- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Çocuklarla ilgileniyor,gece uyanamiyot sadeceçocuklarla ilgileniyomu bari, yoksa sevip bırakıyomu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklarla ilgileniyor,gece uyanamiyot sadeceçocuklarla ilgileniyomu bari, yoksa sevip bırakıyomu
en azından makinaya tabak koyuyormuş daha ne istiyorsunuz benimkinde oda yok bunların hepsi aynı malasef nasıl alıştırılır bilen varsa yazsınHanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum
Eşimin annesi yok,12 yaşından beri yengelerin yanında ,köyde vs büyümüş.yengemler de öyle çok tertipli tipler dedil. Ben de evde çocuk da olsa her yer düzenli olsun ,çamaşır birikmesin,mutfak banyo hep temiz olsun derdindeyim. Ayda ya da iki haftada alacağım yardımcı da çare olmadı.her sabah temizleyip düzeltmem gerekiyor.
O makine doldurma kısmı benim artık delirme belirtileri gösterme zamanima denk geliyor.Benim kocam bulaşık makınasına tabakları zeytin çekirdeği ile koymaz çünkü makınaya bulaşık koymaz sizin ki yine bir level üstteymiş.
Her yerden donu çorabı çıkar
Elma yer çöpünü koltugun koluna koyar dahası var mı?
Bir diş fırçalar lavabo ayna öekmeceler ve yerler batar
Lavabo dis macununa bulanır
Bir de çok temiz bir insan gibi tshirtü leke olsa eve gelir üstünü değiştirir
Ben bütün gün ya temizlik yaparım ya çamasır yıka yıkaaa yıka allah bitmez
Ben hem yatılı bakıcı hem dadıyım
Üstelik karın tokluğuna çalışıyorum
toplamayın etrafınıHanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum