• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz Mutfak

3.gün

1.bir garip oblomov
2.yesa1
3.frdzkn
4.kubdef
5.anka_misali
6.Eslemm
7.denizvemehtap

3.gün

1.bir garip oblomov
2.yesa1
3.frdzkn
4.kubdef
5.anka_misali
6.Eslemm
7.denizvemehtap[/QUOTE]
8.Ena2007

Bugun ku gorev tamam bulasik vs her seyi hallettim ama tezgahin ustunde suzulmeyi bekleyen bir tabak var :KK70:yalan yok bende:temizlik: migrenim azdi suzulmesini bekleyemiyecegim kurulayacak bile halim yok:KK51:

Ben de yıkadıklarımı sabah yerleştiriyorum ya. . Ben de topladım bulaşık kalmadı. Ocağı da sildim bu gün.

Bende tamamım bugun ;)

4. Gün

anka_misali
Bir garip oblomov
Frdzkn

Eklentiler

• IMG_0658.webp
    IMG_0658.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 89
4. Gün
anka_misali
Bir garip oblomov
Frdzkn
yesa1
EslemM001

Bildirimler ertesi gün saat 9 da bitsin arkadaşlar. .. Ben kendim için her gün ocak silme de ekliyorum...

Aaaa @kubdef toplamadan yatmışşşşş

Aynen 9 dan sonra kimse eklemesin ismini :)

Ama ben yemekte topluyorum ama tezgahta Bulaşık oluyor kurumak için Ee meyve Kahve çay yatana kdr devam ediyor en son herşeyi topluyorum yatarken o yüzden geç yazıyorm ben kendi adıma Muhabbet için burdayım zaten o mutfağı toplamadan hiç yattığım olmaz

Tamam kızlar panik yok bu günden sonra olsun. Sabah 9 dan sonra kızlar. Hadi 10 olsun ama 2 de 3 de olmasın.

aslinda toplu yattim sadece 2 cay bardagi vardi sonra da sarzim bitiverdi ekleyemedim adimi..

ya bu simdi mi soylenir bende sabah eklerim diye rahat rahat yatmistimm

Bundan sonra zaten

Back
X