- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
odada kamera mı var hmm iyiymiş3-4 dakikada olmuş, vurma değil çizmişler. Kameradan izledim az önce oğlan 6 yaşındaki oğlan yapmış. Ben içeri girince fark etmedim. Gidince fark ettim
Bize daha fiyat verilmedi, örnekteki tvden 2000 istenmiş. Onlarınki kırık bizimki çizik ama bilemiyorum. 2000 çıkarsa isterim ama onun vereceğini sanmıyorum. ..2000 ise yenisini almak gerekir zaten
Ama işte karşı tarafa söyler misin söylemez misin orasını bilemem
Bencede vermezBize daha fiyat verilmedi, örnekteki tvden 2000 istenmiş. Onlarınki kırık bizimki çizik ama bilemiyorum. 2000 çıkarsa isterim ama onun vereceğini sanmıyorum. ..
Cok gecmis olsun. Zamaninda tv alirken biz cok arastirmistik evet samsung daha parlak ama ekrani jel gibi cok dayaniksiz. Gerci sizinkine ne olsa dayanmazmis oyle pat pat vurdularsa..Bizimki de samsung IDI
Teşekkür ederim yüzeye çizgiler uygulamış arkadaş. Vurma denilemez ama çizgi işteCok gecmis olsun. Zamaninda tv alirken biz cok arastirmistik evet samsung daha parlak ama ekrani jel gibi cok dayaniksiz. Gerci sizinkine ne olsa dayanmazmis oyle pat pat vurdularsa..