- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
okudum canimHe valla.. dağılıyorsa temizliyoruzartık işe gireli huyum suyum değişti, takmıyorumda dağınık gören olur ayıplar diye. Napayım orta yerimden çatlayayım mı yetişemiyorum işte. yapayalnızım ve yetişemiyorum haliyle.
İlk fırsatta fotoğraflıycam inan. evimin bi sürü sıkıntısı var yerleşemedim tam mutfağıma. burda da bahsetmiştim ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/
Biraz zamanımı alcak temizlemek bikaç güne, ya da haftaya kadar sürer kesin
bekleriz canimGüzel konuymuş, aslında dağınık ve toparlı hallerini görüyoruz. Ben de koyayım bi ara, hem temizlik için bahanem olur
tesekkurler canimne güzel olmuş bu topik bayılıyorum öncesi sonrası fotolarına.
vay arkadaş bana pis bi gaz kalkıp evi temizleyeyim yada yok ya gazın geçmesini bekleyeyim
aynen valla ben de sonrasini zor ekliyorum ben topluyorum ardimdan kizim dagitiyoyaw o kadar düzenleme yapıyom ediyom öncesi oluyor, sonrasını çekemeden yine dağılıyorbende koymak istiyorum fotolar elimde önceler var ama istiyorumki sonrasıda olsun beraber ekleyeyim. bazende sonrası oluyor foto elimde, öncesi yok odanın bayram öncesi zaten yine nanay evim. inşallah toparlarım.
benimde kocam dağıtıyor saolsunaynen valla ben de sonrasini zor ekliyorum ben topluyorum ardimdan kizim dagitiyo
evettt çocuktan beter maşallah pek dağınık. annesi çok kötü alıştırmış. yavaş yavaş öğretiyorum artık napıcan 30undan sonra anca öğreniyoreneee koca mi
ay daha ne olsun ya ben bayildim cok guzel canimÇok şükür mutfağım beyaz eşyalarına kavuştuama halen düzene giremedim. her eşyayı alıp öbür yana onu ordan alıp bu tarafa yapıyorum. yerleşemedim 1 yıl olcak evleneli ama halen aynı
Mutfak için sebzelik çok baktım ama sebzelik bizi kesmedi, gittim portatif dolap aldım ona bile zor sığdım halen ıvır zıvır dışta kaldı. Neyse artık olduğu kadar. Halen istediğim şekilde değil ama en azından toparlandı ortam. Aylarca o dağınıklığın içinde kaldım ben neler neler çektim. Psikolojimi bile bozmuştu dağınıklık
İstediğim bi kaç ufak tefek detaylar var ilk fırsatta uygulucam.. Mesela perdeye bi fon düşünüyorum. hani böle kareli örtüler oluyor, onlardan fon yaptırcam ama sadece en üste fırfırlı bişey.. Aynı kumaştan masaya runner. yine aynı kumaştan mutfak sebzeliği niyetine aldığım dolabın camlarına da yapıştırcam. içi dağınık görünüyor cam olunca kapakları
Düzenli olan fotoğrafları çekerken bile etrafta ıvır zıvır varmış farketmemişimNeyse, bende bi gün düzenli düzenli şık şıkırdım terrrrtemiz bir eve sahip olcam biliyorum. Hem çalış hem ev hanımı ol, anca bu kaadar.
Eki Görüntüle 1587309 Eki Görüntüle 1587310 Eki Görüntüle 1587311 Eki Görüntüle 1587312 Eki Görüntüle 1587313 Eki Görüntüle 1587314 Eki Görüntüle 1587315 Eki Görüntüle 1587316 Eki Görüntüle 1587317
Süper olmuş mutfağın canım.Çok şükür mutfağım beyaz eşyalarına kavuştuama halen düzene giremedim. her eşyayı alıp öbür yana onu ordan alıp bu tarafa yapıyorum. yerleşemedim 1 yıl olcak evleneli ama halen aynı
Mutfak için sebzelik çok baktım ama sebzelik bizi kesmedi, gittim portatif dolap aldım ona bile zor sığdım halen ıvır zıvır dışta kaldı. Neyse artık olduğu kadar. Halen istediğim şekilde değil ama en azından toparlandı ortam. Aylarca o dağınıklığın içinde kaldım ben neler neler çektim. Psikolojimi bile bozmuştu dağınıklık
İstediğim bi kaç ufak tefek detaylar var ilk fırsatta uygulucam.. Mesela perdeye bi fon düşünüyorum. hani böle kareli örtüler oluyor, onlardan fon yaptırcam ama sadece en üste fırfırlı bişey.. Aynı kumaştan masaya runner. yine aynı kumaştan mutfak sebzeliği niyetine aldığım dolabın camlarına da yapıştırcam. içi dağınık görünüyor cam olunca kapakları
Düzenli olan fotoğrafları çekerken bile etrafta ıvır zıvır varmış farketmemişimNeyse, bende bi gün düzenli düzenli şık şıkırdım terrrrtemiz bir eve sahip olcam biliyorum. Hem çalış hem ev hanımı ol, anca bu kaadar.
Eki Görüntüle 1587309 Eki Görüntüle 1587310 Eki Görüntüle 1587311 Eki Görüntüle 1587312 Eki Görüntüle 1587313 Eki Görüntüle 1587314 Eki Görüntüle 1587315 Eki Görüntüle 1587316 Eki Görüntüle 1587317
ay daha ne olsun ya ben bayildim cok guzel canimgule gule oturun insallah
Süper olmuş mutfağın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?