- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
yok cnm silenler var ilk yardımcı alışım değil bi bayan geliyordu tek başına inan bana wc deki paspasları bile siliyordu ama çocuğu oldu şimdiEve gelen bayanlar günlükse halı silmez
ayrıca ücret ödediniz mi ?
ilk kez gelmiyorki güvenilir birileriydiTemizlikçiyi ilk defa alıyorsan yalnız bırakmamalıydın.
bende bekleyemem zaten ilk kez yanlız kalmıyorlar çalışıyorum haftada 6 gün nasıl kalim yanındavalla ben gelen kadının başını beklemekten yana değilim. çalışan kadın bi de cts pazar başını bekleeyecekse kendi yapar daha iyi bence. bana kalırsa işini düzgün yapan birini bulun (ilk birkaç gelmesinde evi ve düzeni başında durarark öğretin) siz evde yokken yapsın. bu kadın temizlememiş ama hepsi öyle değil..
sanmam iyi insanlar aslında benim haricimde tanıdıklarımızada gitmişlikleri var benim il küçük bi yer öyle bi şey yaparlarsa ekmeksiz kalırlar kimse almaz evineinanmıyorum ya. Bi arkadaşımın evine bi kadın gelmiş ayı şekilde doğru düzgün yapmamış (ama sizinki daha beter) arkadaşımın annesi arayıp kadını bi dünya saydırmış.. Kadında arkadaşımın annesine, herkese sen pissin diye anlatıcam adını pasaklıya çıkarıcam demiş ve yapmışta.. Halbuki çok temiz kadın, onuda almazdı evinede ameliyat olmuştu yardıma ihtiyacı vardı neyse söylemek istediğim şey; o kadın bu şekilde size zarar vermeye çalışabilir belki siz önemsemezsiniz ama yinede söylemek istedim
o kadar yapamam sil olmamaış yap diyemem nazik davrandığım için belki böyle oluyorsuc sende sekerim valla para veriyosam sonuan kadar hakkımı isterim
yanlısı basta yapmıssın evde bırakacak asla bırakmam pesinde dolanmam saat bası gecerken burası olmamıs bidaha sil diye ciddi bi sekılde uyarıcaksın öyle aman benim yapım sakın aman ben diyemem edeemem dersen sonrada temizlik yaparsın
sekerim
,
kadını arayıp memnun kalmadığınızı söyleyin ama kadına bi gün içerisinde o kadar iş yaptırmaya çalışmakta çok doğru gelmedi. deli gücü bile olsa aynı günde koltuk-halı-cam-kapı-rutin temizlik nasıl yapılırki?
2 kişi çalışıyolar 2 kişi çok rahat her şeyi yapabilir tam gün
bir arkadaşta yazmış siz evi çok mu hoyrat kullanıyosunuz diye bende ona katılıyorum. ben bi hafta evi süpürmesem halıyı silsem saçlar kirler falan çıkmaz yani
tabii hoyrat kullanıyorum senede 1 kere süpürüyorum :) ay allahım ya öyle şey olurmu hiç bilen bilir yün halıları süpürdükçe yün yumak gibi şeyler çıkar ee malum doğumdan sonra çok acayip saçlarım dökülüyor saç olmasıda normal evde küçük çocuğum var haliyle dağıtıyor mutfak kapısınıda açık bırakırım toz giriyor napim yani ...