Jinekoloji Temiz çıkan testlere rağmen geçmeyen akıntı

Aslinda akıntı iyi bir şey kokusuz ve kaşıntı siz olduğu sürece yumurtanizin catladigini yada yumurtlama döneminde olduğunuzu gösteriyor yani iyi bir şey yumurtla dönemlerini takip et o dönemlerde dahada artıyor dur

Soyleki evet akintim yumurtlamaya gecince artiyor miktar olarak ama akintinin formu da ayni o bilinen yumurtlama akintisi gibi gelmiyor donem bittikten sonra azaliyor

Soyleki evet akintim yumurtlamaya gecince artiyor miktar olarak ama akintinin formu da ayni o bilinen yumurtlama akintisi gibi gelmiyor donem bittikten sonra azaliyor
Yani fitil kullandınız mı eğer rahatsız bu kadar çok oluyorsanız varhinal fitil yazdır doktora belki iyi gelir tabiki doktor uygun gorurse bı deneyin ilk kullanmayı başlayınca akıntım oluyor fitil dışarıya çıktığı için sonra ki.donemlerde duzeliyor

Flora duzenlemek icin mi diyorsunuz evet kullandim doktor sanirim laktobasil gordugu icin yani floranin normal olarak gorunmesine bagli fitil vs kullanmami soylemedi bazen hormonel oluyor bunlar hicbir sikinti gorunmuyor dedi akinti dedigim gibi beni aslinda cok rahatsiz etmiyor miktar olarak bakildiginda ama renginin eskisi gibi olmayisi biraz supheye dusuruyor ama artik takmayacagim boyle hayat gecmiyor

Evet bencede takma sonuçta sonuçların temiz çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…