- 12 Mart 2012
- 523
- 666
- 103
- Konu Sahibi Vatanseverr
Ben ölen terörist göremiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 73 öldürdük 200 öldürdük 500 öldürdük olayina bende inanmiyorum.neden inanamadım acaba?
Bu 73 öldürdük 200 öldürdük 500 öldürdük olayina bende inanmiyorum.
Öfkeyi kontrol altina alma cabasi... Çünkü tepkiler yazdiklari senaryoyu epey asti.
Artık askerlikte uzman asker yetiştirme dönemine dönmeliyiz. Yani erleri en berbat bölgelerde karakollara koyup yem etmek yerine bordo bereli yetiştirip onları gizli yerlere yerleştirmeliyiz. Bu da iyi bir eğitimle olmalı, meslek olarak paralı olarak bunu yapmalı asker. Sniperlar bolca olmalı, yaa 12 bordo bereli kaç köpeğe bedel işte...
Onlarin yüregi yanmaz cünkü yok onlarda yürek.Onları da sağ birakmasalardi keşke. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Yüreğimiz yandı,onlarinda yansın. Çok geç kalındı bu operasyonlar için...
Evet aynen böyle. Emir komuta zinciri var hele telsizi kapatmak vs. Askeri disiplinde olacak şey değil.Ben işin içinde çok yakını olan biri olarak söylüyorum hiç bir asker bir üstünün haberi olmadan değil telsiz kapatmak adım bile atamaz Türk Ordusundan bahsediyoruz. Bu da şişirme saçma bir haber işte.... Allah Polisimize Askerimize güç kuvvet versin dualarımız onlarla....