Tembel sevgili

E
Sevgilimden resmen biktim! Hayati asla ciddiye almiyor, oylesine yasiyor. Bu yeni isine baslarsa, 3 ay icinde 3 is degistirmis olucak. Nedenide 2 gun gitse 3 gun uyanamamasi, gitmek istememesi. Calisirken her sabah ben ariyorum uyanmasi icin, uyanmiyo cogu zaman ya da geri yatiyo- acayip sinir oluyorum. Ehliyetini yapmaya bile useniyor. Hic bir birikimi yok, oyle bi niyeti de yok ama bana mesela evlilikten bahsediyor. Evlenince gerekirse 2 iste calisirim, seni calistirmam gibi sacma seyler soyluyo.
Diyeceksiniz sen hic mi konusmuyorsun, bir sey yapmiyorsun. Hayir her Allahin gunu konusunu aciyorum, cekinerek tabi. Destek olmaya calisiyorum, bende yardim ediyim ilk borclarini halledelim diyorum, sen dusunme halledicem diyo. Parasizliktan ac kalsin istemiyorum, hep yemek siparis ediyorum ya da ona giderken elim dolu gidiyorum. Yani baya masraf da yapiyorum bu iliski icin.
Evet sorumluluklari var(ailesine para gonderiyor), yasida genc anlayabiliyorum ama yinede istese basarabilir, istemiyor. Biriktirse, hayat kalitesini arttirsa, fena mi olur.? Iliskimizde guzellesir, hep evde hep evde nereye kadar. Onu cok seviyorum ama boyle biriyle nasil yasanir bilmiyorum, ailemde asla istemez. Biz iskoligizdir ailecek, ben cok kucukten beri ilk yardim ederek, sonra normal calisarak is disiplini kazandim. Yani kendimi bildim bileli calisiyorum diyebilirim, ondan bu durum beni cok kizdiriyor. Ne yapmam lazim? Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Evlenmeyin tabiki size bu kadar zıt birini bulmayı nasıl basardınız

Guncelleme yapmak istedim:
Oncelikle hepinize yazdiginiz icin tesekkur ederim. Soylediklerinizde cok haklisiniz, ben de aslinda bunlarin farkindayim fakat sevgim agir basiyo hep.
Yeni yilla beraber yeni ise basliyormus. Ona bir kac hafta zaman daha vericem, bu ise karsi tutumunu gormek icin. Belki akli basina gelir diye bir umutla bekliyorum iste. Ayni oyunlari yapmaya baslarsada da, artik hic aciklama yapmadan bitiricem, sabrim ve tahamulum kalmadi hicbir sekilde.
Birkaç hafta değil, birkaç ay zaman ver. Böyleleri max 2 ay dayanıyor çalışma hayatına. 🥴

Herhal bırak bu herifi, çalışmayan erkekleri eleyeceksiniz, nesilleri devam etmeyecek, doğal seleksiyon olacaklar. Evlenip de çoluk çocuğunu yakma, tembel adamdan olmazzz

Sevgilimden resmen biktim! Hayati asla ciddiye almiyor, oylesine yasiyor. Bu yeni isine baslarsa, 3 ay icinde 3 is degistirmis olucak. Nedenide 2 gun gitse 3 gun uyanamamasi, gitmek istememesi. Calisirken her sabah ben ariyorum uyanmasi icin, uyanmiyo cogu zaman ya da geri yatiyo- acayip sinir oluyorum. Ehliyetini yapmaya bile useniyor. Hic bir birikimi yok, oyle bi niyeti de yok ama bana mesela evlilikten bahsediyor. Evlenince gerekirse 2 iste calisirim, seni calistirmam gibi sacma seyler soyluyo.
Diyeceksiniz sen hic mi konusmuyorsun, bir sey yapmiyorsun. Hayir her Allahin gunu konusunu aciyorum, cekinerek tabi. Destek olmaya calisiyorum, bende yardim ediyim ilk borclarini halledelim diyorum, sen dusunme halledicem diyo. Parasizliktan ac kalsin istemiyorum, hep yemek siparis ediyorum ya da ona giderken elim dolu gidiyorum. Yani baya masraf da yapiyorum bu iliski icin.
Evet sorumluluklari var(ailesine para gonderiyor), yasida genc anlayabiliyorum ama yinede istese basarabilir, istemiyor. Biriktirse, hayat kalitesini arttirsa, fena mi olur.? Iliskimizde guzellesir, hep evde hep evde nereye kadar. Onu cok seviyorum ama boyle biriyle nasil yasanir bilmiyorum, ailemde asla istemez. Biz iskoligizdir ailecek, ben cok kucukten beri ilk yardim ederek, sonra normal calisarak is disiplini kazandim. Yani kendimi bildim bileli calisiyorum diyebilirim, ondan bu durum beni cok kizdiriyor. Ne yapmam lazim? Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Arkana bakmadan kaç, evliliği düşünme asla.

Basta bu kadar kotu oldugunu bilmiyordum :/
Sorumluluklari var demişsiniz ailesine para gönderiyormus çalışmayan ve parası olmayan birisi hangi parayı yolluyor ailesi demiyor mu senin işin gücün yok bu para nereden geliyor diye.

Bir erkekte en tahammül edemediğim şeydir bu anlattığınız. İnsan değil amip gibi gelir hep bana. Hele sizinn gibi çalışan insan buldu mu yapılır bırakmaz. Siz isteseniz de sizi bırakmaz zaten o bakın deneyin görün

Benim eski kocam tembeldi evlenince iyice gördüm 6 ayda boşadım.
Hic yakma başını bence erkek dediğim ekmeğini taştan çıkarmalı , şimdi hayatımda biri var işi çok yoğun her şeye koşturur halleder vs ve ben bununla tatmin oluyorum öyle söyleyeyim ilaç gibi geldi bana

Sizin çalışkanlığınız ve gücünüzü gördükçe hepten salacak, anası danasını da siz sırtlayacaksınız. Aynı eski kocamın yaptığı gibi. Bir an önce paçayı kurtarmaya bakın. Ona buna para harcamamak için ayrılmakta ayıp bir şey yok. Siz size para harcamıyor diye değil, siz bu asalağa harcıyorsunuz diye ayrılacaksınız.

1)depresyonda olabilir
2) gerçekten tembel olabilir. İlkinin çözümü var ama ikincisi mevcutsa evlenmeyin. Bile bile lades yapmayın. Böyle sorumsuz adamlarla bir yol olmaz.

hahahahaha ,al işte üyelikler birleştirilmiş. ay yok artık ya

:KK53:

kazen bey'in neden konuya esrarengiz bir giriş yaptığı şimdi anlaşıldı.
:KK55:

konularınız nasıl desem... korkunç derecede beyin yakan türden :KK57:

Dertsiz basina dertmi ariyosun elin tembel asalagina neden para yediriyosun? Koca adam ise gitsin diye sen uyandiriyosun bu normalmi ayril hic vakit kaybetme iki iste calisirmis yedinmi bunu gerçekten calismayan adam calismaz bu boyle aslada degismez

Back
X