• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi

uzulmektenyoruldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
36
-22
1
25
Selam kızlarr bir konuda fikrinizi almak istiyorum 25 yaşındayım üniversitesi mezunuyum şuan ikinci üniversiteyi okuyorum bu sene bitecek inş. Bu son bölümüm tıbbi sekreterlik. Şuan çağrı merkezinde home Office olarak üç senedir çalışıyorum. Siz benim yerimde olsaydınız hastanede temizlik görevlisi olarak çalışır mıydınız sürekli işçi olarak bu şekilde okumuşken temizlik görevlisi olarak çalışmak zoruma gider diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?

Home office çağrı merkezleri genelde asgari ücret veriyor.
Kadrolu işçi maaşı 50 bine yakın teşvik falan derken geçiyor hatta. Maaş sizin için önemliyse neden olmasın ki? En azından kendi mesleğinize geçene kadar çalışabilirsiniz bana kalırsa.
Ayrıca hastanede birçok üniversite mezunu temizlik işçisi var, benim tanıdığım en az 3 kişi var hatta.
Ama yapamam, istemiyorum derseniz hiç başlamayın.

Bana gelen yardımcım kendi ülkesinde hukuk bitirmiş. Genç güzel de bir kız. Benle birlikte gittiği yerlerle toplamda aylık 80e yakın alıyor. Haftaiçi temizlik+çocuk bakıcılığı yapıyor 38bine. Haftada 2 bana geliyor 20 veriyorum aylık. Akşamları da ofis vs temizliğine gidiyor ordan da aylık 20 alıyor. Hiç gocunmaz bakımlı düzenli çok da temiz bir kız. Ben böylelerini tebrik ediyorum valla

Home office çağrı merkezleri genelde asgari ücret veriyor.
Kadrolu işçi maaşı 50 bine yakın teşvik falan derken geçiyor hatta. Maaş sizin için önemliyse neden olmasın ki? En azından kendi mesleğinize geçene kadar çalışabilirsiniz bana kalırsa.
Ayrıca hastanede birçok üniversite mezunu temizlik işçisi var, benim tanıdığım en az 3 kişi var hatta.
Ama yapamam, istemiyorum derseniz hiç başlamayın.
çağrı merkezine göre bayram izinleri var maaşı iyi gece vardiyaları olmuyor saati belli. Zaten en önemlisi maaş iki katı alıyor neredeyse

çağrı merkezine göre bayram izinleri var maaşı iyi gece vardiyaları olmuyor saati belli. Zaten en önemlisi maaş iki katı alıyor neredeyse
Ve ayrıca kadrolu olarak çalışmış olacaksınız. Bence her bakımdan daha avantajlı. Sanırım bu yeni alıma başvurdunuz haftaya kurası vardı.
Umarım güzel sonuçlanır.🌸

Ve ayrıca kadrolu olarak çalışmış olacaksınız. Bence her bakımdan daha avantajlı. Sanırım bu yeni alıma başvurdunuz haftaya kurası vardı.
Umarım güzel sonuçlanır.🌸
listeye alınmışım ama kurada çıkar mıyım hiç zannetmiyorum çok şanssızım bu konularda. Çıkarsa diye bir düşündüm de sormak istedim hayırlısı olsun teşekkür ederim 😊

Back
X