Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar genel temızlık ıcın loc aldım ama daha önce hıc kullanmadım.nerelerde ve nasıl kullandıgınızı yazabılırmısınız.bırde sulandırmasını nasıl yapıyorsunuz..satın aldıgmız hazır su ıle sulandır demıstı satın aldıgım kısı?bılgısı olan varsa detaylı yazabılırmı.sımdıden tsk edıyorum arkadaslar....
sagol arkadasım ama bu sıcak su dedıgın satın aldıgımız su mu yoksa çeşme suyu kullanabılırmıyız?bırde camasırlarda kullanıyormusun sen makınada?
loc u ben yerleri silerken kullanıyorum aynı zamanda beyazlarıma da koyuyorum (çamaşır makinesinin deterjan göznüe)
sulandırmasını ise; 1 kapak loc a ( ürünün kendi kapağı) 5 litre sıcak su koyuyorum
nilemaspirin sanırım netten baktım.tesekkürler.deneyeceğim
yalnız kırmızı olanı alma beyaz renkli olanı iyi diyorlar öyle cok duydum bende beyaz olanını kullanıyorum
Konuyu baştan okuyorum,ilerki sayfalarda yazan var mı bilmiyorum ama tencerenin dibi tuttuysa biraz sıvı yağ sürüp üzerine su ekleyin tencereyi biraz kaynattıtan sonra suyu döküp sıcak sıcak ovun yemek yanıklarının daha rahat çıktığını göreceksiniz.
Yakın zamanda öğrendim bilgiyi de ilave etmek istiyorum, dibi tutan tencere ocaktan alınır alınmaz ıslak bez üzerinde 3-5 dk bekletilirse rahatça temizlenir.
arkadaşım duşa kabinin camları için ilk önce cifle sonra durula kurumadan clin cam temizleyici ile sil süper oluyor
bende aynı dertten baya uğraştım en güzeli bu oldu.tüm evin camarını silerken ilk önce tozunu alırım conra clin sıkar kurularım inanın mükemmel ve pratik .bu bayram temizliğinde amway mobilya cilası aldım oda çok güzel tavsiye ederim geç tozlandırıyor.sildiğin yer kadife gibi elliyince
![]()
canım sağol inş denicem ama clin her markette var mı birde cifin banyo olananı alcam dimi
sonunda buldum aradığım başlığı
kızlar benim mutfak kahverengi mermer fayanstan...limon lekeleri oldu,eşimin sayesinde..onları temizleyemezsin dedi bir kaç arkadaşım.fikriniz var mı?
ayrıca esas mesele birkaç gündür fayansımın üstü sanki tozlu gibi görünüyor..ama tozlu değil.ben hep cifle silerim.neden öyle oldu anlamadım.sizce nasıl oldu ve nasıl bir çözüm bulabilirim?
Bu mermer fayans mutfağın neresinde?
Ayrıca cif uzun vadede çizer ve koyu renk zeminlerde bu belli olur.