Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oh be doldurdum tanimadigim bilmedigim ne kadar cok sunucu/ oyuncu varmis meger :44: ismen bilmediklerimi belki yüz olarak hatirlarim diye valla bi taraftan da doldururken google´dan baktim :)) Iyiki varsin google
Anketi cevapladım ben de. Ancak Kadınlar Kulübü'ndeki "ödüllü anket" kavramını anlayamıyorum. Bilen varsa açıklayabilir mi arkadaşlar? Ne Daha önce bir de deterjan anketi vardı. Onda da ödüllü yazıyordu. Ne ödülü? Kim, kime veriyor? Ne zaman veriyor?
geçen gün doldurmuştum ben de,burayı şimdi gördüm :)
ama keşke zorunlu olmasaydı sorular,mesela spor programları hakkında hiç bir bilgim yok veya izdivaçlar hiç ilgimi çeken programlar değil
son bir yıldır tv yi hayatımdan tamamen çıkarmaya uğraşıyorum.Ama beğendiğim tek bir dizi var onu da netten izliyorum.Fakat anketi tamamen bilinçli ve izleyerek doldurdum.