televizyonum parcalandi

Canım konunu böyle okumadım ben,
sen misafir kahvesini mutfakta, sigarasını da balkonda içmek istedi yazmıştın.
Yani konuşmalar zaten mutfakta sen kahve yapmak üzereyken geçiyor.
kadın yanında mutfakta yani.
Misafiri yanlız bırakmamak için balkon ve mutfak arasında mekik dokudum demiştin.

Şuan ise o içer de çocuklar daydı kendi kendine balkona çıkmış diyorsun.

Yani aşağıda yazdıklarına istinaden böyle düşünüyor olmamın kaynagı senin anlatımın.
Siz de haklısınız, şimdi tekrar okuyunca anladım eksik anlattığımı. Önce haydi sen çık oğlum bakar dedi. Ben de yok canım sen bekle ben hemen getiririm dedim. Ama yüz ifadesi " ne gerek var böyle bir seye" gibiydi. Alakasız bir cevap verdi kafa sallayarak. Yani hem evet hem hayır der gibi. Sonra dedim ki kendi kendime bu makinede hemen pisiverir, pişince gelir sigarasını da içer. Bir baktım beklememis, balkona çıkmış bile. Kahveyi kapatıp bebeği içeri götürdüm. Saniyeler içinde odaya bakıp bakıp çıktım. Kahveyi teslim ettim, hararetli bi şeyler anlatmaya başladı ben de 10 sn kafa sallayıp, sonra konuşuruz deyip geçtim. Ama ona göre bu bile hoş değil, rahatsız bir ev sahibiyim ben :(

Arkadaşım senin tek çekincen aynı ortamda çalışıyor olmanız.Öğretmen değil mi iki taraf ta? Branşınızı bilmiyorum ama aynı sınıfta birlikte ders anlatmıyorsunuzdur çok büyük ihtimalle.İpler gerilirse aranızda,en kötü ihtimalle öğretmenler odasında karşılaşırsınız ve görmezden gelirsiniz,samimi olmak zorunda değilsiniz, aynı yerde çalışmayı büyütmeyin gözünüzde.Yarın belki başka bir iş arkadaşınızla veya herhangi biriyle benzer bir sorun yaşayacaksınız,onda da mı böyle yok sayacaksınız? Pasif olmayın yapılması gerekeni yapın,ne güzel kanıtınız da var.
Evet tabii ki haklısınız ama " evinde rahat edemiyorum" boyutuna ulaşıyor sanki olay. Ben de bunu hiç istemem . Galiba bundan çekiniyorum. Bizim okulda görüştüğümüz arkadaşlar arasında böyle bir muhabbet var çünkü. Bilmem kimin evinde rahatım, bilmem kimde kasiliyorum vs

Evet tabii ki haklısınız ama " evinde rahat edemiyorum" boyutuna ulaşıyor sanki olay. Ben de bunu hiç istemem . Galiba bundan çekiniyorum. Bizim okulda görüştüğümüz arkadaşlar arasında böyle bir muhabbet var çünkü. Bilmem kimin evinde rahatım, bilmem kimde kasiliyorum vs
Aynı gruba olanları anlatsanız evinde rahat edilemeyen olmazsınız bence,çoğunluk size hak verecektir(makul insanlar olduklarını düşünüyorum).yapılması gereken belli ama yine de içinizden geçeni yapın,o ortamda her gün siz bulunuyorsunuz sonuçta.

Aynı gruba olanları anlatsanız evinde rahat edilemeyen olmazsınız bence,çoğunluk size hak verecektir(makul insanlar olduklarını düşünüyorum).yapılması gereken belli ama yine de içinizden geçeni yapın,o ortamda her gün siz bulunuyorsunuz sonuçta.
Teşekkür ederim arkadaşım. Keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa

Böyle insanlar çocuk yapmasin 2.çocuğa bile karşıyım zararını talep et
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ve 3e karşıyım. Bu arkadaş 3yu istemiyordu ama olunca doğurdu. Şimdi diyor ki : 4 de olsa 5 de olsa doğururum. Demek ki Allah beni doğurmam için yaratmış derim. Kısacası zihniyet bu. Tuplerini bağlatti 3.den sonra ama yine de dogururmus. Sorun degilmis

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Ve 3e karşıyım. Bu arkadaş 3yu istemiyordu ama olunca doğurdu. Şimdi diyor ki : 4 de olsa 5 de olsa doğururum. Demek ki Allah beni doğurmam için yaratmış derim. Kısacası zihniyet bu. Tuplerini bağlatti 3.den sonra ama yine de dogururmus. Sorun degilmis
Damızlık demekki bebeğe BAKTIRIR artik

Geçmiş olsun cana gelen mala gelsin diyelim daha fazla üzülmemeniz için.
Umarım fazla masraf çıkmaz. Arkadaşınıza deseniz alınabilir belki sesini çıkarmadan gittiğine göre hatasını kabullenmeyen tiplerden. Ben sizin yerinizde olsam bu bayanla daha az görüşürdüm çocuklarına bakmıyor ama en önemlisi bencil sizi düşünmemiş hiç bir şey teklif etmemiş bile yardım için.

