Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde sorum var hanımlar.ben çocuklarıma genelde beyaz çorap giydiriyorum haliyle çokda çabuk kirleniyor yıkansa bile gri izler kalıyor.çorap altları tam beyaz olmuyor maalesef.sürekli çorap almak zorunda kalıyorum külotlu çorap olduğu için üstler sapasağlam ama ayak kısımları ya yıkanmaktan delinmiş yada grileşmiş oluyor sizler nasıl yıkıyorsunuz çoraplarınızı acaba :26:
kesin çıkıyor mu kızlar yaa bendede var bu sorun banada kabartma tozu önerdiler bide onu deneyeceğim
kıslar sirke koku yapmıyo mu ya nasıl bi karışım yapıyosunus da kokmuyo, ne kadar suya ne kadar sirke, yada direk sirkeyi mi kullanıyosunus ;S
Bide bulasik makinesine camasir suyu koyan arkaslar bende her seferinde az eklerdim sonra bulasiklar cok kotu cikmaya basladi.servis cagirdik ve bana sebebinin camasir suyu oldugunu soyledi.normalde nasil kopuruyo domestos makinedede oyle kopuruyomus.hatta lavabonun icini dokup kopurttu duruladi ve kopuk suzgecte kalinca iste makinedede boyle oluyo bulasiklariniz asla tam durulamiyo demisti.ben artik kullanmiyorum makinede.sirke icin olabilirligi var demisti
Kizlar daha önce yapan söyleyen oldumu bilmiyorum ama gecenlerde tv de cam temizleme hakkinda program izledim. Profesyonellerin camsil kullanmadigini, bulasik deterjani kullandigini söyledi uzman olan kisi. Uzun surede toz tutmadigini. Bugun denedim gercekten camlar piril piril oldu, ama uzun sure temiz kalirmi bilmiyorum bakalim gorecegiz. Bir miktar suya (benimki bir 2 litrelik bi kova suydu))SADECE 1 damla bulasik deterjani katiyoruz, sungerle cama surup, cam cekpasi ile cekiyoruz. Ve bitti. Ama deterjan sadece 1 damla olcakmis. Belki demek isteyen olur.
Bu arada sirke kokusundan nefret ederim ama bukadar övgu aliyor, bidahakine yerleri silerken deneyeyim bakalim. Acaba koku uzun sure kalirmiki evde?:26:
Sirke asla koku bırakmıyor merak edenlere :) muhakkak bikaç damla yer kapı cam sularına damlatın çok faydası var mikrop dışında çok hemde.Banyoda bile su dolu tası saç vücudunuza dökün az sirke koyup durulanıp çıkın.Sirkeyi parlatıcı yerinde senelerdir kullanıyorum tercihim hep elma sirkesi.Camları kesinlikle öneririm bulaşık deterjanıyla silin yıllardır bu yöntemi kullanırım eski atlet ya da penyelerle kurulayın.Toz bezlerinizi asla yumoşlamayın cam ve aynalarınız dalgalı oluyor.Düzenli olmaya çalışın pazartesileri genel temizliğinizi dip bucak yapın diğer günlerde rahat edersiniz.Toz almada arap sabunu uzun zamandır tercihim.
artık bende dogal ürünlere dönicem çünkü deterjanlara ve tozlara karşı alerjim var peki canım lavaboları ve banyoyu nasıl temizliyorsun ???
camlarınıza deterjan kullandıktan sonra hemen kirlendi mi ? bende denemek istiyorum....