- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
- Konu Sahibi Papatya129
ayy gayet güzel bende yeni tel tedavisine basladım benim dişleri görsen haline sukredersin agzım acık hayatta resim cektiremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet düzgün görünüyor sende diş takıntı olmuş. Bende koca disliyim. Hiçte kötü durmuyor. Diş macunu reklamında bilem oynarsın. Bende 1 senedir diyet yapıyorum. Hala kendimi 42 benden görüyorum aynada. Halbuki magazada38 istiyorum size büyük olur deniliyor hop34 beden giyiyorum oluyor. Takıntı bunlar hep.Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Bir de on iki disimden bir tanesi daha geride hafifce. Doktorum bir disin daha kalin oldugu icin oyle duruyor yapabilecegim hicbir sey yok dedi sinirlerim bozuldu ya.
Aslinda en iyi ortodontistlerden bi tanesine gidiyorum ama ne demek bisey yapamam ya
3 yilin sonucu mu bu yani of delircem kizlar
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
Bakin sagdaki daha ilerde sanki
Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Bir de on iki disimden bir tanesi daha geride hafifce. Doktorum bir disin daha kalin oldugu icin oyle duruyor yapabilecegim hicbir sey yok dedi sinirlerim bozuldu ya.
Aslinda en iyi ortodontistlerden bi tanesine gidiyorum ama ne demek bisey yapamam ya
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
ÖnBugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
dişlerin arasını azıcık kesmiş olsaydı yerleşirdi..yer yok çünkü..kimdi ortodontistin??Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
Kaydı mıBence gayet güzel.
3 yıl tel taktırıp çıkardıktan sonra kayma oldu bende.
O daha da kötü emin ol.
İnat ettim bıktım diye devam etmedim tedaviye ama.
Gerçekten o tellerle yediğimin, içtiğimin bir tadı yoktu![]()
tel olunca dişler küçük görünür. ve uzun bir aradan sonra telsiz hali hep garip gelir.Bugun tellerim cikti 2.5 yildir takiyorum. Ama hic memnun degilim dislerim kocaman ve cok cirkin geliyor bana. Agzima sigmiyor gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 1817502
Eki Görüntüle 1817503
Öyle şey olurmu??3 yıl takılan tel çıktıktan sonra dişlerin inci gibi yerleşmesi gerekir..daha sonra koruyucu aparey takılmazsa bozulmaya başlar..yazık ki bozulacak yer yok belli..damaklığı az takmışsa hekim genişlemeden tedaviye devam etmemeli, büyük görünmesi normal evet ama köpek dişin biri aşağı tam inmemiş bile..tel olunca dişler küçük görünür. ve uzun bir aradan sonra telsiz hali hep garip gelir.
dişlerin gayet güzel duruyor. büyüklüğü de normal. ve senin dişlerinin ebatları tellenince büyümez veya küçülmez. telden ne bekliyordun anlamadım. ağzın da dudak yapında minicik olmadığına göre bu ebatlar gene normal.
zamanla baktıkça gözün alışır.
sana tek katıldığım nokta ön dişinin biri önde gibi ama sorun edilecek bir şey değil.
damak açma yapıldı mı sende ? eger yapıldıysa ve damaklıgı az takmış olabilir mnisin ?
razmik beye mi gittin ? ( İstanbul )
yazdığına sonuna kadar katılıyorıum. ama işin bir de şu kısmı var :Öyle şey olurmu??3 yıl takılan tel çıktıktan sonra dişlerin inci gibi yerleşmesi gerekir..daha sonra koruyucu aparey takılmazsa bozulmaya başlar..yazık ki bozulacak yer yok belli..damaklığı az takmışsa hekim genişlemeden tedaviye devam etmemeli, büyük görünmesi normal evet ama köpek dişin biri aşağı tam inmemiş bile..
Haklısın..genişletmeye dikkat edilmediyse ortodontistin adı lekeleniyo,şimdi ben bu ortodontistle çalışmazdım bu dişi gördükten sonra,hikayeyi tam bilmek bi de hekimi dinlemek lazım yargılamadan önce....yazdığına sonuna kadar katılıyorıum. ama işin bir de şu kısmı var :
damağı az takmışsa agız içi az genişlemiştir. doktor ne yapsıın buna ? zorla tak tak dese ki diyorlar da çocuklar hep çıkartıyor. böylece doktr.i inci gibi dizilim yapamıyor...doktr. da babasının oglu değil oda kendi kazancına zamanına bakıyor...