ailemle bir otelde kalacağız arkadaşlar kablosuz internet olduğu yazıyor otel odalarında fakat benim anlamdığım bir nokta var sadece yani bağlantı oluyor odalarda bilgisayar yok değil mi ?
bir de Televizyondan İnternet erişimi (ücretsiz) yazıyor bu durum nasıl oluyor ilk defa duyuyorum televizyondan yani istediğim gibi internete girebilirmiyim acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
bilgisayar olmaz ama laptop ile gidersen sifre veriyorlar oradan girebiliyorsun, veya telefondan.
ama bu televizyondan internet ne oluyor bilmiyorum canim
çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş gerçekten peki birşeyi anlayamadım benim bu NETGEAR TV MODEMİNİ almam mı gerekiyor yoksa tv de zaten takılı oluyor mu yani ? bir de twitter facebook msn tarzı sitelere de girş yapabilirmiyim ki ?İnternete bağlanmak için bilgisayar mı gerekli? –HAYIR! Artık televizyondan internete bağlanabilirsiz! Nasıl mı? – Modemi Televizyonunuza bağlayarak…
NETGEAR TV MODEMİNİZİ TELEVİZYONUNUZA TAKIN İNTERNETE BAĞLANIN!
NETgear “tv modemleri” adı altında çıkarmış olduğu bu yeni teknolojik ürünler cebinize sığacak boyutlarda ve tvden internete bağlanma hizmetini sizlere sunuyor.
TV MODEMİ İLE NELER YAPILABİLİR?
Bilgisayara bağlamadan direkt olarak televizyonunuza bağlayabileceğiniz bu modem ile internet sayfalarında gezinebilirsiniz. Youtube veya benzeri video sitelerinde içerik arayabilir televizyondan internet bağlantısı ile video izleyebilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden yayın yapan kanalları da izleyebilirsiniz.
Bunun yanı sıra sinema sitelerine hatta torrent sitelerine girip içeriklere göz atabilirsiniz…
TV MODEMİ İLE İNTERNETE NASIL BAĞLANILIR?
TV’nize bağladığınız modem ile internete bağlanırken önünüzde klavye olmaması gözünüzü korkutmasın. Çünkü bu modem aynı zamanda sanal bir klavyeye de sahip. “QWERTY” adı verilen bu sanal klavyeyi kumandanız aracılığıyla kullanarak arama yapacağınız sözcükleri girebilirsiniz.
Ürünü televizyona bağlayabilmeniz için HDMI ve A/V out girişleri de bulunuyor. Dahili bir hafızaya sahip olmayan modem USB bellekleri bağlayabileceğiniz bir USB girişine sahip. USB belleklerden ise müzik, video ve resim içeriğini izleyebiliyorsunuz
wireless erişimi açıktır fakat odalarda bilgisayar olmaz. siz yanınızda götürmelisiniiz. tvden internete girebilirsiniz. ben evde 3d video falan izlemek için giriyorum fakat facebook, hotmail vs siteler çok yavaş açılıyor.
wireless erişimi açıktır fakat odalarda bilgisayar olmaz. siz yanınızda götürmelisiniiz. tvden internete girebilirsiniz. ben evde 3d video falan izlemek için giriyorum fakat facebook, hotmail vs siteler çok yavaş açılıyor.
laptop götürme olanağım yokta artık tvden facebook vs sitelere girebiliyorsam onunla idare edeceğim yavaşta açılsa idare ederim artık yarım saate açılmış olur heralde artıktelefonunuz veya laptopunuz varsa, wireless ile girebilirsiniz nete, şifreyi verirler..
bencede her odada bilgisayar yoktur..
artık tvlerdede net imkanı var, her tvde yok ama demekki otelin tvleri nete girilebilenlerden..
otelin numarasını bulamadım ki bir türlü sayfaalrın da yok bi tane buradan ulaşabilirsiniz diye numrara vermişler ama o da garip yani numra gibi değil onu da açan yok zaten :/oteli arayıp sorsanız daha iyi değil mi
baya zor anlaşılan beni de eminim sinir eder bu durum :/ akıllı telefonlardan değil ya benim telefon sanmam laptopta götüremiyorum zaten yok yani şu an neyse artık açılana kadar idare edeceğim tvden başşka şans yok şimdilik çok teşekkür ederim canım yardımın içincanım tvden internet inan ömür törpüsü... laptop bozulduğunda ben de dedim tv de vardı bu özellik gireyim diye... ayyy 1 saat açılmıyor şifreyi kumandadan girmek ölüm zaten... telefonundan bağlan çok daha iyi... 0.facebook her operatörden bedava hem.. ama resim video göremiyorsun.. telefonun akıllı telefonsa otelden alacağın şifre ile girersin... yalnız bazı otellerde de veriyorlar şifreyi, bir türlü bağlanamıyorsun. çok kullanıcı oluyor ve bağlantı noktası az sanırım.... ayrıca otelde bilgisayar odası vardır. oradan bilgisayarı interne kafe gibi kullanabilirsin ama pahalı olur normale göre.
oteli arayıp sorsanız daha iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?