• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tembellik + uyku

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :(
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım

ne kadar zamandır böylesin ki.
bana da olur ama benim kafama sorunum var . sorunsuz bebısımız olmuyor. bende bazen uyuyarak zaman geçirmek istiyorum sonra düzeliyorum.
seninde kafana taktığın bir derdin varsa. yüzleşmek istemediğin için uyuyor olabilirsin :(

Kilo durumunuz ne alemde? Kadınlar genelde kendilerini çirkin hissettikleri dönemlerde kaçar bu tip şeylerden. Dışarı çıkmak istemez, davete gitmek, düğüne katılmak istemez. Uyku da depresyon sonrası vuku bulur.

Kilo durumunuz ne alemde? Kadınlar genelde kendilerini çirkin hissettikleri dönemlerde kaçar bu tip şeylerden. Dışarı çıkmak istemez, davete gitmek, düğüne katılmak istemez. Uyku da depresyon sonrası vuku bulur.

Cnm biraz kilo aldım ama insan içine çıkmayacak kadar değil

Sadece hiçbir şey yapmak istemiyorum canım hicbir sey istemiyor
Ama dışarı çıktıktan o ustumdeki yorgani attiktan sonra eğlenirim sıkıntı yok

insanın yattıkça yatası gelir. sevdiğiniz şeyler için alışveriş ,arkadaşa gitmek vs dışarı çıksanız açılırsınız. hatta bence spora yazılın

Cnm kuafore is çıkışı gidiyorum cumartesi Hiiic evden çıkmam
Uyanmam uyaninca temizlik var
Tembellestim iş yapmak istemiyorum
Yemek yapmıyorum
Hicbir sey yapmıyorum
Bitki gibi yaşıyorum

asla eşinin yerinde olmak istemezdim. evdeyken bende öyleydim ama yemek temizlk yapardım ama uyurdum çoğunluk. şimdi çalışıyorum şimdide oturamıyorum hafta içi iş yemek akşam gezmeleri hafta sonu temzilk yaparım ama mutlaka akşam yada gündüzleri biyere gderiz sanırım bizde kurt var ben bide hamileyim :))

14:00 e kadar uyusam baş ağrısından geberirim sanırım.Zaten çocuk olduğu için 9da uyansam o bile lüks. Kullandığın ilaçlar var mı? Ya da vitamin eksikliği olabilir mi?

14:00 e kadar uyusam baş ağrısından geberirim sanırım.Zaten çocuk olduğu için 9da uyansam o bile lüks. Kullandığın ilaçlar var mı? Ya da vitamin eksikliği olabilir mi?

Cnm ilaç kullanıyorum psikiyatri ilacı ama 1 tanesi yeni diğeri 10 yıldır içerim
Vitamin eksikliği yok dedi dr

asla eşinin yerinde olmak istemezdim. evdeyken bende öyleydim ama yemek temizlk yapardım ama uyurdum çoğunluk. şimdi çalışıyorum şimdide oturamıyorum hafta içi iş yemek akşam gezmeleri hafta sonu temzilk yaparım ama mutlaka akşam yada gündüzleri biyere gderiz sanırım bizde kurt var ben bide hamileyim :))

Maşallah Nazar değmesin
Evet eşim de kendi yerinde olmak istemezdi eminim
Aksam gelip ev topluyor adam oda bikmaya başladı

Cnm 2 senedir geçmiyor
İş yerinde uyuyorum
İşimi zoraki yapıyorum

Hele temizlik hiccc yapmıyorum
Eşim de nereye kadar

Ben bir uzmana gorunmenizi tavsiye ederim. Fiziksel bir sorun varmış gibi görünse de aslında sorununuz psikolojik. Yani bence tabi.

Back
X