Sizin gibi çocuklarına bakan olduktan sonra sorumluluklarını başkalarının üzerine atmayı becerdikten sonra zihniyetide o olur , sizi seçmiş demek ki en yumuşak sizi bulmuş ,otoriter birine gitmezdi zaten böyle tipler bilir kimi kullanacağını bence konu sahibi gidip tv ekranın parasını isteyin , ödemiyecektir böylecede ayağını kesmiş olursunuz gelmezde sizde küs olanı oynarsınız , böyle tiplerin kurbanı olmayın ,otursun evde çocuğuna baksın kapı,kapı dolaşıp çocuğuna baktırmasın

Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam :KK43:
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım :KK43:
yuhh çocuk çocuk değil tazmanya canavarı sanki:KK57:

Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam :KK43:
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım :KK43:

Ee kamera kaydı vardi bakalım kim yapmış diye bütün çocuklara kızar gibi yap sonra xxx yapmış de

sevgili nerisona konuya mesaj yazmıştm ama tekrar yazma gereğini duydum. yazdığım mesajımda söylemeniz taraftarıydım ve hala da öyleyim. ama eski konularınıza biraz göz attım. o kadar duyarlı o kadar ince düşüncelisiniz ki; özellikle kedi alerjisi ve yardımcı ablanın kızı konusunu okuyunca empati yapabilen naif biri olduğunuzu gördüm.
sanırım zararınızı talep edemezsiniz ama hiç olmazsa durumu anlatın ki, anne çocuğunun çok da masum olduğunu düşünmesin. çünkü bakıcı konusunda da haksızlık yaptığı ortada.

Bir sure oncesine kadar misafir cocuklarina karsi daha musamahakardim. Ne zaman ki kendi cocugum oldu butun fikirlerim degisti.
Ben cocuguma baskasinin evinde ne yapmasi ne yapmamasi gerektigini ogretebiliyosam demek ki kirip dokmeyen cocuk buyutmek o kadar utopik degilmis.
Kizimin dunya para verip aldigimiz oyuncaklarini milletin cocuklari parcaladi atti. Cimrilikse cimrilik arkadas artik zarar gormesini istemedigim oyuncaklari ortadan kaldiriyorum birileri gelecegi zaman.
Iyi valla bogazimizdan kisip esya alalim firlama cocuklar gelsin kirsin..
Ev esyalari icin napilir bilmiyorum ama. Artik televizyonlari bile parcalayan bir nesil türemiş.

sevgili nerisona konuya mesaj yazmıştm ama tekrar yazma gereğini duydum. yazdığım mesajımda söylemeniz taraftarıydım ve hala da öyleyim. ama eski konularınıza biraz göz attım. o kadar duyarlı o kadar ince düşüncelisiniz ki; özellikle kedi alerjisi ve yardımcı ablanın kızı konusunu okuyunca empati yapabilen naif biri olduğunuzu gördüm.
sanırım zararınızı talep edemezsiniz ama hiç olmazsa durumu anlatın ki, anne çocuğunun çok da masum olduğunu düşünmesin. çünkü bakıcı konusunda da haksızlık yaptığı ortada.
Teşekkür ederim benYaz
TV servise gitti. Bakalım ne kadara mal olacak? Eşim de kararsız kaldı. İşin içinde okul olunca, bazı Öğretmen arkadaşlar da dediğim gibi "evinde rahatım / degilim" muhabbetini fazlaca yaptığından geri adım atıyorum. Ama durum böyle olmasa da ben zor isteyen biriyim. Bir şeyim istendiğinde de veriyorum ama ben isteyemem ve istemem. Daha çok şey cizilir benim evimde

Bir sure oncesine kadar misafir cocuklarina karsi daha musamahakardim. Ne zaman ki kendi cocugum oldu butun fikirlerim degisti.
Ben cocuguma baskasinin evinde ne yapmasi ne yapmamasi gerektigini ogretebiliyosam demek ki kirip dokmeyen cocuk buyutmek o kadar utopik degilmis.
Kizimin dunya para verip aldigimiz oyuncaklarini milletin cocuklari parcaladi atti. Cimrilikse cimrilik arkadas artik zarar gormesini istemedigim oyuncaklari ortadan kaldiriyorum birileri gelecegi zaman.
Iyi valla bogazimizdan kisip esya alalim firlama cocuklar gelsin kirsin..
Ev esyalari icin napilir bilmiyorum ama. Artik televizyonlari bile parcalayan bir nesil türemiş.
Ben de pahalı oyuncakları kaldırıyorum. Ne yalan söyleyim. Daha doğrusu gelecek kişilere göre hareket ediyorum

yurt disinda bu duurmlar için sigorta var, ayni araba kaskosu gibi yani
Tr de yokdur demi oyle bisey
yani benim oglan gidip birininn bi malini kirsa onu kasko sirketi ödüyor

Turkiyede de var ev ici esya sigortasi biz yaptiriyoruz her yil.

Benim kendi oglum evimde bakiliyor ve ben yokken tv nin yuzeyine vurmus oyuncakla sanirim..bikac yerde darbeler vardi goruntude de nokta ve cizikler olustu.Servis tv nin nerdeyse kendi fiyati kadar masraf cikarttti.Allahtan esya sigortamiz var tv degeri kadar para odemesi yapti bize hatta yeni tv alirsaniz kdv sini de oderiz dediler..

Sigorta yaptirmanizi öneririm sadece bu konu icin degil hirsizlik bozulma vs hepsi için..iciniz rahat olur mal canin yongasi sonucta.

Back
X