• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tembellik + uyku

Can'ım kusura bak istersen bakma sanki lütufta bulunmuşsun ilgilendiğin çocuk senin çocuğun evde senin evin annelik kaynayan suya makarnayı sallamak olmuyor benim kastım yüzündeki güzellik değil bu şekilde ki insanlar sorunun varlığını kabul edememe çabası içine bir düşerler sorma gitsin bir de haklı olduklarına dair bir diretirler Allahım der durursun ben bu denli sorunlarına düz bakanlara ölmüşsünüz fakat Müslüman seni gömmeyi unutmuşlar diyebiliyorum şunu unutma güzel kardeşim yaptıkların normal değil tedavi olabilmen için sorunlarınla yüzleşmen ve kaliteli hayat yaşaman ve yaşatman için çaba göstermen gerekiyor şık arama

Lutufta bulunmakla alakası yok
Dikkat çekiyorum ağır psikolojik rahatsızlık geçirdim çalışmam mümkün değilken
Çalıştım kendi kendine Dr a gittim
Kendi tedavime kosturdum

Bir sorun olduğunu düşünüyorum ki burdayım

Gecmis olsun. Eger isterseniz hepsi gecer gider, üzülmeyin, durumu kabullenin ve aslanlar gibi mücadele edin. Öncelikle rahatsizliginiza ve kullandiginiz ilaca, uyku isteginize ragmen, isinize gittiginiz, calistiginiz ürettiginiz icin kendinizle gurur duymalisiniz.
Bir cok insan isini birakiyor, kendini birakiyor, evini cocugunu birakiyor. Su an cok seye sahipsiniz, simsiki tutunun, cok cok sanslisiniz su anda, sakin elinizden kayip gitmesine izin vermeyin. Ilk etapta su asiri uyuma isine son verin. Size iyi gelmeyen her seyden, herkesten yavas yavas uzaklasin. Iyi gelen seyler yapin. Umarim tavsiyede bulunmam caninizi sikmaz, yanlis anlamayin ben de depresyonu yenmeye calisiyorum. Ilac kullanmiyorum, terapideyim ve doktorum cok iyi. Biliyorum caniniz belki hic bir sey yapmak istemiyor, mücadele etmek istemiyor fakat iyi bir terapist arayin kendinize. Bu cok önemli. Ilaclariniz konusunda yorum yapamayacagim, mutlaka iyi bir uzman arayisina girin. Düsünme seklinizi, yasam biciminizi degistirmeniz cok önemli, hareket etmeniz, kendinizi hareket etmeye, size iyi gelen seyleri yapmaya zorlamaniz cok önemli. Olumlamalar yapmaniz cok önemli. Inanmasaniz da, degismek istemeseniz de, anlamsiz bulsaniz da, caniniz istemese de, yapin. Düsünmeyin ve sadece yapin. Tek cözüm bu. Haftada 3 kere, hatta en az 3 kere kosmam icin zorluyor beni mesela terapistim. Oflaya puflaya ciktigim kosudan dünyayi kurtarabilecek coskuyla dönüyorum bazen. Hadi kendinizi motive edin ve hayatiniza daha cok hareket katin. Hep cözüme, degisime, harekete odakli yasayin. Dikkatinizi olumsuz düsüncelerden uzaklastirin. Denedikce, yaptikca daha kolaylasacak, inanin. Hafta sonlari dinlenin, uykunuzu alin, fakat saati kurup, esinizle, cocugunuzla vakit gecirin. En degerlileriniz onlar. Rahatsizliginizi zaten biliyorlar ve sizinle birlikte onlar da tasiyor bir sekilde. Birlikte oturun, konusun, birlikte ne yapabiliriz, hayatimizi nasil güzellestirebiliriz diye, onlarin da fikrini alin, birlikte plan yapin. Dramatikce degil, adeta bir proje üzerinde calisir gibi heyecanlanin. Hayalinizdeki insan olun. Önce birey olarak, sonra da ailecek mutlu olmak sizin de hakkiniz, di mi? Olmaz diye degil, nasil oldurabilirim diye düsünmek lazim. Degisime hazirim deyip, harekete gecin. Adim adim. Kolay gelsin.

