Tembel sevgili

önce bı yazdıklarımı okuyun bence. Bende askerden sonra bakacağım duruma göre yazdım neredeyse her cevapta. Aldıgım parayı aileme zaten veriyorum. Bilip bilmeden yorum yapıyosunuz önce bi iyice okuyun bence. Cebımız boşken tabıkı de evliliğe hazırlanmayız gökten para inecek değil

Ben seni cok iyi tanidim cok da iyi okudum yazdiklarini
Eline gecen parayi ailene vererek onlara yardimci olman cok guzel birsey ama karsindaki insan daha cocuk canim anlattiklarina bakilirsa hic eve ekmek goturmus birine benzemiyor sorumluluk sahibi birine benzemiyor oyle senin yapabildiklerini yapamiyor
Ve bir insan da kolay kolay iyiye gitmez
20yasinda bir insan fisek gibi olur calisir tirmalar cabalar
Neyine dayanacak da onu bekleyeceksin?iyi huylu olmasi senin icin bir arti mi?eger senin huyun kotu ise evet onun iyi olmasi bir artidir
Senin yerinde olsam ileride evlilik nisanlanmak sozlenmek icin daha mantikli birini bulurum ama canin neyi istiyorsa onu yapmakta da ozgursun elbette
Ayrica da actigin konunun basligina bir bak sesli bir sekilde oku o basligi kim o basligi gorse hakli olarak sana nasihat verir benim yaptigim sekilde

bizde gülüyoruz :) 2 yıllık adam gibi bölüm yazacaktım kavga etti benle turizm otelciliğe gitti dil yok bişi yok turist kız hayaliyle 3-4 ay gezdi geldi. şimdi aradığı işte bu varsa yönlenriilerim :9:
Olsa biz gideriz canim niye yonlendirelim:))
Oyle isi kim kaybetmiste biz bulucaz😄😄

Ben seni cok iyi tanidim cok da iyi okudum yazdiklarini
Eline gecen parayi ailene vererek onlara yardimci olman cok guzel birsey ama karsindaki insan daha cocuk canim anlattiklarina bakilirsa hic eve ekmek goturmus birine benzemiyor sorumluluk sahibi birine benzemiyor oyle senin yapabildiklerini yapamiyor
Ve bir insan da kolay kolay iyiye gitmez
20yasinda bir insan fisek gibi olur calisir tirmalar cabalar
Neyine dayanacak da onu bekleyeceksin?iyi huylu olmasi senin icin bir arti mi?eger senin huyun kotu ise evet onun iyi olmasi bir artidir
Senin yerinde olsam ileride evlilik nisanlanmak sozlenmek icin daha mantikli birini bulurum ama canin neyi istiyorsa onu yapmakta da ozgursun elbette
Ayrica da actigin konunun basligina bir bak sesli bir sekilde oku o basligi kim o basligi gorse hakli olarak sana nasihat verir benim yaptigim sekilde

Bir çok kişi nasihat verdi evet ama kırarak veya sert bı dil le değil herneyse yaşınız benden büyük sanırım daha fazla tartışma yaşamak istemıyorum teşekkür ederim :49:

Back
X