Tembel sevgilim! Acil yardım kızlar..

Aorella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
346
169
33
Merhaba hanimlar,
Benim bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
bence de kafana takmalısın.ben hep şunu demişimdir ''varsın kocam doktor mühendis olmasın,varsın eve çok para getirmesin. ama çalışmayı sevsin.anne baba eş eline bakmasın.ayakları üstünde dursun'' açıkça soyliyim bu tip bir adamla evlenmek intihar demek.

iş bulmadan evlilik vs düşünme cnm ilerde sen çalışıyorsun diye evde yatan bir koca bulmak istemezsin sanırım

bence de kafana takmalısın.ben hep şunu demişimdir ''varsın kocam doktor mühendis olmasın,varsın eve çok para getirmesin. ama çalışmayı sevsin.anne baba eş eline bakmasın.ayakları üstünde dursun'' açıkça soyliyim bu tip bir adamla evlenmek intihar demek.
Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yok :( duzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..

Merhaba hanimlar,
Benim yaklasik 5 senelik bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Cok fazla okula gitmeside gerekmiyor, gitmiyorda.
Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Aileside baski yapiyor fakat calismiyor. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?
Takmalısın zaten.
Çalışma sorumluluğunu almayan erkekten ne köy olur ne de kasaba.

Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yok :KK43: duzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
güzelim seviyoruz diyorsun da evlilik de çocuk oyuncağı değil ki. her iki tarafında sorumlulukları var. evlilik aşamasına kadar bekle belki değişir farkına varır bazı şeylerin.

Evlenirsen ayvayı yersin gibi duruyor
Çalışmayan insanı sevmem asgari ücret alsın ama çalışsın yani kaç yaşına gelmiş hala aileden geçinme nedir
23 yasinda.. ben o kadar alismisimki calismaya her firsatta bir is buldum cunku. Cok yadirgiyorum bu yuzden

bence sen benim bugün pamuk kalbinden taşınıyorum isimli konuma bir göz at

23 yasinda.. ben o kadar alismisimki calismaya her firsatta bir is buldum cunku. Cok yadirgiyorum bu yuzden
Ben olsam yapamam
Ben tırım tırım çalışayım erkek arkadşaım yatsın itici gelir, değil ki evliliği düşünmek

çok zor işin. ne diye çalışmıyor bir sorsana nişan düğün düşünmüyor mu? ne yapmayı bekliyor? bir tecrübesi olsun en azından. benimde dayım son sınıfta benden küçük geçen ay sözlendi o çalışmıyor ki bu zamana kadar marketten patates almamıştır o kadar tembel, sözlüsü hem okuyor hem çalışıyor bizimkinin cebine para koyuyormuş.

çok zor işin. ne diye çalışmıyor bir sorsana nişan düğün düşünmüyor mu? ne yapmayı bekliyor? bir tecrübesi olsun en azından. benimde dayım son sınıfta benden küçük geçen ay sözlendi o çalışmıyor ki bu zamana kadar marketten patates almamıştır o kadar tembel, sözlüsü hem okuyor hem çalışıyor bizimkinin cebine para koyuyormuş.
Ya evlilik hep agzinda ama mezun olayim bakariz diyor. Bende diyorum suan okul seni yormuyor arada bir isleri oluyor onlarda calisirken yapilacak seyler. Mezun olayimda diyor hep. Nisan olunca evlen evlen basimizi yerler diyor. Kafamiz rahat simdi bozulmasin huzurumuz diyor. Ailesiylede icli disliyim severler beni. Ama nisan soz hicbisey yok.

Merhaba hanimlar,
Benim yaklasik 5 senelik bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Cok fazla okula gitmeside gerekmiyor, gitmiyorda.
Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Aileside baski yapiyor fakat calismiyor. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?
iyi de okuyomuş
neden çalışsın ki
okulu bitirir askerliği yapar sonra iş bulur

Benim ablamın eşi de öyleydi iş aramazdı, bulunan işlere bahane bulur çalişmaz ablamın eline bakardı. Ama bak ablamı inanılmaz çok seviyordu aşıktı onsuz yapamazdı. Sonuç boşandılar üç yıl önce. Şu an sevgilisiniz tabi şimdi hiç bir sorumluluğu yok sana bakmak zorunda değil ama evlenince öyle sorumsuz , eli ayağı tuttuğu halde çalışmayan, başkalarına muhtaç yaşayan aciz bir adamı gene de sevebilirmisin? Ha o çok sever canım ona göre hava hoş. Evlenirsek değişir diye düşünme bence çünkü başta nasılsa öyle devam eder bence.

Back
X