Tembel sevgili

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya :50:

arkana bakmadan kaç.. çalışmayan adam çok zor kira dediğin hemen geliyor. üstüne faturalar ee birde boğaz var tabi daha ne sasayayım özel ihtiyaçlara girmedim bile.... nasıl başlamışsa öyle gider değiştiririm diye uğraşmayın. yoksa hem çalışıp kocana bakar hem gelir evinde temizlik yemek yapar hemde adamın gönlünü yaparsın...

arkana bakmadan kaç.. çalışmayan adam çok zor kira dediğin hemen geliyor. üstüne faturalar ee birde boğaz var tabi daha ne sasayayım özel ihtiyaçlara girmedim bile.... nasıl başlamışsa öyle gider değiştiririm diye uğraşmayın. yoksa hem çalışıp kocana bakar hem gelir evinde temizlik yemek yapar hemde adamın gönlünü yaparsın...

Bunları bende düşünüyorum ama öyle değil seni aç bırakmam şu bu her istediğini elımden geldiği kadar karşılarım diyor. Şimdi 20 yaşında birşeylerin farkında değil askerden sonra anlar diye umuyorum görüşmediğimiz için çalışmıyordu biraz da askerden gelince nişan olucak bakalım gene aynımı devam edicek :25:

Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya :50:

Parası olmadığın da ne yapacaksın? Çalışıyor musun? Yoksa para olmadığın da aşkınızla mı karnınızı doyuracak,faturaları ödeceksiniz?
Evlenince de çalışmaz,değişir diye ümitlenme..
Haa "çok seviyorum,onsuz yapamam,değişir" falan diye düşünürsen..
Vereceğim tek cevap "kendi düşen ağlamaz" olur.

Acele etme nisan isin once bir ise girsin yerlessin calissin sorumluluk alsin sende bunu ona hissettir hatta sende bir ise gir calis birbirinize destek olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Parası olmadığın da ne yapacaksın? Çalışıyor musun? Yoksa para olmadığın da aşkınızla mı karnınızı doyuracak,faturaları ödeceksiniz?
Evlenince de çalışmaz,değişir diye ümitlenme..
Haa "çok seviyorum,onsuz yapamam,değişir" falan diye düşünürsen..
Vereceğim tek cevap "kendi düşen ağlamaz" olur.

Evet ben çalışıyorum birilerine muhtaç edicek karekter de değil yani en azından 2 yıl da bunu anlayabildim

Acele etme nisan isin once bir ise girsin yerlessin calissin sorumluluk alsin sende bunu ona hissettir hatta sende bir ise gir calis birbirinize destek olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben çalışıyorum şuan zaten öyle olucak düzgün bi işe girmeden asla gelmeyin dedim

Evet ben çalışıyorum birilerine muhtaç edicek karekter de değil yani en azından 2 yıl da bunu anlayabildim
Sen çalışıyorsan sorun yok,hep erkekler evi geçindirecek değil ya.
Ama sana bir tavsiye,ister kulak arkası yap,ister kulağına küpe..
2 yıl boyunca tanıdığını,anladığını düşünüyorsun ya gerçekten öyle olmuyor.:34:

Bir erkekte en önem verdiğim şey mesleği ve çalışma durumu. Bu basamağı geçtiği zaman diğer kriterlerine baktım. Geçemezse zaten şansı yoktu benim için.
Çalışmayı sevmeyen erkek nasıl evine bakacak?

aynı şeyi yapmaya devam edeceğine emin olabilirsiniz.
karakter meselesi bu adam çalışmayı sevmiyorsa hiçbir yerde tutunamaz zaten.
emir almayı sevmiyor olayı da enteresan
çalışan herkes "ayyy amirim bana bir emir veriyor ki bayılıyorum" demiyor
ama bu insanlar ekmeklerini kazanmak zorunda olduklarından gidişata uyuyorlar.
tabiri caizse (ve alınmayacağınızı umarak) "karnı aç, kuyruğu dik" derler böylesine.
iyice düşünmeniz gerek.

