telepati!!!

elmasalyangozumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
85
4
16
Samsun
kızlar çok ilginç ama yaşadığım bazı şeyler yüzünden telepatiye merak sardım son 3 gündür, bugün dışarıya çıkacaktım evden çıkmadan aklımdan 3 kişi geçti görmemin mümkün olmayacağı kişiler sanki görecekmişim gibi bi his geldi, ve o 3 kişide yanımdan geçti bukadr tesadüf olabilir mi siz telepatiye inanıyormusunuz ciddi anlamda kendimden korkmaya başladım, son zamnlarda erkek arkadaşım yüüznden fazlaca sıkıntı çektiğim için çok dua ediyordum hassas bi dönemdeydim, merak ediyorum böyle bi deneyim yaşayan var mı aranızda....

valla ben aylardır 7/24 onu düşünüyorum hiçbir telepati falan kurabilmiş değilim, aramıyor bile:1::1::1:

aynısı değil ama benzer şeyler bana da olur.. mesela aklımdan o anda hiç alakası olmayan biri geçer ve o gün ya da ertesi gün onu ya görürüm ya mesaj atar ya da arar o kişi :9:
birde şey olmuştu bi kere bi arkadaşımla buluşmuştum evlilik hazırlığı yapıyodu ve evleneceği çocuğa bi kaç ay öncesinden bizim ortak tanıdığımız bi kız sevdiğini söylemiş.. bunu anlattı sinir oluyorum o kıza diye.. tak ertesi gün o hakkında konuştuğumuz kız bana mesaj attı naber nasılsın diye bende sevmem o kızı pek şaşırdım mesaj atmasına.. oda hoş beşten sonra ya ben rüyamda seni gördümde acaba bugünlerde aklından geçtim mi ya da biriyle beni mi konuştun dedi.. bende yooo senin lafın hiç geçmedi son zamanlarda.. olur öyle şeyler dedim kapattım konuyu..:1:

ben bir sitede okudum, karşı tarafa düşünce yöntemiyleenerji göndererek ona sinyal gönderebiliyormuşsun 3 gündür deniyorum onun haricinde bütün yakınlarını gördüm adamın ama kendisini göremedim, tabi bilinç altımda sürekli o olduğu için rahat uyuyamıyorum rüya görmekten sabah yorgun uyanıyorum

evet bende duymuştum bunu.. mesela o anda o kişiyi düşünerek ona bi his yolluyomuşsun.. örneğin;pişman hissetmesini istiyosan o kişiye konsantre olup pişmanlık hissini hissedip ona gönderiyomuşsun o hissi.. ya da öyle bişiydi.. :1:

evet bende duymuştum bunu.. mesela o anda o kişiyi düşünerek ona bi his yolluyomuşsun.. örneğin;pişman hissetmesini istiyosan o kişiye konsantre olup pişmanlık hissini hissedip ona gönderiyomuşsun o hissi.. ya da öyle bişiydi.. :1:

evet canım doğru duymuşsun, evrenin gizli gerçekleri bunlar psişik güçler,, bende birinin pişman olup ayaklarıma kapanıp yalvar yakar ağlaması için dua ediyorum,, gerçi beyinsiz bi insanın olmayan beynine nasıl sinyal gönderilecekse o da bir muamma:)

evet canım doğru duymuşsun, evrenin gizli gerçekleri bunlar psişik güçler,, bende birinin pişman olup ayaklarıma kapanıp yalvar yakar ağlaması için dua ediyorum,, gerçi beyinsiz bi insanın olmayan beynine nasıl sinyal gönderilecekse o da bir muamma:)

ahahaaa olmayan beyni ha süperdi bu :1:
aynısını bende istiyorum.. ama aynı sıkıntı bende de var :)

Back
X