televizyonum parcalandi

2000 ise yenisini almak gerekir zaten
Ama işte karşı tarafa söyler misin söylemez misin orasını bilemem
Bize daha fiyat verilmedi, örnekteki tvden 2000 istenmiş. Onlarınki kırık bizimki çizik ama bilemiyorum. 2000 çıkarsa isterim ama onun vereceğini sanmıyorum. ..

Bize daha fiyat verilmedi, örnekteki tvden 2000 istenmiş. Onlarınki kırık bizimki çizik ama bilemiyorum. 2000 çıkarsa isterim ama onun vereceğini sanmıyorum. ..
Bencede vermez
En azından yarısını verse bari
Sanırım ekranlar pahalı tutuyor, maalesef

Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Aslında tamamen kadının sorumsuzluğu. İnsan çocuğunun huyunu bilir. Yalnız bırakmamak gerektiğini. Küçük çocuklar sonuçta. Misafirliğe gittiğimizde muhabbet için gidiyoruz, başkasının ağzının tadını bozmak için değil. Çocuğuna sahip çıkmak da annesinin görevi.

Çok kötü bir durum gerçekten, ama kesinlikle çekinmeyin ve talep edin. Vermezse de iletişimi tamamen koparın. Bu tip eşyalar kolay alınan edinilen ucuz şeyler değil. Ne siz ne eşiniz başkalarının sorumsuzluklarına harcamak için kazanmıyorsunuz o parayı. Gerekirse video kaydını da gönderin kendisine.

Cok gecmis olsun. Zamaninda tv alirken biz cok arastirmistik evet samsung daha parlak ama ekrani jel gibi cok dayaniksiz. Gerci sizinkine ne olsa dayanmazmis oyle pat pat vurdularsa..
Teşekkür ederim yüzeye çizgiler uygulamış arkadaş. Vurma denilemez ama çizgi işte :(

Cok kotu bir durum gecmis olsun. Parasibi istemeniz lazim ama sanirim bende isteyemeDim.

Oglum iki yaslarindayken bende bir arkadasima gitmistim. Oglum canavar gibiydi huyunu biliyorum. Surekli pesindeyim. Arkadasinda ayni yasta cocugu var ama daha sakin karistirma dagitma huyu yok. Bana ne kadar pimpiriklisin birak onlar oynasin odada biz cay icelim mutfakta dedi. Dedim zarar verir. Oda da alcakta tv vardi baska bisi yok bos oda. Bisey olmaz gel dedi. Arkadasim oyle der demez benim oglan deli kuvvetiyle tv yi sallamaya basladi zor aldim elinden. Gordun mu dedim bosuna mi pimpirikleniyorum parcalayacakti tv yi.

Cocuk sonucta bazi seylere engel olunamayabiliyor ama ufacik cocuklara guvenipte nasil tek birakiliyor odada pes.

konu sahibi adamına göre muamele yapmasyı öğrenmelisin senin misafirin sorumsuzmuş bunun bedelini ödemeli dim

Kesinlikle arayıp söyleyin. Bu sizi ne kötü biri yapar ne misafire saygısız ne de cimri. Siz arayın güzel bir dille açıklayın kadına. Çizgileri fark edince kameradan baktık ve bizim çocuğun yapmadığını gördük. Senin afacan yüzünden günlerdir tv izleyemiyoruz. Tamirden ya da yenisinden şu fiyatı istediler, bilmeniz gerektiğini düşündük şu an durumumuz da pek iyi değil (gerekirse abartın) istersen gel kendin de gör nasıl vurduğunu deyin. Hakkınız olan şeyi bu kadar rahat birinden iki çocuklu bir anne olarak lütfen isteyebilin. Anlattığınıza göre sinir bozucu bir salmışlık var kadında ömür boyu onu gördükçe sinirleriniz yıpranacağına bi kere kendinizi zorlayın ve söyleyin.

Geçmiş olsun.gerçekten o kadar çocuk birbirine zarar verebilirdi de.sadece bu yüzden geçmiş olsun.valla benim tv.yi de benim kizlar çizdi.neden yaptınız dediğimde yardım edip niloya yi kurtaricaz dediler.hiç kizamadim bile.o kadar masumca ve iyi niyetlilerdiki.Ben olsam ne yapardım diye düşündüm de valla soyleyemezdim bir şey.eninde sonunda eskiyecek.kalp kırmaya değmez derdim.haaa annesinin yanında yapsa ve kadın umursamaz davransa o zaman tepki gosterirdim.

Back
X