Tellerim cikti ama mutsuzum

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Bir de on iki disimden bir tanesi daha geride hafifce. Doktorum bir disin daha kalin oldugu icin oyle duruyor yapabilecegim hicbir sey yok dedi sinirlerim bozuldu ya.
Aslinda en iyi ortodontistlerden bi tanesine gidiyorum ama ne demek bisey yapamam ya
3 yilin sonucu mu bu yani of delircem kizlar
image.webp

image.webp

Bakin sagdaki daha ilerde sanki

Damak yapın böyle sonuçta doguştan böyle tellede bu kadar olmuş . Ayrıca kötüde değil . Azcık şükür etmesini bilin . Bu kadar takılcak bişe yok bence

boşuna dert esınme bence gayet güzel gözüküyor teller yenıo cıktıgı ıcın rahatsızsındır bırkac gun sonra gözun alısır

sana göre, soldaki en ön dişin büyük degil bence.
eger eşit olsun istiyorsan, diger sağdaki dişin, diş etini diğerine göre ayarlayıp biraz traşlarsa yukarı doğru. ayni şekilde olur.

Bir de gülerken gayet sempatik bir görüntü oluşmuş bence güzel.

Aynaya bakınca yada dokundugunuzda önde olduğunu hissediyorsaniz ondedir zaten , ama bisey yapılıp yapılamayacağı konusunda bir fikrim yok ama dişleriniz çok güzel olmuş

Bence dislerin cok guzel gorunuyor..benimde on disimin biri biraz geride ama goze cok carpiyor,senin ki guzel duruyor.

tellere alıştığın için bir garip gelmişte olabilir gayet güzel duyuruyor canını sıkma :)

Bende ilk cikarttigim gün dislerimi kocaman hissediyodum sanki ağzıma sığmıyo gibi gelirdi ama zamanla alışıyosun nasıl telli halimize alıştık zamanla telsiz halinede alışıyosun

Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Bir de on iki disimden bir tanesi daha geride hafifce. Doktorum bir disin daha kalin oldugu icin oyle duruyor yapabilecegim hicbir sey yok dedi sinirlerim bozuldu ya.
Aslinda en iyi ortodontistlerden bi tanesine gidiyorum ama ne demek bisey yapamam ya
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
önceki hali nasıl bir görsek yorum yapabilirdim,kötü durmuyor ama sağ tarafınız sol tarafınıza göre daha nizami gibi yandan bakınca sanki, yanılıyor olabilirim ama

ayrıca dişlerde sanki hiza farklılığı var sanki biri hafifçe uzun gibi.ama tabi bunlar çok dikkatli bakılınca fark ediliyor.önceki halin nasıldı ona bakmak gerek

Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503

Evet cidden ileride nasil duzelmedi ki o ben anlamadim zaten teli bunun icin takmiyormu insanlar , cok ilginc..
Dislerinin gozune buyuk gorunuyor olmasi simdi eskisine gore daha duzgun ve yanyana olmalarindan kaynakli gorunurde cirkin birsey yok bence, keske diger yamuklukta duzelseymis. Icn rahat etmediyse baska bir doktora daha git..
Dis konusunda cunku herkes becerikli olamiyor

Gayet güzel görünüyor bence
Gözün alışık olmadığı için ilk etapda öyle gelmiştir
Kafaya takılacak bi durum yok

ben de aynı tedaviyi gördüm ve memnun kalmadım, araştırdım, tedavi sadece bir kez yapılıyormuş, dolayısıyla ağızdaki boşluklar kapandıysa ikinci tedavi yok, o yüzden alışırsın, sonuçta kul yapısı

Burnunu yaptıranlarda ilk hallerini beğenmezler.sonra alışırlar.seninde durum o.gayette güzel duruyor.sen benim alt dişleri görsen çapraz koşu yapıyorlar resmen.

Back
X