Lutufta bulunmakla alakası yok
Dikkat çekiyorum ağır psikolojik rahatsızlık geçirdim çalışmam mümkün değilken
Çalıştım kendi kendine Dr a gittim
Kendi tedavime kosturdum

Bir sorun olduğunu düşünüyorum ki burdayım
Yanlış yerdesin şuanda uyanamama problemin var saat çok geç oldu Yarın yeni bir gün başlangıç için Ya Birsin Allah de kalk git yatağına gir yat sabah erken kalk eşinden önce çocuğundan önce kahvaltınızı hazırla hoş giyin özel bir gün gibi giyin onlar seni iyi gördüklerinde onlarında sana davranışları ve bakış açıları değişecek onların bu güzel bakışlarını enerjilerini aldığında dahada iyi hissedeceksin kendini

Gecmis olsun. Eger isterseniz hepsi gecer gider, üzülmeyin, durumu kabullenin ve aslanlar gibi mücadele edin. Öncelikle rahatsizliginiza ve kullandiginiz ilaca, uyku isteginize ragmen, isinize gittiginiz, calistiginiz ürettiginiz icin kendinizle gurur duymalisiniz.
Bir cok insan isini birakiyor, kendini birakiyor, evini cocugunu birakiyor. Su an cok seye sahipsiniz, simsiki tutunun, cok cok sanslisiniz su anda, sakin elinizden kayip gitmesine izin vermeyin. Ilk etapta su asiri uyuma isine son verin. Size iyi gelmeyen her seyden, herkesten yavas yavas uzaklasin. Iyi gelen seyler yapin. Umarim tavsiyede bulunmam caninizi sikmaz, yanlis anlamayin ben de depresyonu yenmeye calisiyorum. Ilac kullanmiyorum, terapideyim ve doktorum cok iyi. Biliyorum caniniz belki hic bir sey yapmak istemiyor, mücadele etmek istemiyor fakat iyi bir terapist arayin kendinize. Bu cok önemli. Ilaclariniz konusunda yorum yapamayacagim, mutlaka iyi bir uzman arayisina girin. Düsünme seklinizi, yasam biciminizi degistirmeniz cok önemli, hareket etmeniz, kendinizi hareket etmeye, size iyi gelen seyleri yapmaya zorlamaniz cok önemli. Olumlamalar yapmaniz cok önemli. Inanmasaniz da, degismek istemeseniz de, anlamsiz bulsaniz da, caniniz istemese de, yapin. Düsünmeyin ve sadece yapin. Tek cözüm bu. Haftada 3 kere, hatta en az 3 kere kosmam icin zorluyor beni mesela terapistim. Oflaya puflaya ciktigim kosudan dünyayi kurtarabilecek coskuyla dönüyorum bazen. Hadi kendinizi motive edin ve hayatiniza daha cok hareket katin. Hep cözüme, degisime, harekete odakli yasayin. Dikkatinizi olumsuz düsüncelerden uzaklastirin. Denedikce, yaptikca daha kolaylasacak, inanin. Hafta sonlari dinlenin, uykunuzu alin, fakat saati kurup, esinizle, cocugunuzla vakit gecirin. En degerlileriniz onlar. Rahatsizliginizi zaten biliyorlar ve sizinle birlikte onlar da tasiyor bir sekilde. Birlikte oturun, konusun, birlikte ne yapabiliriz, hayatimizi nasil güzellestirebiliriz diye, onlarin da fikrini alin, birlikte plan yapin. Dramatikce degil, adeta bir proje üzerinde calisir gibi heyecanlanin. Hayalinizdeki insan olun. Önce birey olarak, sonra da ailecek mutlu olmak sizin de hakkiniz, di mi? Olmaz diye degil, nasil oldurabilirim diye düsünmek lazim. Degisime hazirim deyip, harekete gecin. Adim adim. Kolay gelsin.

İçime umut tohumlari ektiniz cok teşekkür ederim :)

Yine ayakta durucam yine basaricam

Bende çok uyuyorum hatta gözlerimi dahi açamıyorum ve okadar uyumama rağmen uykusuz hissediyorum kendimi ama benim sorunlarım var ondan belkide psikolojik bence.

