Tembel kocayı değiştirebilen var mı aramızda

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Hanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum

Aynı benim kocam.Dağınıklıkta efsanedir..Ama sölesen kabul etmez.Ben değiştiremedim.Artık uğraşmıyorumda.Çünkü söylenmekten daha az yoruo beni kendim toparlamak.Kvdemin suçu bu.30 yaşındaki adama bebek gibi bakar sürekli arkasını toplarsan böyle sorumsuz bardagını kaldırmaktan aciz bir adam salıverirsin dünyaya..Türklerin kaderi bu bacım..Bu analar başlarinda oldukça oğlum oğlum die biz daha çok sinir harbi yaşarız..

Hanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum

3 çocuğunuz var galiba. Birazcık geç kalmış gibisiniz. Siz de işleri yapmayıverseniz, bıraksanız öylece. Tepkisi ne olur?

Benim eşim de pek işten güçten anlamazdı. Yapamıyorum canım, dayanışmaya ihtiyacım var hayatım diye diye işlerin yarısı onun görevi oldu.

Hopp salacaksın benim gibi. Uzunca bir süre çoraplarını , atletlerini bulamayacak mesela, ütüsüz gyecek gerekirse, temiz bardak tabakta kalmayacak ki anlayacak düzeni değiştirmek bir insanın üzerine tüm işi yıkmak nasıl oluyomuş.
Ben öyle yaptım yani işe de yaradı eskiye nazaran çok daha düzenli en azından. Ama sana bunu yap veya yapma diyemem . Eşim anlayışlıydı benim tepkileri normaldi. Kimi adam var evi kırar geçirir. En iyi sen bilebilirsin eşinin tutumunu..

Aynı benim kocam.Dağınıklıkta efsanedir..Ama sölesen kabul etmez.Ben değiştiremedim.Artık uğraşmıyorumda.Çünkü söylenmekten daha az yoruo beni kendim toparlamak.Kvdemin suçu bu.30 yaşındaki adama bebek gibi bakar sürekli arkasını toplarsan böyle sorumsuz bardagını kaldırmaktan aciz bir adam salıverirsin dünyaya..Türklerin kaderi bu bacım..Bu analar başlarinda oldukça oğlum oğlum die biz daha çok sinir harbi yaşarız..

Demeyin öyle ya. Oğlum 20 yaşında. 7 yıldır ikimiz baş başayız. İnanın çok mücadele verdim, hala da veriyorum. Çorabını kirli sepetine at, ütülü kıyafetleri kırıştırmadan tişörtünü seç demekten dilimde tüy bitti. Yarın gelinim de böyle düşünecek. Of off :KK43:

Yalnız değilim.esim annesini çocukken kaybetmiş.oyke aman aman bir ev düzeni gorememis. Dip köşe temizlik beklemiyorum zaten dagitmasa yetecek.

Degismez sanirim benim kocada her isi yapiyor ama cok yavas yapiyor camasir ascaz yardik ediyo ben 5 gomlek asana kadar o bitane asiyor yada bi masa silcek 5 dk suruyor

Değişmez bacım degismez:KK43::KK43:
Ben de de var bu model...
Ben değiştiremezsin, vazgeçtim beklentiye girmekten...

Benim esimde ayni daginiklikta bir numara 4 yasindaki kizim bile daha duzenli kabullenecez artik yapacak bisey yok malesef

Değişmez bizimki dürte dürte 1 2 level atladı 7 yılda sen söylemeden pek ilerleme kaydedebilceğini sanmıyorum

Benimki de beceriksiz değil aslında ama tembel. Tembelliğinden bi iş öğrenmemiş. Yataktan kalkıyor, kahvaltısını yapıp koltuğa uzanıyor hemen. Bilgisayar, tel. ve tv... ama ben 2. Ye hamile olduğu öğrendiğimden beri bişeyler öğretmeye başladım. Anca aklım başıma geldi.
Tarhana çorbasıyla makarna yaptı geçen gün.
Sonra
Masa toplama.
Bulaşık mak. boşaltmak
Çamaşır asmak
Tuvalete çamaşır suyu dökp fırçalamak
Yatakları düzeltmek gibi ya da oyuncakları toplamak
Sen bi işinş yaparken diğer bi işi de eşinden iste . Yapa yapa öğrenir.

Biraz zor değiştirmek ama canim sen bence cocuklarini cok guzel yetiştir oyle esin gibi alıştırma buyuduklerinde baya yardımcı olurlar sana ne diyim

Back
X