Telsizi kapatan bordo bereliler 73 teröristi öldürdü

hiç inandırıcı değil arkadaşım keşke öyle olsa ama hiç... bizden 12 kişi 73 kişi öldürüp 25 sağ mı yakalamış. madem bu kadarını yapabiliyoruz, neden bu insanlar telsizlerini kapatıyor geri dön çağrısı almamak için. madem bu kadarını yapabiliyoruz neden izin veriliyor hala kaç canın gitmesine. bırakın geri dön çağrısını Atatürk 1 şehit için neler feda ederken neden geri dön diyorsunuz bu vatan kimin lanet olsun ki Atatürkün getirdikleriyle gurur duyup izinden gidileceğine aksine bir bir kaldırıp kürt sünni alevi ayrımını getirenlerin. Vatanı vatan görmeyenlerin.Hiç inandırıcı değil arkadaşım keşke öyle olsa ama hiç !

Artık askerlikte uzman asker yetiştirme dönemine dönmeliyiz. Yani erleri en berbat bölgelerde karakollara koyup yem etmek yerine bordo bereli yetiştirip onları gizli yerlere yerleştirmeliyiz. Bu da iyi bir eğitimle olmalı, meslek olarak paralı olarak bunu yapmalı asker. Sniperlar bolca olmalı, yaa 12 bordo bereli kaç köpeğe bedel işte...

Evet bir cok haber sayfasında yazıyor, haklılar telsizleri kapatmakta, geri don çağrısına uymak zorunda kalmamak icin iyi yapmışlar. Cok sey Dönüyor coook.

Bordo bereliler hakkında yazılan yazı..

PKK mağarasında bulunan bir yazı;

Eğer bir asker sizi Gördüğü Zaman Durmadan Ateş Ediyorsa, Bilin Ki O Acemidir... Kurşununun Bitmesini Bekleyin... Bittiği Zaman Gidin Ve Kafasına Sıkın...

Eğer Sadece Sizi Gördüğü Zaman Ateş Ediyor Saklandığınız Zaman Duruyorsa O Bir Komandodur... Kaçın Ve Canınızı Kurtarın...

Eğer Sizi Gördüğü Zaman Ortadan Kaybolmuşsa Ve Etraf Sessizce Bilin Ki O Bordo Berelidir... Merak Etmeyin O Sizi Bulur...

PKK'lılara yakalandığı zaman sorulmuş;

'Türk askerinin geldiğini nasıl anlarsın'?

Şarjörünü üstümüze boşaltarak.

Komandonun geldiğini nasıl anlarsın'?

Yarım şarjörü üstümüze boşalttığı zaman

'Peki bordo berelinin geldiğini nasıl anlarsın'?

TAK!

Bu 73 öldürdük 200 öldürdük 500 öldürdük olayina bende inanmiyorum.
Öfkeyi kontrol altina alma cabasi... Çünkü tepkiler yazdiklari senaryoyu epey asti.

aynen bizim millet kahramanlık hikayesi duymayı sever, bildikleri için yapıyorlar böyle haberleri.. şehir efsanesi gibi yayılıyor var mı bir kaynağı yok..

dün bir askerin twitter'ında okudum, gözümün önünde 36 asker öldü ama sadece 6-7 tanesini söylediler ve 1 tane teröristi zor öldürdük yazmış bundan seneler önce olan bir saldırı için.. o yüzden ben inanmıyorum, madem 12 profesyonel asker bu kadar kişiyi öldürebiliyor o zaman neden acemi çocukları gönderiyorsunuz diye sorasım geliyor haberi yapanlara..

Artık askerlikte uzman asker yetiştirme dönemine dönmeliyiz. Yani erleri en berbat bölgelerde karakollara koyup yem etmek yerine bordo bereli yetiştirip onları gizli yerlere yerleştirmeliyiz. Bu da iyi bir eğitimle olmalı, meslek olarak paralı olarak bunu yapmalı asker. Sniperlar bolca olmalı, yaa 12 bordo bereli kaç köpeğe bedel işte...

merhum Turgut Özal tam anlasma zamaninda( cogu pkk kamplar toplanilmisti silahlar birakilmis ) suikasta ugrayarak can verdi , zamaninda yurtdisinda olan toplandida (pkk politikasi ve sözde kürt sorunu ile alakali ) önlerine sunulan dosyadaki kararlara itiraz eden Yüksek ASKERI mensuplari ve ayni düsüncede bulunan Asker lerle ergenekon hayali suclamalariyla saf disi ederek cezaevlerine atildi, (yillar sonra R.T Erdogan dogruladi )yani TR bagimsiz olarak karar veremiyor ki , Polisin Askerin vur emri dahi yok bunlar kücük oldugu kadar herseyi ortaya cikarin detaylar, ki pkk nin nasil basladigi da ortada, bazen bi sicim bile göründügü gibi degildir , ve cogu egitimli Asker de korumadir ... ve ben bu habere inanmiyorum...

Keşke doğru olsa ama pek sanmıyorum...O bölgelere profesyonel olmayan askerlerin gönderilmesi onları bile bile ölüme yollamak değil mi zaten.O bölgeyi avucunun içi gibi bilen,yıllarca dağlarda yaşayan teröristlerin karşısına daha birkaç ay önce silah tutmayı öğrenmiş şehirli çocukları yollamak ne kadar mantıklı?

Son düzenleme:
o sığındıkları dağlar başlarına geçsinde milletin evladını sırtından vurmak neymiş görsün hain köpekler...

Ben işin içinde çok yakını olan biri olarak söylüyorum hiç bir asker bir üstünün haberi olmadan değil telsiz kapatmak adım bile atamaz Türk Ordusundan bahsediyoruz. Bu da şişirme saçma bir haber işte.... Allah Polisimize Askerimize güç kuvvet versin dualarımız onlarla....

Katıla katıla güldüm ben bu habere. Hala yok 1000 terörist yok bilmem ne.. Leşleri çıkart o zaman trt'ye... +18 haber yap mesela.. İkna et insanları. Ama yok zaten 2 milyar ağaç da dikmişlerdi değil mi? Evet evet kesin bordo bereli..

Ben işin içinde çok yakını olan biri olarak söylüyorum hiç bir asker bir üstünün haberi olmadan değil telsiz kapatmak adım bile atamaz Türk Ordusundan bahsediyoruz. Bu da şişirme saçma bir haber işte.... Allah Polisimize Askerimize güç kuvvet versin dualarımız onlarla....
Evet aynen böyle. Emir komuta zinciri var hele telsizi kapatmak vs. Askeri disiplinde olacak şey değil.

Back
X