- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivas merkezde fiyatlar ne tam olarak? Bi arkadaş 200 tam gün demiş sivasta
selam temizlikçi arayışınız devam ediyor mu ben de gündelikçi olarak çalışıyorum işimde titiz ve düzenliyim pendikte oturuyorum düşünürseniz görüşelimBen gecen sene 100 tl veriyordum. Evim 80 metrekare. İlk geldiğinde sabah 9'da gelip akşam 6 gibi çıktı. Tek geldi gayette iyi bir temizlik yaptı. İkinci kez geldiğinde bir bayan arkadaşıyla geldi yine tam gün, arkadaşı mutfağa bir girdi tüm gün mutfaktan çıkamadı öyle yaptığı bir şeyde yok ben zaten mutfak örtülerini yıkayıp ütülemiştim. yıkanması gekeken bardak tabakları yıkamış hazırlamıştım sildi yerine koydu. İlk gelen kadın yine evin bütün işlerini tek başına yaptı. Üçüncü geldiğinde yine bir kadınla geldi ama bu sefer hiç memnun kalmadım 4-5 saat içinde tabiri caizse yalap şap yapıp gittiler bir daha da çağırmadım. Kendim yapıyorum ama hem çalışıyorum hem de 2 çocuğum var gerçekten çok yoruluyorum, günlük temizlik değil ama dip köşe temizlik gözümde büyüyor bazen yine bir kadın arıyorum ama şöyle güvenebileceğim işini temiz yapan birini bulmak istiyorum.
sordum tabi
hani dedim geçen sefer 120ydi bu sefer niye böyle fazla
yok işte şirkete de gidiyorlarmış, yarım gün başka yerlere gidiyorlarmış daha fazla alıyorlarmış, bu yine iyiymiş.
hayır daha öncekinde daha fazla çalışıp daha az istemişlerdi yine 2 kişi, bi anda bu kadar fazla zam olunca şaşırdım, bilmiyorum da ne kadar normali.
selam temizlikçi arayışınız devam ediyor mu ben de gündelikçi olarak çalışıyorum işimde titiz ve düzenliyim pendikte oturuyorum düşünürseniz görüşelim
Evet Avrupa yakası uzak benim için bende teşekkür ederimBir bayan var şu an gelen. Siz Anadolu yakasındaymışsınız ben Avrupa yakasında epeyce uzak kalıyor size zaten. Yine de ilginize teşekkür ederim.