11' e erken diosun yani:KK71: sen de bu kadar yıpratma kendini canııım:-)

Tatlım ikinci öğretim bir üniversite öğrencisi olarak,ayrıca bir kız yurdunda kalarak,çalışmayanda bir insan olarak 10da 11'de uyanmanın ne kadar ''erken'' olduğundan nasıl bahsedebilirim hiç bilmiyorum:))) Normal olarak kızlar biraraya gelir bütün gece çaylar gider kahveler gelir sigaralar yanar söner sabaha kadar uyunmaz:) Bu gözler sabaha kadar oturup kahvaltı yapıp sonra uyuyanı sonrada akşam dersine uyanıp gidenleri gördü. 11 ne demek anlatabiliyor muyum:))))
Keza söylemek istediğim aay erkenden 11'de uyanıyorum gibi bisey değildi, öğlen 2 ile 11 arasındaki enerji farkıydı:KK12:

Salı günü gidecem
D vitamini aldım bu ay kendim
Hiç fayda etmedi sizde degisiklik oldumu

daha iki gundur kullanıyorum, bir ayda 4 kutu damla bitecek ve sonra tekrar tekrar alacağım normal seviyeye gelene kadar. biraz sabır ve zaman gerekli. ama çok şükür en azından sorunum bulundu. d vitaminini özellikle iste yaptırmadıysan. kaç doktor gezdim söylememe rağmen yapamadılar. parathormon değerim aşırı yuksek çıkıyordu bunun için ultrasonlar sintigrafiler istemekle mesgul oldular. allahtan en sonunda iyi bir endokrinologa rastladım da d vitamini ile baglantısını bildiğinden ona baktı ve bingo...

Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :KK43:
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
Aman beyaz ekmeği hemen kes bendede yapıyor kahvaltıdan sınra hemen uyuşuyorum sakın yeme bak farkı göreceksin bide aç müziği başla işlere bak Nasıl enerjik oluyorsun harekete geçmezsen uyuşuk olursun

Yana done bu mesajı aradım
Benim cnm aşırı derecede balık istiyor sürekli ama
vücut istiyor olabilir mi
Vücut hangi vitamine ihtiyaç duyarsa o gıdayı ister diye biliyorum ben canım ve balık da da b12 var biliyorsun omega var bazı balıklarda c vitamini a vitamini ve b6 vitaminleri var

Tatlım ikinci öğretim bir üniversite öğrencisi olarak,ayrıca bir kız yurdunda kalarak,çalışmayanda bir insan olarak 10da 11'de uyanmanın ne kadar ''erken'' olduğundan nasıl bahsedebilirim hiç bilmiyorum:))) Normal olarak kızlar biraraya gelir bütün gece çaylar gider kahveler gelir sigaralar yanar söner sabaha kadar uyunmaz:) Bu gözler sabaha kadar oturup kahvaltı yapıp sonra uyuyanı sonrada akşam dersine uyanıp gidenleri gördü. 11 ne demek anlatabiliyor muyum:))))
Keza söylemek istediğim aay erkenden 11'de uyanıyorum gibi bisey değildi, öğlen 2 ile 11 arasındaki enerji farkıydı:KK12:
yavaşla şampiyon:KK24:
kız ben sana çamur atmak için dimimiştiiim:KK23:
:KK50:buyur bendensin:KK48:

Can'ım kusura bak istersen bakma sanki lütufta bulunmuşsun ilgilendiğin çocuk senin çocuğun evde senin evin annelik kaynayan suya makarnayı sallamak olmuyor benim kastım yüzündeki güzellik değil bu şekilde ki insanlar sorunun varlığını kabul edememe çabası içine bir düşerler sorma gitsin bir de haklı olduklarına dair bir diretirler Allahım der durursun ben bu denli sorunlarına düz bakanlara ölmüşsünüz fakat Müslüman seni gömmeyi unutmuşlar diyebiliyorum şunu unutma güzel kardeşim yaptıkların normal değil tedavi olabilmen için sorunlarınla yüzleşmen ve kaliteli hayat yaşaman ve yaşatman için çaba göstermen gerekiyor şık arama
lütfen psikolojisi çok da ii olmayan bi insana böyle ağır cümleler kurmadan önce iki kere düşünün. yaşadığı durumun şartlarını bilmeden bunları söylemek biraz ağır ve haksızlık olmuo mu sizce?

Cnm saç dökülmesi aşırı ve ellerim buz gibi olur her zaman ellerim nadiren titrerdi bugün çayı döktüm titredigi için
Allah allah salı gideyim hemen
Evet ellerde üşüme yapar. El ayak buz gibi .kendinden biliyorum çünkü. Vakit kaybetmeden git.

hay Allah üzüldüm ben. konu sahibi depresyon geçiriyor olabilir misiniz acaba ? yorgunluktan başka sağlık olarak mide bulantısı, baş dönmesi, kalp çarpıntısı, titreme vb şikayateleriniz de var mı

Back
X