Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumda bunla ilgili bircok konu var ama ilerleme elde edilmis mi hepsini okumadımOlmaz.
Daha kimseden öyle bir şey duymadım ve olacağına da inanmıyorum ben şahsen.. Hadi doğru diyelim, telkinle büyüyor diyelim, senelerce her gün böyle bir şeyi sürdürebilecek misiniz?forumda bunla ilgili bircok konu var ama ilerleme elde edilmis mi hepsini okumadım
şahsım adına telkin mantıklı bir yol değil. telkin dosyasını sen kendin düzenlersin o ayrı. talkinde sadece bir müzik var duyduğun altında nelerin geçtiği belli bile değil. bizlerin bilinç altına başka şeylerde yükleniyor olabilr. ben bu konuları dahil oldum olalı bunları söylemek istedim ama ... ben kesinlikle uygun bulmuyorum. illa hi telkin istiyorsan odaklan. sabah kalkınca buna inanarak güne başla. kendi kendini psikolojik olarak büyüyeceğine inandır. ben öyle yapıyurum çünkü. ki büyüyorlar da:)arkadaslar bi sorum olacak telkin yöntemiyle gögüs büyütme olur mu? bu yöntem sadece gögüs büyütmede değilde cok farklı alanlarda da kullanılıyormus
Size büyüyor gibi geliyor olmasın :) Hiç zannetmiyorum böyle büyüyeceğini..şahsım adına telkin mantıklı bir yol değil. telkin dosyasını sen kendin düzenlersin o ayrı. talkinde sadece bir müzik var duyduğun altında nelerin geçtiği belli bile değil. bizlerin bilinç altına başka şeylerde yükleniyor olabilr. ben bu konuları dahil oldum olalı bunları söylemek istedim ama ... ben kesinlikle uygun bulmuyorum. illa hi telkin istiyorsan odaklan. sabah kalkınca buna inanarak güne başla. kendi kendini psikolojik olarak büyüyeceğine inandır. ben öyle yapıyurum çünkü. ki büyüyorlar da:)
Ne kadar sürede oldu peki?canım sadece bu düşünce ile büyümüyor tabiki. telkin yerine ben sadece odaklanmayı kullanıyorum. masaj yaparken büyüyeceğine inanıyorum. yada spor yaparken... düşünce her şeyin başlangıvıdır. inanmak başarmanın yarısıdır. ben 6 cm büyüttüm. tabiki bir çok şey yapıyorum sadece düşüncemde değil bu.
Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başladım ama son 2 aydır düzenli bazı şeyleri yapıyorum genel anlamda son iki ay baza alınabilirNe kadar sürede oldu peki?
Çok uzun bir süre, neredeyse 1 yıl olacak. Bırakınca küçülüyor mu? Bir de ben onca masaj ve ellemeyle memelerin süneceğini ve sarkacağını düşünüyorum yakın zamanda..Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başladım ama son 2 aydır düzenli bazı şeyleri yapıyorum genel anlamda son iki ay baza alınabilir
masaj dik tutar tahminimceÇok uzun bir süre, neredeyse 1 yıl olacak. Bırakınca küçülüyor mu? Bir de ben onca masaj ve ellemeyle memelerin süneceğini ve sarkacağını düşünüyorum yakın zamanda..
Sanmam, ben protez ameliyatı oldum. Sırf yumuşasın diye masaj yaptım 6 ay doktorumun söylemesi üzerine, 6 aydan sonra masajı bırakmamı istedi. Çünkü ne kadar ellersen meme o kadar süner.masaj dik tutar tahminimce
telkini kendimiz nasıl yapabiliriz bi fikriniz varmı? hangi programla ve cok ugrastırır mı ev ortamında yapılırmı ?şahsım adına telkin mantıklı bir yol değil. telkin dosyasını sen kendin düzenlersin o ayrı. talkinde sadece bir müzik var duyduğun altında nelerin geçtiği belli bile değil. bizlerin bilinç altına başka şeylerde yükleniyor olabilr. ben bu konuları dahil oldum olalı bunları söylemek istedim ama ... ben kesinlikle uygun bulmuyorum. illa hi telkin istiyorsan odaklan. sabah kalkınca buna inanarak güne başla. kendi kendini psikolojik olarak büyüyeceğine inandır. ben öyle yapıyurum çünkü. ki büyüyorlar da:)
yok canm bırakınca sönmüyor. dediğim gibi ben düzenli olarak son 2 aydır çaba harcıyorum. bu siteye üyeliğim ve bu konulara merakım ağustos ayında başladı sadece o yüzden o tarihi belirttim. aynı zamanda sarkmayı bırak d,mdikler. çünkü son iki aydır düzenli duvar mekiki çekiyoprum harika bir şekle ulaştıÇok uzun bir süre, neredeyse 1 yıl olacak. Bırakınca küçülüyor mu? Bir de ben onca masaj ve ellemeyle memelerin süneceğini ve sarkacağını düşünüyorum yakın zamanda..
ben masajı 2 aydır yapıyorum. siz benden 4 ay daha fazla yapmışsınız:)Sanmam, ben protez ameliyatı oldum. Sırf yumuşasın diye masaj yaptım 6 ay doktorumun söylemesi üzerine, 6 aydan sonra masajı bırakmamı istedi. Çünkü ne kadar ellersen meme o kadar süner.
telkini kendimiz nasıl yapabiliriz bi fikriniz varmı? hangi programla ve cok ugrastırır mı ev ortamında yapılırmı ?
ve ben bu forumda bi telkin buldum indirdim bilgisayarda duruyor ama üşengeçlikten daha telefonuma atmadım. bu forumdakiler güvenilir midir sonuçta bir üye atıyor bunu dinlemeli miyim?
Benimki protezin doğal kıvamına gelmesi içindi, doğal yumuşaklığa ulaşınca bıraktım. Doktorlar önermiyor.ben masajı 2 aydır yapıyorum. siz benden 4 ay daha fazla yapmışsınız:)
anladım... benimki gayet dik ve sert duruyo canım. benim proğramım çok yönlü olduğu için. masaj,spor,beslenme,buz uygulaması ve bitki çayları...Benimki protezin doğal kıvamına gelmesi içindi, doğal yumuşaklığa ulaşınca bıraktım. Doktorlar önermiyor.
Allah kolaylık versin bunca şeyle asla uğraşamazdim :)anladım... benimki gayet dik ve sert duruyo canım. benim proğramım çok yönlü olduğu için. masaj,spor,beslenme,buz uygulaması ve bitki çayları...