buldunKonunun yeri burası degil.
İkincisi ise astral seyehatla ilgili arastırmalar boyle sacma sapan sorularla yapılmaz. "Aranızda yapan var mı" gibi. Boyle cevap alırsınız.
Astral seyahatı yok denecek kadar az insan yapabilmektedir, onlar da ömürlerini harcıyor.
HEr yaparım diyene tamah etmeyin o yuzden.