• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tembellik + uyku

ooo çokmuş . kafana taktıgın bir şey mi var. bana olan 2-3 güne gecıyor.
o zaman yardım al canım.

Yaaa aslında genel olarak mutluyum ama su laf beni anlatıyor
Tükenmişhissediyorum
Psikiyatri ye gidiyorum ilaçım başka rahatsızlıklar var başka ilaç kullanımım bu hastalıgimi tetikliyor

Ama her ilaç her insanda aynı etkiyi yapmayabilir,ne olur ne olmaz bu ihtimali de düşünüp bir doktoruna danış derim ben.

Ya Dr en düşük dozu verdi yinede böyle
Gezmek için hazırlanmaya üsenir oldum
Temizlik yapmaktan nefret ediyorum top gibi yuvarlanarak yaşıyorum hayatı ve

Bu beni mutsuz ediyor

Valla insanın yattıkça yatası geliyo.Kendimi zorlayıp 11de kalktığımdaki enerjimle 2ye kadar uyuduğum enerjim bir olamıyor.İkisinide yaşamış biri olarak olaya hakimim yani :)))))))

Valla insanın yattıkça yatası geliyo.Kendimi zorlayıp 11de kalktığımdaki enerjimle 2ye kadar uyuduğum enerjim bir olamıyor.İkisinide yaşamış biri olarak olaya hakimim yani :)))))))

Ya diyorum bu hafta sonu 10 da kalcam yok kalkıp ta ne halt etcen bi dolu is var yat aşağı diyorum bir bakmisim 13.30

Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :KK43:
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
B12 vitamin eksikliği aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor yaşadım ordan biliyorum bunalım zannediyor insan ama tamamen eksiklikten kaynaklı,bence önce bir kan değerlerinize baktirin derim

Eskiler " uyku uykunun mayasıdır " derler.
Uyudukça daha çok uyumak istersiniz.
Kullandığınız ilaçları ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum ama alışma evresinde bir hayattan bıkmışlık yapabilitesi oluyor.

ne kadar zamandır böylesin ki.
bana da olur ama benim kafama sorunum var . sorunsuz bebısımız olmuyor. bende bazen uyuyarak zaman geçirmek istiyorum sonra düzeliyorum.
seninde kafana taktığın bir derdin varsa. yüzleşmek istemediğin için uyuyor olabilirsin :KK43:
Benmde bebisim olmuyo bende hic bisey yapmk istemiyorum cok kafama takiyorum bazn :(

Tembellik başka sey, ilaç etkisi, psikolojik etki başka sey.

Yerinizde olsam doktora giderdim.

Mesela bende de bazen tembellik oluyor.
11 de uyanıyorum yeterli saat uyumuş oluyorum fakat kalkmadan tekrar yatıyorum 1 2 saat daha uyuyorum. İnsan uyudukça uyur. Vücut uyuşur, beyin sersemler çünkü. Uyanınca da gidip koltukta oturuyorum. Saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyor. Bazen mutfağa eşimin isten gelme saati yaklaşınca giriyorum. Ama her zaman değil. Bu nedenle benimki tembellik.

Siz 2 senedir bu durumda iseniz buradan bizim yapabileceğimiz bir sey olmaz, olamaz. Doktora gidin.

Ya da hayatınıza sosyallik katacak bir aktivite yapın. İs yerinde bile uyumak isteyen insan bence çalışmasın. Hem verimli olmaz hemde psikolojik olarak yorulmuş vücudunuzu ve beyninizi daha çok yorarsınız.

Belki hoşunuza gidecek bir kurs olabilir, spor olabilir, yoga- meditasyon olabilir, bu tip aktivitelere yönelirseniz hayatınız canlanır.

Ama doktor şart.

Bende aynı durumdayım uc yıldır ev hanımıyım uc yıldır bu haaldeyım uyudukca uyuyasım gelıyr hıc ış yapasım yok butun gun boş duvara mal maaal bakabılırım esım dagınıklıgı hıc sevmez o yuden zrla kalkıyrum yerımden ve namaz kılıyrum hıc ezan okunur okunmaz kılamıyrum otryorm otryorm en son saate bakyrum vakıt gececek korkusuyla kalkıp kılıyrum kpss ye calışmak ıstyrum yapamyrum ot gıbıyım ya :( ama kendımıguzel hıssedyrum depresynda oldgmu sanmyrum nedense byleyım tembelmıyım bılmyrumda uc yıl once ygun tempoda calışırdım bisuru işi aynı anda yapıp eve gelıp nısanlımla knusmaktan ıkı uc saatlık uykuyla işe gderdım yınede yrulmazdım tembel olsam bunları yapamazdım dıye dusunuyrum

Tamamen alışkanlık bu, bendede sabahlara kadar oturup akşama kadar yatma muhabbeti var bazen düzeliyorm bazen yine aynısı oluyor günü kaçırınca çok huzursuz oluyorum kendimi ahmak gibi hissediyorm hiç bir şey yapmak istemiyorm boş yaşadığımı düşünüyorm çok kötü gerçekten...

Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :KK43:
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
Ya bende öyleyim twk farkımız bekarım uykumu almama rağmen sanki bütün işleri ben yapıyorum vi yorgunluk kahvaltı masasımda

Canim bebegin yok anlasilan. Benim 11 aylik bebegim var ve 9 aylik hamilelikte bulanti kusmadan uyuyamadim. Ve bebek dogtuktan sonra tam 11 aydir uykusuzum. Uykumu aldigim bir gun bile yok. Inan ki evi terketmek bile istiyorum, mesela gece 11 gibi bir otele gitsem de orda uyusam, oyle bir uyusam ki alarmsiz, bebeksiz, sabah kacta kalkacagimi bilmeden. Bir kalksam ki bebek aglamasi duymadan. Kalkar kalkmaz birilerini emzirmeye calismadan. Sonra kahvaltida yine gelsin kabul ediyorum. Seninki abarti ama uyuyabilmene ozendim resmen su an.

Back
X