Temaslı olanlar ?

ama konu sahibi ogretmen,
her temasta 10 gun okula gitmese nasil olacak ki,

ya da saglik calisanlarini dusunun.
Test sonucuna gore olmali, degil mi.
Bence de oyle olmali ama yapmadilar. Bende esimde pozitif. Komsumuz bebegimizi kucagina aldi diye temasli dedik o da evde ve test yapilmadi. Sacma geliyor bana. Daha sacmasi bize 14 gun sonunda cikabilirsiniz dedi test yapmicakmisiniz dedik hayir kontrol testi yapmiyoruz artik dedi. Benim esimde saglik calisanlarini tasiyor o yuzden ona yapmaya karar verdiler sonradan. Ben ne olcam bilmiyorum gercekten 😒

Ama soyle birsey var bizi arayan doktor temas ettigimiz kiside maske olup olmadigini sordu. Yani konu sahibi covidli biriyle maskeli vs temas ettiyse hani bulasmayacak sekilde karantinada kalmasina gerek olmuyodur sanirim. Zaten bu hastaligi hep evde yakinimizdan kapiyoruz. Biz kayinvalidemden aldik hastaligi. Birarada oldugumuz insanlardan yani

Hayır.
Kayınvalidemde belirti olmasına rağmen test yapmamışlar,eşinin ilaçlarını kullan deyip gitmişler.
Hatta ertesi gün kayınbabam fenalaşmış hastaneye götürmüşler dr dolu her yer yatış veremem ilaçlarını kullan bi daha da gelme demiş.
Yani öleceksen de evde öl🤷🏻‍♀️
Merhaba geçmiş olsun Diyarbakır' da mı oldu bu doktor olayi acaba ? Bikac kişiden daha duydum hastaneye kabul etmediklerini de .

Adiniz verildiyse evde durmaniz gerek sanirim yogunluktan yetisemiyolar. Bizi 2 kere karakoldan aradilar evdesiniz degil mi diye. Hatta esime saglik ocaginin ona 14 gun rapor yazacagini soylediler calistigi icin. Isyeri gerek gormedi o baska. Bence aile hekiminizle gorusun sisteme dustuyseniz zaten rapor yazacaktir.
Kayınbabam verdik yazdılar diyor ama aile hekimimi aradım aydınız yok diyor.
Yani bnce aşırı yoğunluk var o yüzden eskisi gibi titizlenmiyorlar yetişemedikleri için.
Ama belirtim yok deyip çıkarsam da içim rahat değil,çıkmasam müdür sorun edecek diye korkuyorum..
Rapor yazma olayı da bizim aile hekimi kaldırmış,belirti yoksa yazamam diyor,pandemi sürecinde bu olay çok kullanıldı diyor,o da haklı 🤷🏻‍♀️

Kayınbabam verdik yazdılar diyor ama aile hekimimi aradım aydınız yok diyor.
Yani bnce aşırı yoğunluk var o yüzden eskisi gibi titizlenmiyorlar yetişemedikleri için.
Ama belirtim yok deyip çıkarsam da içim rahat değil,çıkmasam müdür sorun edecek diye korkuyorum..
Rapor yazma olayı da bizim aile hekimi kaldırmış,belirti yoksa yazamam diyor,pandemi sürecinde bu olay çok kullanıldı diyor,o da haklı 🤷🏻‍♀️
O zaman bi hastaneye gidip temasliyim deyip test yaptirsaniz? Esimin belirtileri vardi farenjit dediler test yapmadilar. O gun kayinvalidem ben korona olmusum sizde baktirin deyince ertesi gun ben gittim temas var dedim belirtilerimde vardi biraz. Yaptilar pozitif cikti. Sizde oyle deseniz belki yaparlar sizde bilirdiniz ne oldugunu

Bu hstalik böyle bir hastalık evet her temaslidan sonra okula gitmicem sağlık calisanlari yani biz mecburuz maalesef ama. Ogretmen arkadas başkasını tehlikeye atmicak direk aile.hekimini yada 184u arayın

temaslı olarak kaydedilmişseniz zaten çıkmamanız gerekir çıkarsanız yasak. ilçenizin sağlık müdürlüğüne iletişime geçin.

Back
X