Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam kazandığım paradan tek kuruş vermem o ev için...
madem öyle sadece evi temizlerim o da evı geçindirsin klasik kadın erkek modellerine geri dönün de anlasın anyayı konyayı...o zaman istediği kadar misafirde kabul ederdin.
hemen iş bulup giriş cıkış yapabilsen hatta derdim ki çık işten uzat ayaklarını bak keyfine..ne bencıl bir koca bu.
ben olsam kazandığım paradan tek kuruş vermem o ev için...
madem öyle sadece evi temizlerim o da evı geçindirsin klasik kadın erkek modellerine geri dönün de anlasın anyayı konyayı...o zaman istediği kadar misafirde kabul ederdin.
hemen iş bulup giriş cıkış yapabilsen hatta derdim ki çık işten uzat ayaklarını bak keyfine..ne bencıl bir koca bu.
baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.
ver eline süpürgeyi bezi.
1 ay gerçekten çok erken.
o da alışamamıştır belki de.
ama oturup güzelce konuşun.
inat ederek değil, ikna ederek verdiği yardım sözünü tutmasını sağlayın.
etrafın görmesinden çekiniyorsa ev içinde zor olmayacak bazı şeylerle başlayıp farklı şeylere yönelebilirsin.
ya da ona neleri yapmak istediğini, hoşlandığını sorabilirsin.
Tesekkur ederim hepinize inşaallah işe yarar yapacakların :) Allah ağızımızın tadını bozmasın inşaallah herkes çok mutlu olsun :))
ilk olaylardaki tavriniz gelecekteki ilişkinizi belirler.
acımayın. ilk hatanız bu.
aynı dertten bende muzdaribim canım
benim eşimde hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ev işlerine
yani o kadar ki yüzdeye vursak bana ettiği yardım %10 falandır:)
çok söyledim,bağırıp çağırdım'' yardım et bende çalışıyorum,tek başıma yetişemiyorum
üstüne suyunu bile benden istiyorsun''diye ama ne dediysem olmadı..
artık hiç birşey söylemiyorum her işimi kendim hallediyorum
2 ay oldu evleneli ama maşallah herşeyi yetiştirebiliyorum..
ev temizliği,çamaşır,yemek
herşey mükemmel olmasada yapıyorum en azından sıkıntı yok
onuda öyle kabul ettim..bu konulardan kavga çıkarıp birbirimizi kırmaya değmez...
öyle canım bende alıştım zaten dün denedim biraz yap dediğimin birini yapsa birini bırakıyor arkasından aynı işe bende gidiyorum hiç yapmaması daha iyi geliyor sonra da biraz daha ugrasacagım yaparsa kendi bilir yapmazsa da oldugu kadar artık ne yapalım :))
aynen canım tatsızlık çıkarmanın hiç anlamı yok
benim eşim nişanlıyken bir sürü vaadlerde bulunurdu ev temizliği ile ilgili,yemek yapmakla ilgili
bana herzaman yardımcı olacağından bahsederdi
o yüzden içim çok rahat evlendim ama evlendikten sonra anladım kocişimin beni keklediğini..:))
hiç önemi yok bekarkende bu kadar olmasa da temizlik yapardım ben
şimdi yük biraz daha fazla ama kocamla aramı bozmaya değer bir durum değil..
sende sakın yüz göz olma böyle konular için..
işini gücünü yap zaten bi yerde anlayacaktır sana ne kadar zor geldiğini yardım eder en azından senin bi şansın var benim oda yok malesef(
Bir de şunu unutma...Hamarat hanımların,beceriksiz kocaları olur.
Ne kadar iş yüklenirsen,adam o kadar kendini çeker.İşe elini sürmez.
Süperkadın olmaya çalışma.Bırak kötü bile yapsa eşin yapsın,zamanla nasılsa öğrenir.
Hatta motive etmeye çalış.Canım sen benden güzel katlıyorsun,ben senin kadar düzgün katlayamıyorum vs....:)