Sen çalışıyorsan sorun yok,hep erkekler evi geçindirecek değil ya.
Ama sana bir tavsiye,ister kulak arkası yap,ister kulağına küpe..
2 yıl boyunca tanıdığını,anladığını düşünüyorsun ya gerçekten öyle olmuyor.:34:

Tabıkı de aynı eve girince işler değişir. Ben çalışıyorum o getirsin ben yiyim diye de düşünmüyorum ama belirli bir sorumluluk almak zorunda tavsiyelerinizi dikkate alıcagım teşekkürler :49:

Ondan sana hayır gelmeezzz ! Biliyorum cunku en yakin arkadasimin sevgilisi boyleydi öglenlere kadar yatardi calismazdi, calismayi sevmezdi, askere gitti geldi, evlendiler adam calismiyor arkadasim calisip eve bakiyordu ama yürümedi. 2 sene evli kaldilar ve bosandilar. Evlenmeden once ben de dahil herkes uyardi ama kiz umursamadi. Simdi dedigi tek sey keske oluyor. Bence uzak durmalisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyi yapmaya devam edeceğine emin olabilirsiniz.
karakter meselesi bu adam çalışmayı sevmiyorsa hiçbir yerde tutunamaz zaten.
emir almayı sevmiyor olayı da enteresan
çalışan herkes "ayyy amirim bana bir emir veriyor ki bayılıyorum" demiyor
ama bu insanlar ekmeklerini kazanmak zorunda olduklarından gidişata uyuyorlar.
tabiri caizse (ve alınmayacağınızı umarak) "karnı aç, kuyruğu dik" derler böylesine.
iyice düşünmeniz gerek.

Bunların hepsini ya da fazlasını ona da söyluorum ama bana söylediği tek şey evlendiğimizde mecburen calışıcam düşünmem gerekn bi ev olucak şuan yok diyor

Nasıl yani birilerine muhtaç edecek karakterde olmaması.
Bir erkeğin en asli görevi para kazanmaktır. Dünya var olduğundan beri böyle olmuştur.
Para kazanması onun artı puanı değildir.
Ama sen diyorsun para lazım olunca çalışıp geliyor sonra yine yatıyor.

Canım benim erkek arkadaşın daha 20 yaşındaymış. Hele bir askere gitsin gelsin bir şeylerin farkına varır.
Zaten nişanı geldikten sonra yapacakmışsınız.
Şuan sorumluluk duygusu olmadığı için bu şekilde davranıyor olabilir.
Hemen olumlu ya da olumsuz net bir karar vermeden ölç tart askerden geldikten sonra kararını verirsin zaten.

Valla arkadaşım aşk karın doyurmaz. Kimse kusura bakmasın o yüzden, tembelse değişmez o.
Faturalar birikince, evde bir şey kalmayınca o aşk hemen söner gider.
Kuzenimin nişanlısı da aynen senin dediğin gibiydi.
Hala doğru düzgün çalışmaz, sefil haldeler. Bir de o halleri ile 2 çocuk yaptılar. Çocuklara acıyorum.
Hayır zaten sorumsuzun teki bir de öyle kocaya niye çocuk doğurursun di mi?
İki tarafta eve katkıda bulunmalı bence. Artık devir değişti, 1 kişinin çalışmasıyla ev dönmüyor maalesef.
Eli kolu tutan birinin evde yatmasında bir mazeret göremiyorum ben.

Babasının altın madenleri,petrol rezervleri yoksa nasıl bakacak canım??
Hazıra dağ dayanmaz,birileri mutlaka birinin boyunluğu altında çalışacak..
Sermayesi varsa kendi işini kurarsa bu defa da kendi işine gitmez,gene olan sermayeye olur,dükkan kapısında kiliti görür..
Çalışmayı sevmeden adamdan eş olmaz..
Gerekirse köpek ölüsü sürüyecek evine lokmasını getirecek erkek dediğin:34:

Nasıl yani birilerine muhtaç edecek karakterde olmaması.
Bir erkeğin en asli görevi para kazanmaktır. Dünya var olduğundan beri böyle olmuştur.
Para kazanması onun artı puanı değildir.
Ama sen diyorsun para lazım olunca çalışıp geliyor sonra yine yatıyor.

Yani olur ya takmaz bazı erkekler gider annesinden para alır babasından ister öyle değil demek istedim. Evet bende bu şekilde düşünüyorum şuan askerliği yaklaştı ve babamla görüştüler babam iş in yoksa unut kızımı dedi ondan beri büyük bir azimle iş arıyor şuan görüşmeye gitti bakalım ne olacak:46:

Sorumsuz insanı bir ömür çekebilir misin ? bence hayır evlenince öyle sevgililikte ki gibi güllük gülistanlık değildir her şey şuan parası oluyor yapıyor ama canının istediğini yapmak mı evlilik hayır faturalar kira kredi düğün eşyalar mutfak çarşı masrafı kıyafet bunlar şu zaman ihtiyacım olunca çalışırım demekle olmaz 20 yaşında daha küçük diyebilirsin ama insan baştan belli olur hıı diyorsun ki askerden gelince düzelir o zaman sabit bir işe girip çalışana kadar en az 2-3 yıl olmak üzere ondan sonra nişan-düğün gelir bir insanın mesleğinin olması işinin olması herşeyden önemli :ssz:

Son düzenleme:
Back
X