Temizlede püf nokta

ecepelin29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
679
410
133
43
Ya kızlar az önce ipek eşarbı elimde şampuanla yıkadım sonra sıktrdım eşarp düz renk kenarlarında desen var bi baktım kenar desenler ortaya geçmiş:/daha ilk yıkamamdı su çok sıcak da değildi,nasıl çıkar bilen varmı

Fotograf yukleyebilir misin? Fikir sahibi olmamiz acisindan.

sanırım ortaki düz ve açık renk kenardaki desenler oraya çıktı sanırım geçmez inşallah çözüm bulursun

Konuyla alakalı görünce sormak istedim eşarp şal en doğru nasıl yıkanır hiç bilgim yok

Unut onu Ece... mefta olmuş o eşarp. Bir ihtimal kuru temizlemeye danış; ama çamaşır suyu kullanamayacağına göre, o renklenen kısmın evde çıkması çok zor.

Kenardaki desenler karışmamış mı peki?

Valla bende ipek eşarp kullanıyorum
Bıktım elde yıkamaktan yıllardır
Atıyorum makinanın 15 dakikalık programına sonra da hafif nemli iken utuluyorum mis gibi oluyor

Atıyorum makinanın 15 dakikalık programına sonra da hafif nemli iken utuluyorum mis gibi oluyor

Bozulmuyor mu? Sal esarp denen seyler de surekli kirleniyor valla. Kirlenmese terlenince bile illa ki yikaniyor.

Ben bi kere makineye atmistim burus burus cikti. Ne kadar utuledimse de (nemli) o kirisiklik izleri asla gecmedi.

Bozulmuyor mu? Sal esarp denen seyler de surekli kirleniyor valla. Kirlenmese terlenince bile illa ki yikaniyor.

Ben bi kere makineye atmistim burus burus cikti. Ne kadar utuledimse de (nemli) o kirisiklik izleri asla gecmedi.
Çok şükür bende hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar
Evet çok kirleniyorlar
15 dakikada yumuşatıcı koymadan çıkınca silkeleyip asıyorum hemen nemli iken de utuluyorum

Kızlar resmin boyutu büyük diyo ekleyemedim ama ekliycem,şimdi eşarp düz gri,kenarında leopar şerit var,elimde sıkıp 5-10 dk kenara koydum bi açtım eşarbı yandaki desende bozukluk yok ama eşarbın ortasında renk koyulaşması oluşmuş leopar desen oraya renk atmış:/

Twil esarplari öyle yapamazsiniz kızlar yani kötü olur

Canim marka mi esarbin markaysa hangi marka marka değilse olabilir

Canim marka mi esarbin markaysa hangi marka marka değilse olabilir

Canım akerin yüzde yüz ipeğiydi,aldığım yere sorcam artık başka çare yok.yani makinaya falan zaten atılmaz ipek eşarp narin olur ama elde yıkadım neden öyle oldu anlamadım fotoğraf da ekleyemedim ama anladınız sanırım sorunu.herkese tşk ederim yorumları için

Bence esarpta sorun var. Aldiginiz yere goturun.
Ben esarplarimi 30 derecede yikiyorum, makineden cikar cikmaz utuluyorum. Hic sorun yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…