Telsizi kapatan bordo bereliler 73 teröristi öldürdü

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
hakkari_5974.jpg

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 16 askerin şehit olduğu terör saldırısı sonrasında kendilerinden bir süre haber alınamayan bordo bereli timin telsizlerini kapattığı ve çatışmaya girerek 73 teröristi etkisiz hale getirdikleri ortaya çıktı. Bordo bereliler, 25 teröristi de sağ yakaladı.

73 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Dün gece kayıp tim bordo berelilere bugün ulaşıldı. Bordo berelilerin şehit arkadaşlarının intikamını almak için telsizlerini kapattıkları ve çatışmaya girerek 73 teröristi etkisiz hale getirdikleri ortaya çıktı.

Olayla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Kimse kayıp değildi. Bordo bereli tim telsizleri kapadı. Geri dön emri almamak için ve dün geceden yağmurlu, sisli havada bugün öğlen vaktine kadar sadece 12 kişilik bordo bereliler timi yüzlerce terörist ile çatıştı. Tek birinin burnu bile elhamdülillah kanamadı. Şuan için tespit edilen 73 ölü ve 25 sağ PKK’lı ele geçirildi."

http://www.ensonhaber.com/telsizi-kapatan-bordo-bereliler-73-teroristi-oldurdu-2015-09-08.html

ya bu haberi sabah okuduğumda nasıl duygulandım. Allah'ım yardımcıları olsun. Biz burda anlayamıyoruz onların hırsını, öfkesini. Yıkıp geçsinler karşılarına dikilen herkesi, herşeyi. Polis asker tanıdıklarım vur emri gelsin doğuya gidelim diye çırpınıyor.

Onları da sağ birakmasalardi keşke. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Yüreğimiz yandı,onlarinda yansın. Çok geç kalındı bu operasyonlar için...
Bencede onlar acımıyordu sonuçta vur gitsin. Burda it gibi dağlarda yaşamaya öteki tarafta da cehennemde yanmaya layıklar.

ya bu haberi sabah okuduğumda nasıl duygulandım. Allah'ım yardımcıları olsun. Biz burda anlayamıyoruz onların hırsını, öfkesini. Yıkıp geçsinler karşılarına dikilen herkesi, herşeyi. Polis asker tanıdıklarım vur emri gelsin doğuya gidelim diye çırpınıyor.
bana kalsa bende gideceğim o dereceyim bugün

“Kimse kayıp değildi. Bordo bereli tim telsizleri kapadı. Geri dön emri almamak için ve dün geceden yağmurlu, sisli havada bugün öğlen vaktine kadar sadece 12 kişilik bordo bereliler timi yüzlerce terörist ile çatıştı. Tek birinin burnu bile elhamdülillah kanamadı. Şuan için tespit edilen 73 ölü ve 25 sağ PKK’lı ele geçirildi."

bu açıklamayı kim yapmış ki... inşallah gerçek haberdir.

Bencede onlar acımıyordu sonuçta vur gitsin. Burda it gibi dağlarda yaşamaya öteki tarafta da cehennemde yanmaya layıklar.

bana kalsa bende gideceğim o dereceyim bugün

Hiç acimiyorlar hem de benim bir akrabam da bordo bereli öldürdüğü teröristlerin parmaklarini kesiyorlarmis kac tane öldürdüklerini bilmek için.

Gozlerinin önlerinde kac tane arkadaşları can veriyor kim bilir. Ve o psikolojiyle hareket ediyorlar doğal olarak. İntikam ve hirs var hepsinin gözlerinde.

Umarım bu haber dogrudur.

Kenan Sofuoğlu

SEN DAĞLICA'DA ÖLÜRKEN BIZ O ARA ÇAY İÇİYORDUK

Şehidim,
Sen o zırhlı olup da zırhı seni koruyamayan aracın tekerlekleri mayına bastığı anda biz evde çay içiyord...uk.
Bir ses duyuldu sanki evet ama rüzgardan kapı çarptı sandık.
O an sen şehit olmuşsun ya hiç anlamadık.
Şehidim,
Sen o akşam 16 Şehit silah arkadaşınla mayına doğru hızla giderken biz Manisa'da yerli üzüm mü daha tatlı diğerleri mi onu yeyip tartışıyorduk. Az bir acı hissettik o an ama üzümün çekirdeği sandık.
Şehidim,
Sen şehit olurken biz Adana'da rakıya az daha buz istiyorduk. Bilirsin bu meret başka türlü içilmez. Bir an sızladı evet dişimiz ama kusura bakma buzlu rakı dokundu sandık.
Şehidim,
Sen Dağlıca'da geceden karanlık o zırhlıda dua mırıldanan dudaklarınla ilerlerken biz İstanbul'da gece kulübü'nün kapısında bodyguardlarla boğuşuyorduk. Bizim de zor bir anımızdı. O telaştan patlayan mayının sesini duyamadık.
Şehit Komutanım,
Sen 16 evladınla zehir zıkkım kokan o araçlardayken biz de Kordon'da trafikte sıkışmış kalmış çile çekiyorduk. Korna sesleri, barlardan savrulan çığlıklar derken inan patlamayı fark edemedik bile, kusura bakma artık.
Şehidim, Şehitlerim... Bizim huzurumuzu, rahatımızı bir türlü sağlayamadınız gitti. Aşk olsun size... (Bu güzel yazısı için Bekir Yunus Uçar ağabeyime teşekkür ederim

antepde 2 gundur yuruyus var
ey halk uyuma vatanına sehıtlerıne sahıp cık dıye cok saglam yuruyusler yaptılar
her seslerını duydugumda cok fena urperıyorum gurur duyuyorum boyle delıkanlı kısıler turkıyenın her bı yanında bırlık oluyorlar
bırsuru gonullu olarak askerlık yapmıs olmasına ragmen yıne askere gıtmek ısteyenler var
3 tanesı bızım apartmandan bıldıgım...tanıdıgım .

antepde 2 gundur yuruyus var
ey halk uyuma vatanına sehıtlerıne sahıp cık dıye cok saglam yuruyusler yaptılar
her seslerını duydugumda cok fena urperıyorum gurur duyuyorum boyle delıkanlı kısıler turkıyenın her bı yanında bırlık oluyorlar
bırsuru gonullu olarak askerlık yapmıs olmasına ragmen yıne askere gıtmek ısteyenler var
3 tanesı bızım apartmandan bıldıgım...tanıdıgım .
Gaziantebime elazigdan selam olsun akşam 6 da elazigda sesini duyuracak
Lanet olsun pkk ya ve destekcilerine
Benim esimde gonullulerden arkasındayım vatan bayrak ezan için canımız feda

bence basına sızmamalı bu haberler
cibiliyetsizler soykırımda derler buna
helıkopterle benzını dokeceksın ustlerıne
cakacaksın atesı
oh mis

Işte burdan anlayın askeri tamamiyle aciz gösterme çabaları çıkan haberler hep bu yönde
askerimiz aciz değildir.
fakat bu haber birkaç ay önce yeniden yapıldığını, bu yüzden doğru olmadıgı söylenmiş bir yerde.
haber ajanslarına güvenim yok ama yine de yetkili bir ağızdan söylenmişse doğrudur haber.

Sen ne yaptın askerimmm? sen ne yaptın? vatan için mi yürüdün düşmana, milet için mi? değil inan ki değil.
Seni körü körüne siyaset uğruna atıyorlar ateşe, lütfen ne olur yürüme ateşe, şehit olma, ölmeee hayatta kal.

Back
X